imam wirrles rotuer u sobi od D-linka, svugdje mi lovi signal na mobitelu, van kuće, po dvori
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Da stvarno,u čemu je problem?Nije valjda da nisi znao da wireless ima toliki domet?
![]()
Znao sam, nego kod cure u kuci wlan ima signal di god da jesam. A kod mene ne lovi. Pa pitam dali postoji kakav adapter ili nesto sto sluzi kao point uredaj odnosno sluzi kao pojacivac signala?
You Hack me!
jedino je rjšenje da skineš orginalnu antenu i zamjeniš je jačom joju moš kupit tako tza kojih 150-400kn, bolje potraži na pcekspert forumu
edit: iako...i dalje mi baš i nije jasno kaoji je točno tvoj problem? kažeš a ti lovi čak i na dvoru a sad kažeš da ne lovi
After all...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kako mislis jel imamo obodvoje isti wlan router?!
nisi me shvatil bas...
uprincipu na laptopu mi je nesto slabiji signal u prizemlju u kuci, dok na mobitelu wlan ne hvata mi...a htel bi rijesit sve mrtve tocke po kuci znaci da mi svugdje signala u kuci ima...
You Hack me!
tu nesto sa prvim postom ne sitima, htel sam rec da mi lovi svugdje signal oko kuce, u kuci osim dnevnog boravka mi radi problem, na laptopu imam signal nekakav, i to jadni, a na mobitelu uopce nemogu nac vezu tj.signal, neznam sto se desilo sa prvim postom, sve je prije bilo ok, sad odjenom fali 4 rečenice.
You Hack me!
Bookmarks