ja sam čuo da je bolje imat gps reciver
evo ti slika auto nosača iz vip-a,za 6xkn...
http://img299.imageshack.us/my.php?i...2008292mm4.jpg
život je kratak...okus traje....
ja sam čuo da je bolje imat gps reciver
mama ti sestra!
Bolje je imat gps resiver ako imas 500 kn viška! Pozdrav.
da,onda nije to to više,a ovaj fantastično lovi...pozdrav
život je kratak...okus traje....
Ja isto nisa imo problema s internim gps-om. treba mu oko minuta, da nade 4 satelita ako je pod "vedrim" a onda saljka skoro dobro ko eksterni...Pozdrav!!!
Da,stvarno ne razumijem svrhu eksternog GPS recievera kod uredaja koji ima u sebi instaliran GPS chip.Shvatio bi ako hoces kupiti GPS reciever za 6120c,N73 itd,mobiteli koji imaju mogucnost GPS funkcije uz kupnju eksternog GPSa.Koji je smisao davanja tolike pare za N95 ako onda jos i moram davat 500-600kn za dodatni GPS![]()
![]()
e da ne postavljam novu temu,da pitam ovde,jel moze neko da mi ispise detaljna podesavanja za GPS,ali znaci sve skroz detaljno...i da ne koristi GPRS.i jel zna neko odakle da skinem TomTom ,ako se ne varam 7...jer treba mi neki koji radi sa integrisanim prijemnikom u N95...hvala puno unapred![]()
e jel mozes da mi das link odakle da skinem program,koji je najbolji i koji radi sa internom prijemnikom,aj molim te....
Link sa news grupe hr.alt.cellular.gsm.binaries
h**p://www.pik.pondi.hr/GarminXT.ppt
Ne bi stavio da nisam probao.
Radi na N95.
A sa mapsource ubaciš sve ostale mape koje trebaš.
a imam problema sa rapidshareom(( ubicu se...jel moze neko da uploaduje na neki drugi sajt za kacenje fajlova sa kog mogu nesmetano da skidaM????
Zadnji uredio Z1000 : 05-02-2008 u 19:40
evo sad skidam fajlove pa se javim ako uspem da install....
Zadnji uredio Z1000 : 06-02-2008 u 22:51
ljudi sta da radim pomagajte??nece da pronadje interni prijemnik na n95 8gb??sta da radim?
napomena:
kod koraka gde treba da prebacim one notpad fileove sa sifrom,pise da treba da prebacim te dve aplikacije,??jel on to misli na notepad fajlove il se licenca pravi nekako? ja sam prebacio samo notepad fajlove na telefon i on ih vidi kao notepad ,a kod njega na slici 18 je prikazana neka druga ikonica??
on meni kaze da nemoze pronaci GPS uredjaj,pa jel moram biti na otvorenom da bi on pronasao moj uredjaj il ne??
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 00:42 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT! pa ju počni koristiti
ne zna nikooooo![]()
Zadnji uredio Z1000 : 07-02-2008 u 21:50 Razlog: znam ali hteo sam da ozivim temu sorry
reseno,hvala cyberphare![]()
Zadnji uredio Z1000 : 07-02-2008 u 22:41
e ljudi nesto mi tesko vata satelit...nekad nece ni posle 15 minuta,stoji crvena crtica jedna...jel trebam biti u stanju mitovanja dok vatam satelit,jednom sam pokusao u kretanju(busom) ali bezuspesno...i jel ima negde tutorijal za ovaj program il slicno da malo bolje iscitam,posto ima puno opcija pa da ne trazim i ne cackam za svaku sta je sta...?
jeste li sigurni da ima detaljna mapa srbije?? hrvatska mi je skroz gusta,a posle toga,madjarska,srbija,makedonija,crna gora,nista,samo par puteva,i poneki gradovi u nemackoj,veliku,kad zumiram stoji samo tackica,nema mape grada...jel to treba nekih nedelju dana da radi da se ucitaju mape??
Bookmarks