reseno,hvala cyberphare![]()
reseno,hvala cyberphare![]()
Zadnji uredio Z1000 : 07-02-2008 u 22:41
e ljudi nesto mi tesko vata satelit...nekad nece ni posle 15 minuta,stoji crvena crtica jedna...jel trebam biti u stanju mitovanja dok vatam satelit,jednom sam pokusao u kretanju(busom) ali bezuspesno...i jel ima negde tutorijal za ovaj program il slicno da malo bolje iscitam,posto ima puno opcija pa da ne trazim i ne cackam za svaku sta je sta...?
jeste li sigurni da ima detaljna mapa srbije?? hrvatska mi je skroz gusta,a posle toga,madjarska,srbija,makedonija,crna gora,nista,samo par puteva,i poneki gradovi u nemackoj,veliku,kad zumiram stoji samo tackica,nema mape grada...jel to treba nekih nedelju dana da radi da se ucitaju mape??
Jel se moze negdje mozda skinut mapa koja ima turn by turn glasovnu navigaciju,besplatno,naravno...ovo ostalo je zapravo bezveze,on ti samo izracuna rutu i onda ti to citas,to je dosta daleko od prave navigacije
ee tako reci,hvala,pa jel postoji detaljna mapa srbije?? jel ima detaljna mapa srbije i kako da je ubacim?? a da koristim tutorial instaliranja iz ovog threada,ili jel mogu da je ubacim preko ove?
Evo ti karta za garmin uređaje
http://www.garmin.co.yu/proizvodi.php?id=129
Ne znam dali je i za garmin mobile XT
pa ovaj program ima tu opciju,naravno ako mislimo na isto,ja sam danas bio u hr i govori mi za jedan koma 5 kilometara skrenite levo,i onda kad dodjes na 500 pa na 300 itd,sve govori.....
PS. sredio sam program sad sve radi hvala svima na ukazanoj pomoci,detaljna je i mapa Srbije i CG,ali jel mogu ja nekako da imam vise mapa u telefonu...ako budem putovao u inostranstvo i slicno??npr i scg 1.5 i adria route 2.0 ?
Zadnji uredio Z1000 : 10-02-2008 u 22:50
Koliko sam ja čuo, stalak za haubu za N95 u Mobisu košta oko 400kn...
hvala hvala...uspelo je ...nego jel mogu staviti i vise ..npr gmapsup3,gmapsup4 itd?
Zadnji uredio Z1000 : 11-02-2008 u 21:06
Hm,imam problem,instalirao sam taj Garmin i nasao mi je unutarnju GPS,ali nemam karata,odnosno osnovno samo.Problem je u ovim programima .UNL jer mi oni jednostavno ne slice isto u mobitelu kao i na onoj danoj slici.I u tom tutorijalu kazu da moram dva puta u mobitel staviti razliciti faj istog naziva GMAPSUPP.UNL...to je nemoguce,ko zna pomagaj![]()
ubacio sam adria route i scg route i mape rade gps radi,sve super,ali kad idem na pretragu uvek pise,da nista nije nadjeno,u cemu je problem??
Hm,onaj gore navedeni problem sam rijesio,sad me zamima zna li tko jel se moze isti postupak napraviti kod 6120c??Hvala na pomoci
ubacio sam preko mapsourcea adria route i scg route,sad radi i pretraga i sve je super,samo me zanima jel kad ubacim novu mapu ona se stavi preko ove a ona koja je bila u telefonu se brise,znaci overwrituje se ,ne zauzima dodatno memoriju??
ok,thanks![]()
Bookmarks