Izvorno postao lili
u principu tak je i meni unazad 2 godine...![]()
Prošlu godinu sam promjenio ženi, djeci i sebi. Jednom godišnje u prosjeku.
Izvorno postao lili
u principu tak je i meni unazad 2 godine...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
u zadnje vrijeme sam ih dosta promjenio... prije sam mob koristio cca godinu dana, pa onda uz produženje ugovora ili nešto slično kupio novi i tako...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
2-3 godine jedan hehe.
3 godine C45
2 i pol godine t300
2 godine CX70
i sada dobio k320 pa budem vidil koli ce biti.A kako ide vjerovtno ce on biti 1-1.5 god.Hehe tehnika napreduje i sve se vise kvari.
Mada su mi svi mobilni u super stanju i cak moj stari t28 Ericsson koji sam dobio od stare sa 6 godina.Nije joj vise trebao pa dala meni da se igram.Hehe.
pa po potrebi ,dok nekrepa.![]()
..................2 god.................
u poslijednjih pola godine promjenih 10 mobitela... (racunajte od c65 iz potpisa)...
pa racunajte.. ja mislim da sam imo jednog oko 20 dana.. njih par sam imo po 2 mjeseca, a neke tjedan dana...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Ovisi kakve sam volje u zadnje vrjeme svakih mjesec-2
pa sad valjda ima samo k800 lol...
![]()
Wow, što je ova tema još živa? Uskoro ćemo slaviti 5. godišnjicu
Inače, sad sa Symbianom mi mobovi izdrže više od godinu dana, N7610 sam imao godinu i pol, a T610 manje od 4 mjeseca...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Jos sam sa n73 u braku i nemislim se rastajati![]()
Do prije par mj sam imao v3x, ali poklonio sam ga sistericiOnda sam neko vrijeme furao low end nokiu bez kamere i ikakvih opcija.
Sad trenutno imam neki klizni tanki samsung kojeg sam dobio na poklon od prijateljice![]()
svaka 2 mjeseca u zadnjih 6 mjeseci.trenutno sam uzo W580 i vec mi ne stima vise... tam do uskrsa ce izdrzat i onda uzimam toliko zeljeni k850![]()
For the hoven lands...
Prijeđi na Symbian pa ćeš vidjeti da možeš i godinu dana izdržati s istim mobitelom![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
prečesto... imam LG Shine manje od mjesec dana i već ga mijenjam za Samsung G800... strašno koliko sam love potrošio u zadnjih godinu dana na mobitele i slične uređaje...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Jednom godisnje. Mislim da je to ok. Iako me nesto vuce da opet nabavim novi![]()
Sto ces, brzo dosade![]()
Jako puno,vjerojatno bi jos imao bb pearl da nisam mislio kak imam dobru priliku i zamjenim za i300(nakon dva dana,skuzim da ne radi hard)![]()
jednom godisnje kupim potpuno novi,a onda se tijekom godine mijenjam dok opet ne dodje neki koji me zanima.![]()
![]()
ja ih vise mijenjam nego carape
salim se svaka 2 mjeseca tako nesto kada mi dojadi
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Kad natučem oko 100 sati razgovora,što je obično u 1,5mj do 2...
Promijenio ih 284 do sad![]()
Prošle godine sam promjenila 3 mobitela...
Prvog SE sam strgala...a stvarno nisam namjerno...sam je pao kroz prozor sa 1. kata na beton pa mu nije radila slušalica tako da sam tjedan dana pri obavljanju poziva uključivala zvučnik da čujem sugovornika sve dok mi nije puko film pa sam klečala pred tatekom da mi kupi drugi![]()
Taj drugi (Samsung) sam imala 2 mjeseca sve do mojeg rođendana kada sam si sama kupila treći mobitel (SE) kojeg i sad imam,samo što se jadan smočio i malo je plastika odvojena...ali ovog ću voditi serviseru (ipak je to moj prvi mobitel kojeg sam si za svoje novce kupila pa ga cijenim).![]()
I ne znam zašto mi starci više ne žele kupovat mobitele![]()
![]()
1,5 do 2 godine
Ovisi o parama , trba ih skupit..........
KISI KISI
Bookmarks