Jesi provjerio sve prema ovom tutorialu (inace se nalazi u sticky)?
kaže mi seus:
"incompatible macromedia version.
required verision available from
http://www.macromedia.com.
application will terminate"
i šta sad? neki dan je normalno radio. kako baš sad kad je izašao novi firmware ne radi? mora da je neka sabotaža.![]()
Jesi provjerio sve prema ovom tutorialu (inace se nalazi u sticky)?
Imam R1CA029 i kada sam išao nadograditi softver, odabrao sam regiju i javlja mi da nadogradnja nije moguća, da imam najnoviju verziju??? U čemu je problem?![]()
PREDATOR
@predator,
Jel imas mozda brandirani/zakljucani mobitel?
Softver za takve izlazi (dosta) kasnije, kako je vec davno objasnjeno.
Mi6 Black
i ekipa,vaši prvi dojmovi?
Imam jedan problem,
jučer sam dobila k850i i odmah sam prebacila nekoliko slika i mp3ca na mob
napočetku sam ih mogla pronači pod meni-multimedija-foto/glazba,
ali više ih tamo nema, sad ih mogu pronačisamo u meni-rokovnik-datoteke-slike/glazba. zašto je to tako?????
i jel moguče nešto učiniti da ih vidim i pod multimedija???
kaj ovaj tip drobi,da ovo su test driveri
http://www.esato.com/board/viewtopic...121&start=4650hhhhhhhhhmmmmmmmmmm R1EA031 IS NO ALFA DRIVER...R1EA031 IS A TEST DRIVER..........AND IF YOU DONT BELIEVE ME, CALL SUPPORT !!
THE NEW upcoming K850 FIRMWARE WILL START WITH R1C...
they even told me to NOT install R1EA031 on my unbranded k850, they said its coming a new real firmware to k850, named: R1C.......
Zadnji uredio ravilov : 23-02-2008 u 15:00
Evo ni meni neda nadograditi novi softverToliko dugo ga čekamo i onda ga ne možemo nadograditi,mislim stvarno...
![]()
Eto, moj K850 koji sam imao prije 2 tjedna je "krepao". ne regaira na nista, na vadenje baterije, na SEUS, ne moze ga se nikako pokrenuti. stvarno jadno za 3700 kn da ti krepa nakon 2.5 mjeseca![]()
i da, krepao je sa najnovijim firmwareom
iPhone 5s 16 GB
krepao je i moj. i to kad sam pokušao nadogradit firmware. nadogradnja nije uspjela i sad ga više ne mogu upalit. izgleda da ga moram nosit na servis.
ma taj SEUS je u kur... napravili su ga ko ni sebi ni svome...sacekajte ljudi neki tool za flashanje i onda mirno ubacis fw koji budes htio (a do tad je izasao) i mirna bosna ,nema zajebancije ni servisiranja..
For the hoven lands...
čovječe pa onda se ja mogu smatrati sretnim da sam uspio s seusom i još mob radi
Mi6 Black
Hm,pa ni vrag da su počeli k850 rikavat radi stavljanja novog firmware-a.Inače meni se dvaput jučer ugasil,i to dok sam riktal mreže HSDPA-3G,zblesiral se i zgasil,ovo ču smatrat kao povremeni bug na novom firmware-u,posle je bilo ok inače kod mene sve dela bez greške,e sad bum videl kolko bu baterija izdržala
Bookmarks