jooj jel zna ko pjesmu koja je možda prije godinu dana bila u t-mobile reklami za Track ID funkciju,neka kineskinja gleda kak se ruše CD-ovi,i pjesma je strana isto...aj plz ako neko nađe već sam poludio ovdje...
jooj jel zna ko pjesmu koja je možda prije godinu dana bila u t-mobile reklami za Track ID funkciju,neka kineskinja gleda kak se ruše CD-ovi,i pjesma je strana isto...aj plz ako neko nađe već sam poludio ovdje...
Nije za T-Mobile, već za Sony Ericsson.
Zna li netko pjesmu iz t comove darujmo znanje reklame (ima je i ovdje)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zna li netko koja je stvar u aktualnoj heineken reklami. (mislim da ima u sebi rijeci make you mine ili slicno)
Sorry što je malo starija reklama, ali me zanima koja je ono pjesma sa becksperience reklame za snoop dogg-a?
@tails
mislim da se zove life of da party
jel itko zna onu pjesmu bila je u jednoj reklami kad je lik za šankom,i cura,ta šankerica mu treba dati piće valjda kao naručio je,nisam sigurna,al mislim da je tuborg ili cola,i onda se popne na stolicu da dokuči,i drugi kad je vidio dođe isto naruči da se opet može popet pa da joj gleda u guzu,i ona mu da isto to al sa strane izvadi,sad neznam stvarno riječi,nisam ih pohvatala,tj.jesam svaku petu,nešt ovak:when the _ _ talk to me,dance with me,make me _,like the lady/lazy ... nešto,neznam grrrrrr ako je itko uspio bilo šta skužit,molim vas pomozite jer sam za ovom pjesmom luda od 11.-e godine,(a sad mi je 18),čula sam ju još i prije te reklame a nemogu je nikako nabavit,help!!!!!!!!!!!!
julie london-sway...našla sama![]()
nasla...))
Al hvala!))
Zadnji uredio La_LuNa : 15-01-2009 u 01:52
vjerujem da ovdje ima starkelja koji bi mozda prepoznali o cemu se radi u ovoj pjesmi. Trazim naziv i izvodjaca.
http://rapidshare.com/files/19163530...ly-By.mp3.html
dobar grah daleko se čuje
Pjesma za novu Sony Ericsson reklamu
Pjesma za Kiki bonbone
Molio bih ako znate za njih da mi uploudate ili kazete imena izvodjaca i pjesme...
Hvala,
avantgard
To ti je neki remix na ovu pjesmu:
http://www.megaupload.com/?d=V1OKKGU9l
Gummibear - Itt van gumimaci.mp3
Zna ko pjesmu iz nove reklame za Snickers? Pjesma je žestoka![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
http://www.easy-share.com/1903797193/Gumimaci.mp3
za kiki bonbone![]()
Zadnji uredio Tetronic : 25-02-2009 u 22:53
Latios zahvaljujem...
Jos bi mi trebala pjesma iz SE reklame sto se sada prikazuje neka lagana...
mislis ono za vip sto ponovo ide enjoy the silence....
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Meni se cini da je, nemogu se sada tocno sjetiti jer sam prije tjedan, dva vidio reklamu, i nikak da ju vidim ponovo na telki, ali cini mi se da je ovaj pocetak enjoy the silence
Eh da sam znao da misliš na tu reklamu reko bi ti.. enjoy the silence je još davno prije bila sad su je ponovo vratili..ak misiš na on di hrpa ljudi pjeva i na kraju neka ženska s dubokim glasom kaže "is here in my arms" to je to
to ti je depache mode - enjoy the silence ... ono di neka emačica na ljuljačci pjeva....![]()
![]()
dal zna netko pjesmu iz reklame za karlovacko 2009? na kraju reklame pocinje kad cura donese piva..
Nisam znao da je to prije bilo, ali pjesma je dobra!
Zahvaljujem!
EDIT: Ma cuo sam tu pijesmu sto puta, prije...ali nisam se nikako mogao sjetiti te pjesme...
Zadnji uredio avantgard : 24-02-2009 u 16:27 Razlog: ...
e meni pod hitno trebaju dvije pjesme ali ih nigdje nemogu skinuti a to su...
laydback - love list i hiltoop hoods - nosebleed section .... ako neko mozda ima ili zna di skinuti nek mi posalje pp ...
Jel tko vidio negdje na internetu onu reklamu od Coca cole zero...ono sa dva jezika i okašacem.. može neki link za reklamu nema je nigdje ili je ja samo nisam mogo nać![]()
Bookmarks