Zanimljivo.I ja sam probo taj Stajl ex pi i pobriso ali bez posljedica.Možda Microsoft dopušta samo svoje teme nakon njega al neznam...
a evo šta mi se dogodilo. imam style xp (program za promjenu tema, backgrounda...) i sad ja jučer upalim komp i kaže da je isteklo vrijeme (valjda je bio sharewere) i ajd dobro niš pozdravim se ja snjim i odem promjenit temu ono naobičnije
na display properties, izaberem temu i... sve crno.
vidle su se samo ikone, a sve ostalo i slova crno.
onda sam po nagađanju išo stavit neku drugu temu, i opet crno, i sve su bile crne. onda sam odusto, kasnije sam opet probao i sjetio se da stavim onu najobičniju od xp-a.
kako sam znao gdje je? napamet, jer je bila zadnja (samo sa skrolao do kraja) i ajde radi hvala bogu sad se bojim promjenit temu...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Zanimljivo.I ja sam probo taj Stajl ex pi i pobriso ali bez posljedica.Možda Microsoft dopušta samo svoje teme nakon njega al neznam...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
pa sve teme su bile za xp...
ja sam sad maknuo taj style xp, a teme sam ostavio (inače su spremljene u: windows/resources/themes
i kad odem u 'display properties' pod themes, izaberem temu, vidi joj se desktop (slika) ali prozorček je skroz crni (i slova su crna) dakle niš se ne vidi...
možda mi je teško ovako objasnit, mogu poslat screenshot ak nekog zanima...
zajebi taj style xp, stavi si spatchani uxtheme.dll i nece ti trebati taj prog za mijenjaje tema, a mozda uspije spasiti i ovu novonastalu situaciju. Mada mislim da bi samo trebao skinuti nove teme s neta i staviti ih u resoarces folder.
Potrazi si pather na netu, verzija ovisi o tome imas li sp1 ili ne. Ja ti imam za sp1 pa ako treba mogu ti ga mailnuti.
skidam ovaj uxtheme
ne samo što si shebo zvučnike nego si i neki virus popušio
plišani
?-------------?
puno sam ja virusa i crva imao, ali redovito formatiram diskove i ponovo dižem cjeli sistem, tak da ga sada nemam.
inače sad imam norton systemworks 2003 gore.
imas li norton ghost?
da. meni to smeče
nego imam problem: sa nortonom nemogu uč u nero, a kad uninstališem norton, neradi mi search bar (pod start menijem)
daj ti to sve delete format pa ispočetka a i ovi sharv..programi su smrt .a i norton je pljuga koliko sam uspio isčitati po različitim cajtungima.Poslao: flOorKilla
nego imam problem: sa nortonom nemogu uč u nero, a kad uninstališem norton, neradi mi search bar (pod start menijem)
evo ti NOD 32 koristim od prvog dana i nemam problema sa virusima i nestabilnosti programa a i cijena od 300 kn za jednogodišnu licencu nije ništa prema onome što taj program daje u zamjenu
plišani
?-------------?
sad sam ga opet hitio gore i sad sve ok radi.
al ovaj norton ima jedan problem: ja svaki put isključim auto-scan funkciju, i onda sere da je došlo do promjena postavki... i nestane mi antivirus opcija
norotn ghos je odlican, reinstall kompjutera na ciste windoze sa instaliranim svim driverima i osnovnim programima traje 5-10 minuta.
Sto se AV softa tice, ja koristim besplatan avg antivirus, meni dovoljno. Norton AV mi malo previse optereti komp (iako imam 2.4 ghz i 512 rama)
imaš ko ija!
Bookmarks