Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 14 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 339
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ljudi jucer sam imao prilike N82 imat u svojim rukama kod dilera kod kojeg vec godinama kupujem Mobitele i mogu rec ISKRENO nije nesto posebno. kao prvu zamjerku bi Mu stavio VIDEO snimanje. Nokia je napravila jednu KOBNU pogresku i po meni jedan veliku nedostatak a ti je SVJETLO za snimanje tako da je Nemoguce snimati kada je mrak ili prostorija gdje snimate zamracena i nema dosta svjetlosti. Tipke su dosta male uske sitne ali ok covjek se navikne. kaj se tice slika rekao bi da su iste cak mozda i malo losije u nekim situacijam nego na K850i. kaj se tice samog moba plastika djeluje Jeftino ostaju otisci posvuda. ekran je super i GPS radi odlicno. Procesor je isti kao i u N95 mob nije nista brzi od N95 8Gb. Xenon Bljeskalica radi dobro i to je najveci Plus kod ove nove generacije mobitela sa tim da je Flash Strobo i da Funkcija rotiranja displeya je super i radi savrseno znaci nece trebati instalirati RotateMe.
    ja mislim da bi trebalo pricekat da izadu neka detaljna testiranja moba i da se netreba zaletavat sa kupnjom u svakom Slucaju ja bi prije Kupio n95 8Gb nego N82. jer vjerujem da ce se poceti javljati DJECJE BOLESTI na N82 kao sta je to bilo sa N95 na pocetku gdje su tek sa N95 8Gb sve te bolesti uspjeli ispravit.

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako,planiram kupiti ovaj mob,pa me zanimaju sljedeće stvari:
    1) Zna li netko kada bi se trebao pojaviti kod nas U DUĆANIMA i kolika će mu biti cijena u istima?
    2) Našao sam preko oglasnika za kupiti N82. Znam da neću dobiti hrvatski jezik s njim,ali me zanima može li se on staviti nekako samo kada upgradeam soft? Čitao sam malo o onom mjenjanju product keya ili čega već,ali mi nije to baš jasno budući da sam dosad imao samo SE-e... Je li to komplicirano i mogu li time nešto zeznuti?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Ovako,planiram kupiti ovaj mob,pa me zanimaju sljedeće stvari:
    1) Zna li netko kada bi se trebao pojaviti kod nas U DUĆANIMA i kolika će mu biti cijena u istima?
    2) Našao sam preko oglasnika za kupiti N82. Znam da neću dobiti hrvatski jezik s njim,ali me zanima može li se on staviti nekako samo kada upgradeam soft? Čitao sam malo o onom mjenjanju product keya ili čega već,ali mi nije to baš jasno budući da sam dosad imao samo SE-e... Je li to komplicirano i mogu li time nešto zeznuti?
    Odneses nekom unlockeru napravi ti i hrvatski jezik i novi soft za 100 kn cak i manje...a ak ti se bas da cackat sam isto se moze.....

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Odneses nekom unlockeru napravi ti i hrvatski jezik i novi soft za 100 kn cak i manje...a ak ti se bas da cackat sam isto se moze.....
    Aha,ok, ako je tako onda super Hvala

A zna li netko kada će doći kod nas u dućane i približnu cijenu?

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to i nije tako strasno jer blizu je Nova godina.
    vise me brine onaj mali review od viperpitbulla.prilican broj mana je naveden i izgleda da je N95 8gb ipak bolji izbor.mozda se varam,ali to osjetljivo kuciste,sumnjiva kamera i video me odbijaju.

evo i slika iz ruke:
    http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...Nokia/N82/1/53
    Zadnji uredio Vepar : 18-12-2007 u 23:30

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedostatak za video će se vjerojatno popraviti izdavanjem novije ver softa, dok se za otiske prstiju i dojam jeftine plastike neće moći popraviti..meni osobno to ne smeta ali kad bi išli cjepidlačiti, za tu cijenu uređaja kakva je ova nokia, onda mislim da je to sramota s njihove strane kako se odnose prema svojim kupcima ako je to uistinu tako! ( nema samo nokia takav problem..-> čitaj SE w960 vidjevši na par stranih recenzija ali ne vjerujem dok ne vidim )

Mene se više dojmio ovaj strobo xenon kojeg k850 nema-ispravite me ako griješim

Inače, mogao bi ovo biti best buy
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    Nedostatak za video će se vjerojatno popraviti izdavanjem novije ver softa, dok se za otiske prstiju i dojam jeftine plastike neće moći popraviti..meni osobno to ne smeta ali kad bi išli cjepidlačiti, za tu cijenu uređaja kakva je ova nokia, onda mislim da je to sramota s njihove strane kako se odnose prema svojim kupcima ako je to uistinu tako! ( nema samo nokia takav problem..-> čitaj SE w960 vidjevši na par stranih recenzija ali ne vjerujem dok ne vidim )

