meni je dosta ruzan, al je dobro kaj se kamera zastiti tako da se okrene u kuciste
Samsung je, poput ostalih dalekoistočnih proizvođača, poznat po svojim preklopnim mobitelima. X600 je pravi izuzetak jer je prvi Samsung s kamerom integriranom u candy bar kućište.
Naime, osnovna koncepcijska podjela kod mobitela jest ona na preklopne (flip) uređaje, koji se sastoje iz dva preklopljena dijela - jednog s tipkovnicom i drugog s ekranom. Candy bar telefoni su sastavljeni od jednog dijela, poput cigle.
Iako je u posljednje vrijeme postao poznat po izradi minijaturnih preklopnih mobitela, Samsung je predstavio uređaj SGH-X600, candy bar mobilni telefon srednje klase.
Uređaj ima integriranu digitalnu kameru koja snima u VGA rezoluciji (640 x 480), uz pomoć integriranog flasha. Uz to, podržava Java i MMS standarde i ima zaslon u 65 tisuća boja.
Cijena Samsunga SGH-X600 još nije objavljena, no izvjesno je da će na tržište doći tokom listopada.
Dimenzije: 102 x 43 x 20 mm
Težina: 80 g
Memorija: 9 MB
Adresar: 1000 mjesta
![]()
sve mi se sviđa...osim antene i ružne kamere!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
meni je dosta ruzan, al je dobro kaj se kamera zastiti tako da se okrene u kuciste
ovo 9 Mb mi se svidja
Ako si gladan pojedi nesto
Neki mješanac
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks