e ljudi evo doslo je vrijeme kada cu i ja svoj k750 zamijeni sa k850. pa me zanima jedna stvar nasao sam ga dosta povoljno, ja mislim, 320€ ali je vodafone!
sad mi recite da li je vec moguce ga debrandirat ako ne da se kanim toga dok ne bude moguce a ujedno bit ce i jeftiniji!
###1410989180026
a sta mislis o cijeni? isplati li se dati sad te pare, a dupla radost za nekoliko mjeseci hem ce bit jeftiniji hem ce bit free alata???
###1410989180026
tako ce i bit... sacekat jos koji mjesec a onda se bacit na posao![]()
###1410989180026
kako mi je to prejeb.. mobitel ,jedva cekam da ga uzmem... al treba dosta love za njega![]()
Zadnji uredio Xulos : 30-01-2008 u 23:42
For the hoven lands...
ja pak čekam da ga mogu prek service update,skinut novi firmware,vala bum dočekal...
kolko vam baterija izdrži?evo baš sam gledal kod mene max.9dana...
9 danaPa jesi ga ti uopće dignuo sa stola?
Meni traje 3-4 dana neke prosječne uporabe i zadovoljan sam s tim...
Što se tiče novog firmwarea,svugdje su najavljivali da izlazi sigurno do kraja 1.mjeseca,a evo danas je 31.1. i ništaNe znam što čekaju ovi iz SE-a,mislim da je već krajnje vrijeme za novi firmware...
koristil sam ga pisanje sms-a,tu i tam koji poziv uglavnom šparal sam ga,mislim da je posljedica toga zbog tog valda kaj sam bateriju formatiral kak spada![]()
![]()
inače mi je znal oko 6-7dana ajmo reč prosjek neki.A moral bi isprobat uz učestalije slikanje i snimanje videa pa da onda vidim
Najviše troši bateriju kod fotkanja sa qsenon blicom, pogotovo ako staviš redukciju crvenih očiju...
PREDATOR
Malo sam lijen tražit ali samo da pitam kao korisnik koji nije koristio niti jedan SE jos od T68i, dali se firmware može update-at kao i kod symbiana doma preko kabela?![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
kod mene je na SE K750 znala bit i po 10 dana... hehe...
ja vec imam kes za k850i ali cekam da uzmem brandiran jer ce biti jeftiniji,.. 30-50€ a onda cu ga moc free debrandirat!
###1410989180026
ma meni baterija vrijedi 2 dana najvise uzas sam da firmware to rijesi jer cu ga vratit.
Meni baterija izdrži 4-5 dana, zadovoljan sam s tim rezultatom... kada će već jednom novi firmware???.
PREDATOR
Zna li netko što je s novim firmwareom? Trebao je izaći u 1.mjesecu a kad ono šipak
Evo čitam baš na jednom stranom forumu,kažu da bi trebao izaći u 6.tjednu,što bi značilo sljedeći tjedan...![]()
da, to sam i ja procitao, trebao je ovaj tjedan (kako je pisalo na www.sonyericsson.com) ali nije.
iPhone 5s 16 GB
sve vise mi se cini da nece bit novog firmware pa vec su ga mogli napravit, to nije problem napravit da to tak dugo traje.
ovom mobu je očajnički potreban firmware
Zanima me jedna stvar: kada se utipka onaj servisni kod (>*<<*<*) onda ima opcija "Isprazniti bljeskalicu"... Budući da nisam nikad imao fotić,niti znam puno o fotografiji,zanima me što se događa kada stisnem to?
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Evo moram priznat da me jedna stvar strašno iritira...
Kada odem u onu multimediju i na fotke pa album kamere,tamo mi se pojavljuju i neke slike koje nisam slikao s mobitelom,nego su neke najobičnije sličice... To je stvarno iritantno,ako piše album kamere,onda bi po meni trebalo tamo biti samo fotke od kamere!
Jel se događa još nekom to ili je to samo bug kod mene?
Bookmarks