evo konacno sam je dobio(sinoc) pa da iznesem par prvih dojmova jer jos nisam stigao sve pogledati.
-sam izgled podijelit ce misljenja.nekima ce se svidjeti,a nekima ne.prilicno je glomazan i sirok.kvaliteta izrade je odlicna i nema nikakvog skripanja,takodjer je dosta klizav pa se moze dogoditi da ispadne iz ruke.
najvise sam se bojao tipkovnice,a ispada da i nije tako losa.daje jasan osjecaj kod tipkanja iako nece biti bas pogodna za one sa debljim prstima.
ekran je izvrstan i vrlo kontrastan i kvalitetniji nego na N73.nekako je svijetliji i boje su izrazenije.
navipad je takodjer dobro rijesen i precizan.
-u pakiranju se dobije punjac,micro SD 2gb,stereo slusalice,USB kabel i TV out kabel.
-sad malo o o onome ispod haube;glavni izbornik podijeljen je u 12 podizbornika i u mnogocemu je slican onome na N73/N80,tako da nema nekih iznenadjenja.
brzina kretanja kroz menu i otvaranje aplikacija je odlicna,bar dok se kartica ne popuni.imao sam u pozadini 8 otvorenih programa i svejedno je odlicno otvarao

tako da sam s brzinom stvarno zadovoljan.
GPS jos nisam stigao isprobati jer se nikako ne mogu spojiti na kucnu mrezu,a ne bi bas trosio GPRS promet.
podizbornik Ngage igre nudi demo igrice FIFU 2007 i Asphalt street rules 3 .grafika i igrivost su zaista vrhunski.
-sto se tice zvucnika i ovdje sve najbolje.zvuk je vrlo glasan i kvalitetan i stvarno sam odusevljen.
-kameru sam malo isprobao i zasad ne mogu previse reci jer fotke nisam stavio na komp,ali planiram poslijepodne jedan photo session u kojem bi usporedio N82,K800,k550 i Canon SX 100.
toliko zasad,vise cu znati do navecer.ako imate kakvih pitanja,tu sam!

Bookmarks