Evo ja i dalje ne mogu nadograditi firmware na svom mobu (na 029 sam trenutno)
Može li možda biti problem u tome što je mob bio brandiran na vodafone pa sam ga je debrandirao u jednom privatnom servisu?![]()
Evo ja i dalje ne mogu nadograditi firmware na svom mobu (na 029 sam trenutno)
Može li možda biti problem u tome što je mob bio brandiran na vodafone pa sam ga je debrandirao u jednom privatnom servisu?![]()
Dajte,sigurno netko zna... Može li biti problem u tome što mi je mob BIO brandiran na vodafone pa sad ne mogu staviti novi firmware?
I može li mi netko tko ima najnoviji soft reći jednu stvar,kad se pokrene neka pjesma preko media playera i stavi u pozadinu, je li još uvijek mob usporen kao i sa starim firmwareom (a to je stvarno nepodnošljiva sporost)? I još jedna sitnica,kad se pregledavaju slike,dali sad ima onih efekata kad idete s jedne slike na drugu ili se samo prebaci na drugu sliku kao do sada (ne mislim na slideshow,nego na obično pregledavanje slika,ako ne znate na što mislim pogledajte demo video i vidjet ćete kako se tamo prebacuju slike)?
Kad se pusti pjesma pa kad se ide kroz meni, očito je da se navigiranje kroz izbornik uspori, ali zamjetno manje nego što je to prije bilo. Prije bi jedva otvarao moje datoteke ili tako nešto. Sad su samo animacije izbornika (padajući meni i tako te gluposti sa ikonicama) malo usporene, dok se recimo lista od 600 pjesama u mojim datotekama učita kao i kad pjesma nije puštena
Efekt slideshow-a kad se pregledavaju slike. Pregledavamo upravo sliku 1...
Slika 1 se umanji, glatko se pomakne u stranu (efekt vlakića i vagona, kako vagoni prolaze tak se slike mjenjaju), umanjena slika 2 se raširi preko cijelog ekrana.
Ako me netko nije shvatio, budem neki video nabacio ili nešto
Hvala na odgovoru![]()
Evo ja i dalje ne mogu nadogradit,stvarno ne kužim u čemu je problem,sa K800 nisam nikad imao problemaNego reci,ti imaš vodafone brandirani K850 i uspio si nadogradit?
I btw,ovaj efekt kod pregledavanja slika je samo u media centru ili i kad se pregledava preko datoteka? I jesu li riješili onaj problem da se pojavljuju i "obične" slike u moje fotografije u media centru?
Evo napokon sam stavio najnoviji soft R1EA031. Za sada mogu reći da je mob vidno brži, sve se glatko otvara. Usporenje kod otvaranja datoteka dok u pozadini svira mp je jedva primjetno. Okinuo sam samo par slika s ovim softom i mogu reći da mi izgledaju bolje. I na mobu izgledaju bolje jer nema više "spuštanja svijetlijeg sloja" preko slike što mi se dešavalo sa starim softom. Sve u svemu isplati se staviti ovaj zadnji softver.
PREDATOR
Bookmarks