jel veličina spremnika primljenih i pošaljenih sms-ova ovisi o mjestu na kartici, eventualno o internoj memoriji moba, neš sam prčkal po tome i zapelo mi to za oko?!
brijem da bi mogo uskoro bit 2200 al to mi ne stoji kad je t650 u oglasniku 2100 ,ipak za 100 kn vise imas puno bolji mob :S
For the hoven lands...
jel veličina spremnika primljenih i pošaljenih sms-ova ovisi o mjestu na kartici, eventualno o internoj memoriji moba, neš sam prčkal po tome i zapelo mi to za oko?!
e napokon da su i to rešili s porukama,e ne na k750 sam svako malo moral brisat
a čemu služi onaj playlists folder u datotekama?
Ne vjerujem da bas same pjesme, ali vjerojatno kad u media playeru napravis playlistu i pozelis je spremiti, tamo ce zavrsiti.
mogu ići pjesme unutra al onda nikakva korist od njih. i ne završavaju playliste iz media playera tamo.
kaje s novim firmware-om?jel ko stavil ga ili još treba čekat?
Evo baš čitam na esato forumu komentare ljudi koji su stavili novi firmware (R1DA038). Kažu da je sad baterija otišla kvragu,navodno sad traje duplo manje ako imate uključenu 3G mrežu... MislimStvarno katastrofa...
je li mozes ovo malo pojasniti??? je li ovo nesto tipa dual sim adapter ili???ko sto znas u mob idu 2 vrste kartica u isti utor
###1410989180026
@sniper, ako se ubace obje kartice istovremeno, npr. svaka od gige, da li će telefon pokazivati stvarno stanje memorije od 2 gige u tom trenutku?
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
krivo si ga shvatio, mogu ići dvije vrste kartica u njega ali ne istovremeno. znači, ili ti je unutra microSD ili ti je unutra m2
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
da, m2 okrenes na jednu, a micro sd na drugu stranu. ne moze se pogrijesiti ili krivo ugurati![]()
iPhone 5s 16 GB
da malo podignemo temu,nego jel ko probal novi firmware?nek dojmove s nama podjeli ovdje
ja pokušavam s seus-om svaki dan ali ništa
prije budemo mogli napraviti s xs-om ili setoolom flash firmware-a nego s seus-om(bar se nadam)
koja je sad razlika u firmware-u pošto central_eurpoe i s_e_europe imaju hrvatski,nije bitno kojim ćemo ga flešati u budućnosti,ako netko zna
hvala
Mi6 Black
novi firmware je trebao izaci danas ali nije. treba biti 100 % ovog mjeseca jel tako pise na sonyericsson stranici. 038 verzija je samo za brandirane telefone a i nije bas nesto zato sto brzo isprazni bateriju. tako da jos bolje da su nju preskocili za nebrandirane telefone
iPhone 5s 16 GB
hm,bumo vidli onda kakav bu firmware za nebrendane mobitele,al ak je to tak taj 038 pa kaj onda donosi novog tj kakva poboljšanja,al ovo da brže prazni bateriju hmm....
kak bilo da bilo,nadam se da bu nadolazeći firmware koji god da je,da bu ispravil neke bugove...samo nek bateriju ne dirapošto mi baterija izdrži danas je sedmi dan,a još sam na 20%
evo ga c/p sa Esata za 038 firmware
R1DA038
- Released on SEUS starting 21/12/07
Improvements / Changes
- SMS/MMS icon changes
- Media Player modifications and speed improvements
- Java benchmarks show significant speed improvements
- Updated Camera driver
- Updated Java engine
Bugs / Issues
- Battery life seems to have been reduced with this firmware revision.
Performance
- JBenchmark 3D HQ: 441
- JBenchmark 3D LQ: 430
- JBenchmark 2: 950
- JBenchmark 1: 5802
Software versions:
EROM: R6A008
LCD: 200703291
Camera: 3.4
Videocall camera: 3.0
Content: PA17
Java: 8.1
Text: AP
iPhone 5s 16 GB
kaj je to službeno sad tj taj firmware za nebrendane mobitele ili...?
Bookmarks