Nisi jedini kome se to događa, i meni se to događa, vjerojatno svima. To ti je bug koji bu rješili vjerojatno s ovim novim firmware-om koji bi trebao izaći ovaj tjedan...
Pojavili su se prvi moddovi za k850, nažalost bez objašnjenja kako ih prebaciti na mobitel. Maknut je operatorov logo i sitnice još neke...
Znaš šta,stvarno su me ovaj put naživcirali ovi iz SE-a,ovaj mob je pun bugova,a oni toliko odugovlače s tim firmwareom... Iskreno,ne vjerujem da će izaći ovaj tjedan,tako su i najavljivali da izlazi do kraja 12.mjeseca,pa onda do kraja 1. (što je čak pisalo i na njihovim stranicama),i sad evo najnovije informacije navodno week 6...![]()
Planiram da predjem na ovaj tel, sa N80i trenutno. Svidja mi se sto ima pozitivnih komentara.Vidim da je vecinom stvar ukusa ali mislim da ce mi se svidjeti. Malo mi Symbian dosadio...
YumIRC:
http://www.yumirc.org
Ništa od novog firmwarea ni u week 6... E ovo je sad stvarno iritantno
Evo citat jednog člana sa esato foruma:
A što je najgore,mislim da bi ovo čak i mogla biti istinaThings are quite simple actually! They are TOTALLY incompetent to rectify the vast collection of bugs found into the firmware! They REALLY WANT to release an upgrade but they SIMPLY CANNOT! This INABILITY is what distinguishes companies with a 9% world market penetration from companies with a 40% penetration!!!
This comes from a K850 owner who has been testing an N82 over the past two days!![]()
![]()
![]()
A k800i je dobio 2 nova FW za skoro nedelju dana...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Upravo gledam, Nokia izbacila novi model, N82. 95% identicne funkcjie kao i N95 ali ima Xenon blic... Jos nisam siguran sta da radim... Na kraju, ima iPhone da kupim...
YumIRC:
http://www.yumirc.org
Nemam pojma sta su poboljsali... Ja i dalje ne vidim neke znacajne promene u FW, znaci displaydriver je updateovan to se vidi, takodje i camdriver(slike su mnooogo bolje, nema toliko suma uopste)
Evo da i ja velim o bugu na k850,događa mi se da dok pišem poruke nakon neispisanih 160 znakova on mene prebaciva na sms2,pa mislim ko tu kog zahebava,to je jedna stvar druga je,kaj mi se danas dogodilo oču slikat al mi ne otvori poklopac od objektiva,i tak sam probal 3-4 puta i niš mislil sam da mi je prdnul poklopac,al nakon restarta moba posle je bilo sve ok.Pa mislim stvarno taj se firmware čeka ali.....
Točno,vjerojatno je to... Ili si možda stisnuo one još neke druge znakiće (tipa ono i s crtom i druge) pa ti to pojede par mjesta višeNe vjerujem da bi SE napravio baš toliki bug... To bi stvarno bilo sramotno
Što se tiče neotvaranja poklopca kamere,ja zasad nasreću nisam imao problema s time... Generalno,moj i nema toliko puno bugova (kad uspoređujem sa drugim vlasnicima),ali svejedno ih ima dosta![]()
Mislim da svaki taj znak te košta nekih 30 znakova (nemoj me uzet za riječ, ali nisam puno fulao...)
Zadnji uredio ravilov : 12-02-2008 u 19:15 Razlog: koristi gumb EDIT!
Pa dobro bice do sledece godine![]()
več sam lagano bijesan na SE![]()
EDIT:
evo stavil u mob R1CA037,pa bumo vidli kak dela
Zadnji uredio ravilov : 13-02-2008 u 21:53
da al,čini mi se da je to samo ko neka nadogradnja,navodno novi firm.je 038.037 verzija kamere je 2.9 isto ko i na 029 firmware-u,znam da 037 ispravlja neke sitnice u vezi kamere naspram 029 koje su me živcirale,neznam sam ja to krivo pročital/shvatil,037 koristi 2.9 camera a 038 3.4,i kak vele razlike su nezamjetne,pa mislim ono...mahh,moguće da sam krivo nekaj pročital![]()
znam samo da je ona prva verzija 029 koma,za ovu se nadam da je bolja,a za nadolazeće verzije da ne pričam,izgleda da če ovaj mob imat svijetlu budučnost
platil sam,mislim tip servisira mobitele,onaj 029 je fakat koma,lagano sam bil poludil,čak sam zapravo prednjačil u broju bug-ova ispred svih vas,sad se to smanjilo,nadam se.E sad sljedeći firmware skidam prek update service-a,nadam se da bu bil ponuđen 038.
Bookmarks