Mene se više dojmio ovaj strobo xenon kojeg k850 nema-ispravite me ako griješim

Inače, mogao bi ovo biti best buy
    Gle nema tog software na svijetu koji moze popraviti nedostatak SVJETLA za Video. jer Xenon Bljeskalica u Mobitelu nemoze biti formatirana da gori NONSTOP bez da se ugasi znaci kad snimas nesto. jer inace bi ti Baterija Trajala svega 5minuta posto XENON ZDERE struju kao lud. tako da je po mome to jedna VELIKA VELIKA MANA posto kaj mi znaci kamera ako sam negdje vani i ocu nekaj snimit a nema svjetlo koje je ispod lece u vecini mobitela i tako pripomaze snimanju. kao kaj sam rekao napisao sam ono iz svojeg misljenja posto sam imao prilike rukovat par sati sa mobitelom. i ja sam na pocetku mislio ma Hebes tu plastiku ali nakon nekog vremena me pocelo zivcirat cijelo vrijeme brisanje JEFTINE plastike. ipak nije to mob za 100Kn da si moze tako nesto dozvolit. to je Hi-end mob i po mome misljenju se to nebi smijelo desavat. imao sam osjecaj da ako mi SLUCAJNO mob padne da ce se ta cijela boja ogulit otpast ili sta ja znam. kao sto rekoh mob je ok ali ti nedostaci me jako SMETAJU i nebi ga Kupio samo radi toga. radi N95 8GB pa neka i nema Xenon Flash ali barem je Dobro napravljen. Slide mu je za razliku od Proslog Modela ODLICAN i to kaj se malo pomice slide 1mm to je za zenemarit. HEY pa nema niti jedan Slide kojeg sam imao u Rukama da mu se SLIDE kad je otvoren ne pomice barem malo. tako da ja GLASAM za N95 8GB barem dok nepoboljsaju N82

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @viperpitbull: ovo što ti navodiš kao nedostatak, tj da lampa treba svijetliti dok snimaš filmić po noći, to je sad picajlzanje.
    Mob ima kameru sa ksenonom koja je namjenjena za slikanje, jer nebi baš rekao da je snimanje videa primarno.
    ako hoćeš snimati video, kupi si video kameru, jer i kod digitalaca blic neradi dok snimaš filimiće.
    ako ti snimaš puno filmića, onda mob nije za tebe, a nije ni digitalac. već si kupi kameru.

ljudi zaboravljaju da su mobiteli za komunikaciju među ljudima, a da je slikanje i snimanje videa tek sekundarna opcija kod mobitela.
    a ljudi sad odjednom hoće mob koji će biti veličine SE T68i sa TS-om, kamerom od 5-7MPx, ksenonom, pomoćnom lampom za snimanje videa, 3G-om, BT-om,stereo zvučnici... pa dajte ljudi malo realnije gledajte više na te mobitele.. jedno je realnost a drugo su puste želje...

No back on topick!

Ja čekam u nadi da će se n82 pojaviti u T-mobileu pa da ga za godinu dana kupim na produljenje pretplate...
    Mob izgleda predobro. samo šteta što taj prednji dio nije od aluminija, nego je od plastike...
    al dobro... ako je dobro napravljen, nema veze. a packe me ne smetaju...
    bar će se vidjet da koristim mob...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ICO
    ljudi zaboravljaju da su mobiteli za komunikaciju među ljudima, a da je slikanje i snimanje videa tek sekundarna opcija kod mobitela
    ne bih se slozio da je sekundarna opcije.mozda je bila prije par godina,ali sad se proizvodjaci natjecu ko ce imati bolju kameru na mobitelu i za 90% ljudi je kupnja mobitela bez kamere nezamisliva.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia 7390, lg kf600
    Operater
    t-mobile i vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    View My Video

evo malo sam se igrala youtubea , n73 nema nesto posebno snimanje videa al evo tek tolko da vidite kak lezi u ruci, mob mrak, kamera savrsena

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jako dobro i cvrsto izgleda.jel skripi kuciste?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia 7390, lg kf600
    Operater
    t-mobile i vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    jako dobro i cvrsto izgleda.jel skripi kuciste?
    ne nimalo!! ko je to reko dobro se izmislio,

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jessy05 Pregledaj post
    ne nimalo!! ko je to reko dobro se izmislio,
    u početku je nov i logično je da ne škripi, tko zna kako će biti kasnije..
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma tipke ce biti dobre za zensku ruku i za tanke prste,ali za moje ćevape,nema sanse .muku mucim sa K550 kod pisanja poruka,a ova na N82 mi se cini slicna.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma tipke ce biti dobre za zensku ruku i za tanke prste,ali za moje ćevape,nema sanse .muku mucim sa K550 kod pisanja poruka,a ova na N82 mi se cini slicna.
    Eto sutra cu vam rec iz prve ruke,sutra idem po mob najvjerovatnije

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Eto sutra cu vam rec iz prve ruke,sutra idem po mob najvjerovatnije
    nadam se da ce biti neki review,jer sam i zagrijan.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nadam se da ce biti neki review,jer sam i zagrijan.
    Mislim da hoce,uz slike naravno ak budem imao s cim slikat...eto sad se jos samo razmisljam dali da pricekam ili da potrosim sve pare sto sam zaradio i jos skupio..to me jedino odbija za sada...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cijena ti je 550€ pa ti vidi jel se isplati dat te novce za njega!!!!!
    hoču BRži INTERnet....

