GSM ili UMTS signal?
čuo sam da postoji greška, ne znam dal na svim ili određenim modelima koji su naknadno otključavani sa stranih mreža gubitak signala. Reko mi jedan poznanik da je uzeo u oglasu z 800 otključanog sa neke talijanske mreže i da mu se događalo da je gubio signal telefon.da li netko ima loše iskustvo s tim, i dali ima pomoći kod takvog "kvara"?
GSM ili UMTS signal?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako se nalazi negdje gdje ima UMTS signal onda je vjerojatno zakačen na UMTS a za SE je poznato da ima problema sa handoverom sa UMTSa na GSM i obratno. neka izabere za mrežu isključivo GSM jer od UMTSa nema baš neke koristi.
dobar grah daleko se čuje
ne znam točno pojedinosti ali može bit da je tako nešto. Ako se ne varam negdje sam još prije pročito za gubitak signala ali nasam mogo nać gdje je to već bilo spomenuto. Da li se to onda tretira kao kvar uređaja zbog otključavanja ili je to prisutno i na aparatima koji su kupljeni od distributera?
ne tretira se kao kvar već kako ti je NERED napisao -uređaji imaju poteškoće pri prelasku s GSM na UMTS i obrnuto a kvaliteta mreže tomu ne pomažeIzvorno postao ljacme
![]()
abdbda
hvala abd. znači nije zbog otključavanja telefona nego mu je to i inače mala boljka ako sam dobro shvatio?!
istina her ljacmeIzvorno postao ljacme
abdbda
Koristim ga već dva mjeseca i ni jedan mi razgovor nije puko zbog gubitka signala. Po mojem iskustvu ne želi se zakačit za UMTS ako nije dovoljno jak signal.
kad ti ga otkljuca on makne samo kod na koji je zakljucan a signal nema veze s tim
http://www.dnif.de
samo da se nadovezem za signal. i meni je na t630 od nove godine signal ocajan i stalno se gubi a otkljucan je ako to ima veze. probo sam prckat sa mrezama ali nista ne pomaze.... pa kupio motorolu![]()
Bookmarks