Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    P1i...
    Operater
    T-mobile...
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Koji digitalac uzet?

Evo treba mi preporuka za digitalac do nekih 3000 kn
    ....malo više manje nije bitno....
    Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od tone aparata na tržištu, n proizvođaća, m serija, i to sve do 3000 kn, teško da će ti netko dat ikakav prijedlog, pa ne bi bilo loše da se malo sam potrudiš, staviš crno na bijelo ko i svi normalni ljudi kad nešto kupuju svoje zahtjeve, i recimo iz kategorije od tonu istih izvučeš oko 5-10 njih, napišeš ovdje svoje zahtjeve, pa ti onda možda ipak netko pokuša pomoć. ovako teško..... tvoj oglas je isti kao "kupujem auto do xxx kuna", "kupujem mob do xxx" kn i sl. svaki normalan čovjek ima nešto što ga posebno zanima kod kupnje takvih stvari i nešto što ga ne zanima...... pa izesi to ovdje..... i svaki normalan čovjek se malo potrudi sam nešto napravit........ to isto puno pomaže.... jer večina ljudi će ti otvorit ovu temu, pogledat prvi post, i samo zatvorit, jer postavi sebe u takvu situaciju da ti otvoriš nečiju temu koji je napisao isto to što i ti, šta bi mu odgovorio?
    Zadnji uredio zerobravo : 23-05-2006 u 17:55

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako zerobravo i rece...bilo bi vrlo korisno kada bi naveo barem jos neke cinjenice uz novac koji si spreman izdvojiti za digitalni foto aparat!

Dakle, barem koja te klasa digitalaca zanima, da li su ti bitnije karakteristike ili dimenzije i portabilnost foto aparata. Koliko je tvoje znanje i u kojim ces ga prilikama najcesce upotrebljavati (po danu u dobro osvjetljenim uvjetima, po noci, tulumima...)!

Samo na iznos mi je tesko savjetovati!

Pored navedenoga prije postanja i otvaranja po stoti puta jedne te iste teme, jednake tematike i predmeta rasprave, procackaj malo forum, vrlo recentno, dakle u zadnjih dva do tri tjedna i vidjeti ces da tamo postoji barem pet do sest tema, u kojima su se djelili savjeti oko istoga sto i ti trazis, pa ako i nakon procitanoga bude jos nejasnoca ili dvojbi, postaj ovdje!
    Zadnji uredio Bimbi : 23-05-2006 u 23:05

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    P1i...
    Operater
    T-mobile...
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face

Ja sam bio pogledao ove druge teme digitalaca....
    Ali iako nisam napomenuo meni je potreban digitalac male velićine,
    da ima negdi preko 5Mp i da i ma preko 8 zoom-ova, boja mi nije važna ,
    po mogućnosti baterija da malo duže traje....displej da nije pre mali...
    digitalac bi se koristio za slikavane po danu...ali nebi bilo na odmet da i slika po noći,tj da mu dobra slika ispadne........tako nekako iako se ne razumin u digitalce to je manje više to.....iako neznam jesam li ja to sve previše naveo ali.....oprostite šta to nisam navea detalje koji su mi potrebni...mislia sam ono da mi date preporuku ja vidim i to je ka ono to....
    eto bilo bi poželjno da mi odgovorite ako nije problem......pozdrav....

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imamo dobru cijenu IXUS 55 i 60 ,
    IXSUS 55 za 2.150,00kn
    IXSUS 60 za 2.375,00 kn
    512 MB SD CARD za 160,00 kn
    Canon je u biti jedan od najboljih proizvodjaca, sta se tice linze ona je super napravljena. Zoom je opticki 3x, digitalni 4x.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvrlj50
    digitalac bi se koristio za slikavane po danu...ali nebi bilo na odmet da i slika po noći,tj da mu dobra slika ispadne........tako nekako iako se ne razumin u digitalce to je manje više to.....iako neznam jesam li ja to sve previše naveo ali.....oprostite šta to nisam navea detalje koji su mi potrebni...mislia sam ono da mi date preporuku ja vidim i to je ka ono to....
    ...znam ja šta je tebi potrebno - http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15332 - fotić do 1500kn (a i to je previše) jer "tako nekako iako se ne razumin u digitalce to je manje više to"...

