http://www.youtube.com/watch?v=t6argeZ72eU
![]()
ko zna talijanski....nek izvoli...![]()
2 dana uz pravo korištenje no sad ovaj tj ni nisam recimo koristio ju
da 7. dan![]()
bez ikakvog gašenja preko noci...non stop je bio upaljen...imao sam pa sigurno oko sat u tih 7 dana razgovora na tom broju![]()
yeah wright
----i da napomenem formirao sam bateriju 3x po 16h tako da ce biti sigurno duži kapacitet nego bez formiranja bez obzira kao što kažete da je tvornički formirana
Zadnji uredio pbreaker : 04-02-2008 u 15:34
★★★★★
http://www.youtube.com/watch?v=t6argeZ72eU
![]()
ko zna talijanski....nek izvoli...![]()
ma kakvo formiranje...nema tu formiranja kad baterija stopira posle 2h i tuce struja u prazno,pa i meni drzi ko i tebi![]()
...
iskreno ta prva 3 puta mi nije blokalo tj nije ispustio zvuk kad je gotov
★★★★★
ako netko kupuje n95 8gb onda valjda zna kaj kupuje tj kako izgleda...pa prvo što sam prepoznao je kutija...a da negovorim druge stvari
★★★★★
a jesi ti zbilja s svojim idejama... normalno da jesam sjedio nisam se mogao odvojiti od nje...znam kad zacvili da je gotovo punjenje a to za to vrijem enisma čuo
★★★★★
Evo konačno se i ja dočepao n95 8 gb i na prvi pogled ostao oduševljen. Nevjerojatno koliko se ta dva mobitela razlikuju. N95 vulgaris je miljama daleko od 8gb verzije. Predobar mob. Slide puno bolje rješen, ekran je savršen, tipke ma ja prezadovoljan. Nije mi ni lipe žao, a bogami ni i vulgaris n95-ice
Zdravo ljudi imam jedan problem s nokiom n95 8gb.Prekjučer sam upgredal software s običnog V12.0.06 na 15.0.015 i prestala mi je radit prva kamera ima li kakvo rješenje toga il mogu li možda izbrisat taj novi upgrade pa da mi ostane onaj stari
ovo moram komentirati jer nebum ostal živ:
Ovako, imam symbianere dosta dugo i isprobao sam skoro sve modele nokia do sada, bilo po pol sata, bilo malo duže. Samo da vam jedno velim: Isti k**** drugo pakiranje. Taj N95 (ne govorim za 8 gb jer ga nisam isprobao) je na prvi dodir ostvario katastrofalan dojam. Em se klima, em imam osječaj neke jeftinjak plastike, i još da ne govorim, koji je smisao imati toliku ekrančinu ako nije touchScr?
Symbian platforma, ovdje se orjentiram na S60, je nažalost poluproizvod, aplikacije koje stvarno vrijede se mogu na prste nabrojat. Ono što mi je stvarno ok kod symbana je smart search u imeniku.
a sad na post koji sam quotao:
N95 najbolji trenutačno mobitel? Očito niste vidjeli Tytn 2 ili bilo koji WM based gsm uređaj i njegove mogučnosti-ovdje mislim na TS, i opčenito na WM platformu. Da ne govorim koliko ima aplikacija koje su izuzetno kvalitetno napravljene, dok o multimediji, divx-u (mislim koji luđak gleda film na ekrančeku, ima 4000kn za mob a nema za TV), mp3-cama postoji brdo aplikacija. Mislim,na WM-u se moguče spojiti na skoro svaku wireless mrežu sa bilo kojim sigurnosnim protokolom (tipa secureW2) dok si na N95 malo u banani. Torrenti, IRC,Skype,...sve ali sve funkcionira.
E sad, ne pljuvam samo po N95-ici, takav je slučaj sa svim symbianerima, i nadam se da one nedavne glasine o tome da nokia prelazi na WM budu istinite.
UIQ, jako slična stvar,ali on mi je ipak nešto draži, pri surfanju ne trebam 6 klika na D-padu da dođem do gumba SUBMIT REPLY
Zato, N95 je fancy mob, sa "kamerom" od PAZI 5 mpx,automatskom rotacijom ekrana i neznam kakvim sve glupostima,nažalost samo imiđ.
Evo ja završio.... ako je OT brišite, ja prelazim na WM
EDIT by Ico: zamolio bih vas sve da ne idete više u offtopic nego da se držite teme.
![]()
Zadnji uredio Ico : 09-02-2008 u 18:19
i meni dosta wm-a![]()
Zadnji uredio Z1000 : 20-02-2008 u 21:40
ja imam jedan problem...ovako prvi put kad sam staio taj v15 soft mogao sam gledati filmove na youtubeu bez problema i kad sam ga reinstalirao nemogu stane mi na onome povezivanju i stoji 3 dana ako treba i skinio sam youtube onaj preglednik i preko njega mi je neki dan bilo dobro i danas opet nemogu gledati jel zna možda tko u cemu je problem
★★★★★
Moram napisat ovaj post. Naime kupio sam još jednu n95 8gb. Dobio sam neki strašan popust i sad imam dva ista. Što se tiče slajda na ovoj novoj je puuuuuuno bolji nego na prvoj. Ko da nisu isti mobiteli. Sve je stvar sreće, kako dobiješ. Nisu na svima slajdovi jednaki.....
Ovako, dolazi mi N95 8GB oko uskrsa iz svicarske, jedini je problem kaj je lokan na njihovu mrezu... sada me zanima kolko je cirka dekodiranje, i di ima u ZG. Hvala unapriejd
Da ali problem je što mobitel nisam kupio u hrvatskoj nego vani tak da nemam servis
a evo gle kak je lik to napravio!
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=229782
★★★★★
Bookmarks