Ona "I love you baby"????Mislim da se i tak zove![]()
Jel zna netko kako se zove ova nova pjesma iz reklame za tuborg, ili hineken ?
Ona gdje su u disku...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Ona "I love you baby"????Mislim da se i tak zove![]()
May the Force be with you!
Ne ta, nego ova nova, gdje je dj, i ona cura dodava pive...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
Aha,to ti je od safri duo,zove se Played Alive
Zadnji uredio IvLajec : 18-05-2005 u 17:08
E, to je to, hvala !!
joj prijatelju pa to ti teška komercijala,pjesma je stara ajme!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
pa ta pjesma je brat bratu 3-4 godine stara
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
fala bogu... kaj odma svi pocnete 'to je prastaro ovo ono' covjeku se svidja i nije prije cuo stvar. safri duo je super, poslusaj i ostale stvari, iako sve manje vise ide na istu foru
prjedlog, neka ovaj topic ostane otvoren za daljnje slicne upite, sigurno ce netko uskoro opet trazit neku pjesmu koju je cuo u reklami, samo predpostavljam da ce se desit ono najgore, tema past na dno a ovaj ce otvorit novu.
imam ja odma pitanje, doduse nije pjesma iz reklame, nego ona tema iz survivora reality showa (hrvatskog)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e imam ju ja negdje sam moram potrazit pa ti posaljem,i da sretan mi rockas!![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2sirius kome ti to njemu ili meni? sretan rodjendan ali za to otvori drugu temu![]()
ma mislio sam natebe za tu temu,a vidim da se mene ne pamti pa eto sam sebe podsjecam kak godine brzo prolaze.![]()
*ebiga.. i ja to govorim. ak ti se da slat pjesmu... super. ak ne reci koja je pa cu potrazit po netu i p2p sigurno ima negdje
ma evo cim ju nadjem,a trazim,posaljem ti ju!![]()
Daj killa onda preimenuj temu u "Ime pjesme" ili takvo što... jer ako želiš da ova tema ostane za ono što si predložio, ovaj naslov nema puno smisla.
nemogu ja preimenovat ja djelujem samo u podforumu 'igre'.
Ko zna stvar iz reklame za heiniken s jeniffer aniston? nemrem se sjetit...
Pjesma se zove "Happy Together", a grupa je "The Turtles".
To je legendarna pjesma!!A kak se zove ona pjesma iz heinekena gdje vadi pivu iz onog leda!Ide nekak quando,quando!!
Hvala ti.Izvorno postao frish-KI
![]()
Za tu reklamu ne znam. Se vrti trenutno na našim TV programima?Izvorno postao dakinho
Vrtila se.To ti je finta ide jedan lik pa mu treba dugo da pravu pivu izvadi i poslje njega pise amater,pa ide drugi kojem treba malo manje pise nesto ko iskusan,a treci izvadi odma i pise pro,al neznam kak se pjesma zove
Nikad vidio...
Nije ta nego druga!Gdje frik traži u ledenoj kanti heineken i svaki put izvadi drugu pivu!A kad napokon izvadi heineken anda mu ispadne iz reuke i opet sve ponovno!
Sjećam se reklame, ali pjesme - no way.
Da,iako već ima jebene ozebline na ruci. E to je želja za pivom!Izvorno postao dakinho
![]()
![]()
Bookmarks