...što će tebi digitalac do 3000kn kad se ne razumiš u njih, jel tak...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    P1i...
    Operater
    T-mobile...
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

= Citat = Izvorno postao Eminem
    ...znam ja šta je tebi potrebno - http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15332 - fotić do 1500kn (a i to je previše) jer "tako nekako iako se ne razumin u digitalce to je manje više to"...

...što će tebi digitalac do 3000kn kad se ne razumiš u njih, jel tak...
    To sam ja napisa za ove piksele i zoom-ove ali nema veze ja sam spreman ponudit tu lovu...pa ako ko ima još bolji prijedlog bit će mi drago....pozdrav....

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm...popis zelja ti je nesto poduzi...ali probati cemo udovoljiti!

Jedino sto mi je malo nespojivo je sljedece:

da ima negdi preko 5Mp i da i ma preko 8 zoom-ova
    Dakle s obzirom na cinjenicu da zelis aparat manjih dimenzija pretpostavljam da pucas na kupnju u ultra compact ili najvise compact klasi (okvirno govoreci tu bi usli digitalni foto aparati prihvatljivih, manjih dimanzija te mase do cca 250 - 300 grama), a u tim klasama ces vrlo tesko naci model koji ce imati opticki zoom 8x ili veci. Postoji i reklamn trik kojim se neki od proizvodjaca sluze, a to je ispis kombinacije optickoga i digitalnoga zooma. To nije realno, s obzirom na to da koristenje digitalnoga zooma treba izbjegavati, otprilike kao pticju gripu, jer vidno degradira fotografiju.

Ako zelis tako visoke vrijednosti optickoga zooma morati ces foto aparat traziti u visim klasama...npr. ultra zoom klasi. E, ali ako pricamo o ultra zoom klasi, onda vise ne govorimo o malim i simpaticnim i izgledom tako jako privlacnim, foto aparatima, vec o nesto vecim, robustnijim i tezim modelima.

Dakle, za pocetak, ako zelis doista mali ikvalitetan aparat, koji ce ispuniti sve tvoje zahtjeve osim optickoga zooma od 8x ili vise, tada uzmi Canon Ixus 60 ili Sony DSC T9. Ako pak zelis veci i tezi aparat, koji ce zadovoljiti sve tvoje zahtjeve, cak i opticki zoom veci od 8x, ali nece bas biti mali, tada se odluci za Sony H2 ili malo priceka pa kupi Sony DSC H5 kada izidje. Inace u ovoj klasi ljudima uvijek savjetujem Canon S2 IS ili sada S3 IS posto ga vec i kod nas ima za nabaviti, ali cijena ovih dvaju aparata je preko 3000 kuna pa ti ih nisam naveo kao prijedlog, iako smatram da su najbolji u klasi (Canon S2 IS je cca 3250 kn, Canon S3 IS je 3500 kn)!

Eto, toliko za sada, ako imas jos pitanja ili nesto iz mojega posta nije jasno...pucaj!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    P1i...
    Operater
    T-mobile...
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Eto, toliko za sada, ako imas jos pitanja ili nesto iz mojega posta nije jasno...pucaj!
    ja ću pogledat malo okolo i raspitat se po trgovinama...pa ti javima...a za gore navedeno sve mi jasno....pozdrav i hvala još jednom do skorog postanja....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Najmanji digitalac
    By cyberphere in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 01-03-2004, 20:54
  2. koji digitalac do 2500 kn
    By dvd in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 19-02-2004, 14:09
  3. Još jedno, hm, sportsko pitanje
    By Sljaka in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 20-05-2003, 20:59
  4. mobitel koji pliva na vodi?
    By gIK in forum Sony Ericsson