Ako gledaš MDA kao mob, tada je w900 negdje na razini abakusa.. Otprilike..Izvorno postao abd
Mjenjam mob dok ga ne izbacim iz stroja, znači ema trošenja na novi dok svira stari..
Ako gledaš MDA kao mob, tada je w900 negdje na razini abakusa.. Otprilike..Izvorno postao abd
Mjenjam mob dok ga ne izbacim iz stroja, znači ema trošenja na novi dok svira stari..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U pravilu jednom godisnje. Ali ovaj koji sada imam mozda i prije ode proc!
Redovno svakih 18 mj. dolazi nova beba na čuvanje, mislim, kad mi mobitel nije više konkurentan sa ostalima onda odlazi i dolazi drugi!!!! Evo, npr. motorolina kamera se mogla sve do prije par mjeseci mogla mjeriti sa drugim kamerama, a i bila je među prvim mobitelima koja je imala MP3(ali samo 5MB memorije-šteta). Pardon, malo sam otišao offtopic, ali sam se morao objasniti.![]()
![]()
![]()
It is not just tuning!!
It's a lifestyle!!!!
a ja već godinu dana se vučem s 3220 i nikako je se riješit
...polako, doći će i tvoje vrijeme...Izvorno postao Hacker
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
još čekam i nikako da dočekam (skoro su 24H prošla) ali problem je to što nemam love skupim pa potrošim na neku glupost umisto da skupim za nekog symba a prije sam ima ericsson a1018s i N3220 i siemens c45 svaki 1.5 godina
pa i tvoj model je lijep....cak sam i htio prodati svoju N6020 da bih kupio N3220 no kako su mi ovdje rekli da je to djecji mobitel i da to nema smisla kupovati....pa sam odustao....dobar mi je i moj mobitel....nije bitno kako i koliko radi....glavno da je u funkciji ako nista drugoIzvorno postao Hacker
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
u prosjeku oko pola godine, onda uglavnom nešto novo.
otprilike svakih 6-7 mjeseci. dok ne uleti neki novi!
kao što rekoh totalni sam ovisnik i usprkos zrncima zdravog razuma uvijek se mijenjam , kupim ili prodam da bih imao nešto novo ,sjajnije i eto profila jednog mobyfrikonje![]()
abdbda
pa prije nekih godinu dana sam iamo po 6 mjeseci mob a u prosloj godini sam ih promjenio jedno 20 komada![]()
Uglavnom sada imam d500 i jako sma zadovoljan tako da mislim da ce malo duze on ostati kod mene .
Svakih 2gotprilike
otprilike svake 2 godine, al onda kupim najnoviji model. Recimo prije 2 god. u ovo vrijeme sam kupio (u Njemačkoj) N7610 i bio među prvima kod nas koji ju je imao...![]()
Sad mi je N80 zapala za oko pa si možd nju uskoro uzmem...
![]()
![]()
otprilike svake 2. godine. ako nešto radi kako treba i zadovoljava me u svim pogledima, onda to furam dok mi zaista ne dosadi ili dok ne uleti neka para pa se počastim. ne patim na tehniku. radije novce trošim na druge stvari![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
U posljednjih 5 mjeseci sam promjenio dva mobitela.![]()
takoder i ja tako![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
moja bi frendica odgovorila kolko ga cesto ukradu...![]()
2-3 godine jedan hehe.
3 godine C45
2 i pol godine t300
2 godine CX70
i sada dobio k320 pa budem vidil koli ce biti.A kako ide vjerovtno ce on biti 1-1.5 god.Hehe tehnika napreduje i sve se vise kvari.
Mada su mi svi mobilni u super stanju i cak moj stari t28 Ericsson koji sam dobio od stare sa 6 godina.Nije joj vise trebao pa dala meni da se igram.Hehe.
pa po potrebi ,dok nekrepa.![]()
..................2 god.................
u poslijednjih pola godine promjenih 10 mobitela... (racunajte od c65 iz potpisa)...
pa racunajte.. ja mislim da sam imo jednog oko 20 dana.. njih par sam imo po 2 mjeseca, a neke tjedan dana...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
pa sad valjda ima samo k800 lol...
![]()
Wow, što je ova tema još živa? Uskoro ćemo slaviti 5. godišnjicu
Inače, sad sa Symbianom mi mobovi izdrže više od godinu dana, N7610 sam imao godinu i pol, a T610 manje od 4 mjeseca...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ovisi kakve sam volje u zadnje vrjeme svakih mjesec-2
Bookmarks