Za w960 je izašao novi soft, napisat ću promjene u odgovarajućoj temi ali ne znam kako nije izašao za 850?? čudno
Za w960 je izašao novi soft, napisat ću promjene u odgovarajućoj temi ali ne znam kako nije izašao za 850?? čudno
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nema još za našu regiju,probao prije 10 minuta
Mi6 Black
Razumljivo je da za w960 izađe negdje odmah nakon p1 jer su identični, ali čemu ovoliko čekanje....nije valjda da si daju vremena da naprave bombu od kamere i da kompletno isprave one djetinjaste bugove..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
prema ovome nova verzija firmware-a R1EA031
http://semcblog.wordpress.com/firmwares/
Mi6 Black
upravo stavljam novi firm.prek update service...
javim se posle
uhh,dobar je i dost brz,kameru sutra testiram i ostalo,ekipa požurite dok ima![]()
Zadnji uredio zvone_ : 22-02-2008 u 01:58
evo baš ga ja update-am,bumo vidli kak bu delal, napokon je došel![]()
Novi firmware leti!!! U odnosu na prošli brži je 3-4 puta sigurno!!! Obavezno upgradati!
slažem se s dečkima da je mob brz,i fotić je isto poboljšan,a valjda ga se isplatilo čekat,sve u svemu,dobil je prolazu ocjenu kaj se mene tiče![]()
i kakvi su vam utisci???
dajte malo podijelite to sa nama
###1410989180026
Evo mene nazad,ostal ugodno iznenađen,e to je sad to,mob je brz stvarno brz,fotić je isto poboljšan,bacam slike posle da vidite,inače ja zadovoljan,ak naletim na koji bug javim![]()
super... e sad i ja idem si uzet k850i... samo da vas pitam kolika je cijena kod vas u hr??? ja sam nasao za 320€... da li se isplati???
###1410989180026
kaže mi seus:
"incompatible macromedia version.
required verision available from
http://www.macromedia.com.
application will terminate"
i šta sad? neki dan je normalno radio. kako baš sad kad je izašao novi firmware ne radi? mora da je neka sabotaža.![]()
Imam jedan problem,
jučer sam dobila k850i i odmah sam prebacila nekoliko slika i mp3ca na mob
napočetku sam ih mogla pronači pod meni-multimedija-foto/glazba,
ali više ih tamo nema, sad ih mogu pronačisamo u meni-rokovnik-datoteke-slike/glazba. zašto je to tako?????
i jel moguče nešto učiniti da ih vidim i pod multimedija???
Jesi provjerio sve prema ovom tutorialu (inace se nalazi u sticky)?
Imam R1CA029 i kada sam išao nadograditi softver, odabrao sam regiju i javlja mi da nadogradnja nije moguća, da imam najnoviju verziju??? U čemu je problem?![]()
PREDATOR
@predator,
Jel imas mozda brandirani/zakljucani mobitel?
Softver za takve izlazi (dosta) kasnije, kako je vec davno objasnjeno.
Mi6 Black
i ekipa,vaši prvi dojmovi?
kaj ovaj tip drobi,da ovo su test driveri
http://www.esato.com/board/viewtopic...121&start=4650hhhhhhhhhmmmmmmmmmm R1EA031 IS NO ALFA DRIVER...R1EA031 IS A TEST DRIVER..........AND IF YOU DONT BELIEVE ME, CALL SUPPORT !!
THE NEW upcoming K850 FIRMWARE WILL START WITH R1C...
they even told me to NOT install R1EA031 on my unbranded k850, they said its coming a new real firmware to k850, named: R1C.......
Zadnji uredio ravilov : 23-02-2008 u 15:00
Bookmarks