dejo, da li moze neki link? ne mogu naci na sluzbenoj stranici gdje je to.
zahvaljujem.
dejo, da li moze neki link? ne mogu naci na sluzbenoj stranici gdje je to.
zahvaljujem.
zahvaljujem. znam da sam dosadan sa svim ovim pitanjima![]()
Vidim da po defaultu nije uključen stabilizator slike pa jeli to bolje uključiti i zašto je uopće isključen?
i može li netko reći koji je najnoviji firmware
Zadnji uredio ivanozo : 03-09-2008 u 14:06
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju! :)
Koliko ja znam, taj stabilizator slike smanjuje vrijeme ekspozicije, tako da je manja vjerojatnost da će ti slike ispast mutne, ali zato povećava ISO vrijednost... Iskreno, ni sam ne znam šta je bolje, malo sam bio uspoređivao slike slikane s uključenim stabilizatorom i sa isključenim i nisam primjetio neku značajnu razlikuNajbolje ti je isprobavat pa vidjet kako je tebi bolje
EDIT: što se firmwarea tiče, vidi ovdje![]()
Vidio sam taj forum već. jeli oni taj prvi post cijelo vrijeme updateaju i stavljaju novosti?
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju! :)
u trgovini si kupio? Pise da ima jednu godinu, i jos ispod da ima produzenu garanciju na jos jednu godinu. to pise na onom malom papiricu (garanciji)
iPhone 5s 16 GB
Svi imaju garanciju na dvije godine bilo da si kupio u dućanu ili na crno.....to znam pouzdano i već sam to fakat puno puta ovdje napisao i objasnio zašto i ako se vratiš stranicu-dvije unatrag vidjet ćeš gdje sam pisao o tome. U svakom mobu se ispod baterije nalaze podatci koje na srvisu gledaju i po tome imaš garanciju (pretpostavljam od samog SE kao firme) dakle neovisno o dućanu u kojem je kupljen ili na crno...
Samo je šteta da nitko neće malo pogledati o čemu se pisalo,već sam sebi zvučim kao pokvarena ploča....
Gle, nemoj meni vjerovati, nazovi ovlašteni servis za SE u Planinskoj u Zg-u i pitaj. Ti vjerojatno imaš garanciju na godinu dana koju ti daje dućan gdje si ga kupio ali garanciju koju ti daje Sony Ericsson kao firma je dvije godine a na osnovu podataka koji se nalaze u samom mobitelu. Moj mob je dva puta bio na servisu o oba puta su mi rekli za te dvije godine garancije, drugi puta kad sam ga nosio samnom je išao i frend sa svojim k850i kojeg je kupio na crno i već jedanput mijenjao soft preko SEUS-a pa mu se pokvario....On nije znao da i on ima pravo na garanciju nego je računao na to da će platiti popravak i nadogradnju za najnoviji firmware, no nakon što su na servisu pogledali podatke koji se nalaze u njemu ispod baterije, priznali su garanciju i njemu i čovjek nam je objasnio sve ovo što ja vama pričam....
E sad već ispadam sam sebi glup jer sam ovo napisao već nekoliko puta sa jednim te istim objašnjenjima a sve u namjeri da pomognem ljudima da saznaju nešto što ni ja nisam znao dok nisam odneo mob na servis a to je da imaju pravo na garanciju i ako je na crno kupljen....ili možda netko ne vjeruje da sa svojih 43 godine imam uopće pojma o čemu pričam....
ja ga kupih prek amazona za nekih 1500 kn jeftinije neg u lijepoj našoj i sve divno krasno i odnese ga moj tatica na ugrađivanje hrvatskog (iako problema s razumijevanjem nije bilo,al aj č ić za poruke itd)
i ispadne da je smrdan hr softver i sad mob nakon određenog vremena "krepa" al sam imam teoriju kako popraviti u vlastitom domu koju ću moć iskušat tek kad opet otegne papke
nije, i ja sam mislio... laser precision tema nema tak zakrenute ikone.
Je, u pravu je ravilov, to je Laser precision temaSamo je stvar u tome što je moj mob bio brandiran na vodafone pa su mijenjali i tu flash temu da bi imala te ikone slične vodafonovima
![]()
Dakle ne može se nikako postaviti to tako ako ti mob nije brandiran na vodafone
![]()
Ah sranje, čitao sam po forumima i vidio da ni xs++ ne radi s k850 (zasad -a pitanje je hoće li ga ikad "prilagodili" i kad će to uopće biti). Postoje neki programi koji se naplačuju s kojima to mogu napraviti ali neda mi se davati pare za to![]()
Zasad nista jos free...o tome se govorilo puno puta..
NIsta se ne zna kad ce se moci moddat k850...
w610 modded totally.....
pozdrav...ja imam k850i...kupljen u tele2 na predplatu...u subotu sam nadogradio SW i sve oke...jedino sto me zivcira a neznam jel tako i vama.....kamera...slike i video su stvarno prefekti kao kod digitalca....i s bljeskalicom je sve 5...ali kada upalim kameru i sad idem slikat...kao da po malo zastajkiva kada pomićem...neznam kako da to objasnim....ali prilikom snimanja i na snimljenim videima je sve odlicno....jedino to kada pomićem u prazno samo gledajući kaeru kao da malo trza...znate ono kao kada brzo pomićeš kaerom pa kao da kasni slika za pokretom...je tio sve stotinu sekudne ali ipak jel to svima ili???
EDIT:-kako znati koji model firmware-a imam????
...nikada ne misli da sve znaš jer uvijek postoji netko tko zna više od tebe.....
Jesi li ikad vidio istu funkciju na bilo kojem drugom mobitelu?
Probaj naci mobitel koji ne radi isto tako.![]()
n82
pogledaj od 6:16 http://www.youtube.com/watch?v=SxYL47bopCo
n82 definitivno moj sljedeci mob, sve ima, i super je sto nema problem sto k850 ima sto sam pitao koju stranicu ranije, da se vidi samo podrucje uhvaceno blicem a podrucje van dohvata blica potpuno mracno... isto je vidljivo u tom videu u 6:07
Zadnji uredio trpi : 16-09-2008 u 20:24
Da vas pitam.... da li se može konačno ''od doma'' updateati soft a da mi se ne zbaga telefon, da li je update service sada u redu? Imam DA038 trenutno a zadnji je FA ako se ne varam....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nekima radi nekima ne... meni je bez problema uradio update preko mobitela![]()
Bookmarks