vista tema. teska samo 8 mb.
vidim da balite za necim crnim (vistom) skinite vista transformation pack,obicni setup, instalirate ga pc se resetuje kada se upali voila,sve je kao vista,jedino ce vas odati loading screen ali se i to moze naci i skinuti da bude vistin. kada to instalirate ustvari instalirate nesto kao temu samo malo bolje od teme,skoro sav vizualni dio je identican vistinom,i prelijepo izgleda,radi bez problema.kada vam dosadi kliknete desnim properties themes,i vratite na win xp a ovaj program jednostavno uninstalirate na add remove programs. eto pitajte ako vam nesto nije jasno. dugo ga koristim,pa ako je neko zainteresovan da uploadam na rapid...
evo i screenshotovi,malo su losijeg kvaliteta, sry.
![]()
pa jeste,ali ovde sam vidio da se mnogi zezaju sa tim temama i nekim xp black editionima da bi im vise slicilo na vistu... samo zelim pomoci,nekome ce biti korisno,zasigurno. respekt takodjer,stavio sam da podijelim sa vama jer se meni dopada....
Pa mogao si ostaviti i link za download za manje snalažljive korisnike....i zauzima 28 mb....ne 8,8 je samo tema za xp
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
moj transformation pack zauzima malo vise od 8mb,nisam lud imam setup,a neam link al mogu uploadat na rapid...
Instaliraš si WindowBlinds i eto ti skinova,tema kolko te volja,uključujuči i sučelje od Viste....
da da,komplikovano,meni je to pokvarilo defaultnu temu od xpa,i nisam mogao staviti nista drugo morao sam onu od 98 windowsa koristit
To je dobro za one koji imaju stvarno stroj od kompa. Jer po meni to malo vise guta memorije. Tako da ja to nebi ni u kom slucaju koristio. neka meni ovi standardi samo nek radi.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
ja vam samo mogu reci ako vez zelite sve od viste skinite ili transformation pack ili otidjite na theme.xp i tamo cete naci 100 cuda... ali nemojte stavljat sebi windows blinds...
###1410989180026
ne fali nista dok on fino radi... ali kada on pobudali onda ces vidjet sta fali... imas i gore jedno objasnjenje od X-FusIOn-a
###1410989180026
ma dobro kako kod koga,meni i jednom frendu je poremetilo defaultne teme na xpu i mogli smo koristiti samo onu od windowsa 98...
malo off topick; koji jaran
###1410989180026
moze neko stavit taj transformation pack koji zauzima 8mb na rapid?
neću trošit 28mb kad mogu samo 8![]()
...reper u duši...
MOJ BLOG
uploadano! evo LINK
...reper u duši...
MOJ BLOG
WindowBlinds se koristi samo za efekt stakla, tj. da vam "prozori" koje otvarate budu staklenog efekta -Aero Glass.
WindowBlinds koristite samo ako imate dobru graficku karticu koja podržava neki "Pixel Shreader" 2.
Ja sam isto imao problema s tim, jedino nisam probao ovu zadnju verziju Transformation pack-a.
Vista Transformation Pack 8 - User Guide
Zadnji uredio melody : 07-03-2008 u 13:56
e da...ovaj ti gore pack zauzima samo 4 i pol mb a ne 8...
jel to nešt krivo ili tak mora bit?
...reper u duši...
MOJ BLOG
Vista transformation pack zauzima 27,5 MB.
daj ba covjece postoje razne verzije ja imam takodjer jedan koji zauzima 8mb!!!
###1410989180026
Imam vistu style na sve i jednom kompu na kojem radim; stavio sam na oba u uredu i na 3 laptopa![]()
Predobra stvar. Nema šanse da stavim ekšli-pravu-vistu
Bookmarks