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo konacno sam je dobio(sinoc) pa da iznesem par prvih dojmova jer jos nisam stigao sve pogledati.
    -sam izgled podijelit ce misljenja.nekima ce se svidjeti,a nekima ne.prilicno je glomazan i sirok.kvaliteta izrade je odlicna i nema nikakvog skripanja,takodjer je dosta klizav pa se moze dogoditi da ispadne iz ruke.
    najvise sam se bojao tipkovnice,a ispada da i nije tako losa.daje jasan osjecaj kod tipkanja iako nece biti bas pogodna za one sa debljim prstima.
    ekran je izvrstan i vrlo kontrastan i kvalitetniji nego na N73.nekako je svijetliji i boje su izrazenije.
    navipad je takodjer dobro rijesen i precizan.
    -u pakiranju se dobije punjac,micro SD 2gb,stereo slusalice,USB kabel i TV out kabel.
    -sad malo o o onome ispod haube;glavni izbornik podijeljen je u 12 podizbornika i u mnogocemu je slican onome na N73/N80,tako da nema nekih iznenadjenja.
    brzina kretanja kroz menu i otvaranje aplikacija je odlicna,bar dok se kartica ne popuni.imao sam u pozadini 8 otvorenih programa i svejedno je odlicno otvarao tako da sam s brzinom stvarno zadovoljan.
    GPS jos nisam stigao isprobati jer se nikako ne mogu spojiti na kucnu mrezu,a ne bi bas trosio GPRS promet.
    podizbornik Ngage igre nudi demo igrice FIFU 2007 i Asphalt street rules 3 .grafika i igrivost su zaista vrhunski.
    -sto se tice zvucnika i ovdje sve najbolje.zvuk je vrlo glasan i kvalitetan i stvarno sam odusevljen.
    -kameru sam malo isprobao i zasad ne mogu previse reci jer fotke nisam stavio na komp,ali planiram poslijepodne jedan photo session u kojem bi usporedio N82,K800,k550 i Canon SX 100.

toliko zasad,vise cu znati do navecer.ako imate kakvih pitanja,tu sam!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    iPhone 4 16GB,Nokia 5000
    Operater
    T-mobile,Vip
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo konacno sam je dobio(sinoc) pa da iznesem par prvih dojmova jer jos nisam stigao sve pogledati.
    -sam izgled podijelit ce misljenja.nekima ce se svidjeti,a nekima ne.prilicno je glomazan i sirok.kvaliteta izrade je odlicna i nema nikakvog skripanja,takodjer je dosta klizav pa se moze dogoditi da ispadne iz ruke.
    najvise sam se bojao tipkovnice,a ispada da i nije tako losa.daje jasan osjecaj kod tipkanja iako nece biti bas pogodna za one sa debljim prstima.
    ekran je izvrstan i vrlo kontrastan i kvalitetniji nego na N73.nekako je svijetliji i boje su izrazenije.
    navipad je takodjer dobro rijesen i precizan.
    -u pakiranju se dobije punjac,micro SD 2gb,stereo slusalice,USB kabel i TV out kabel.
    -sad malo o o onome ispod haube;glavni izbornik podijeljen je u 12 podizbornika i u mnogocemu je slican onome na N73/N80,tako da nema nekih iznenadjenja.
    brzina kretanja kroz menu i otvaranje aplikacija je odlicna,bar dok se kartica ne popuni.imao sam u pozadini 8 otvorenih programa i svejedno je odlicno otvarao tako da sam s brzinom stvarno zadovoljan.
    GPS jos nisam stigao isprobati jer se nikako ne mogu spojiti na kucnu mrezu,a ne bi bas trosio GPRS promet.
    podizbornik Ngage igre nudi demo igrice FIFU 2007 i Asphalt street rules 3 .grafika i igrivost su zaista vrhunski.
    -sto se tice zvucnika i ovdje sve najbolje.zvuk je vrlo glasan i kvalitetan i stvarno sam odusevljen.
    -kameru sam malo isprobao i zasad ne mogu previse reci jer fotke nisam stavio na komp,ali planiram poslijepodne jedan photo session u kojem bi usporedio N82,K800,k550 i Canon SX 100.

toliko zasad,vise cu znati do navecer.ako imate kakvih pitanja,tu sam!
    Se smije znati di si ju kupio i za koje pare?

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3050 kn,1 god. garancije.kupljen kod naseg lokalnog svercera.vec sam i prije kupovao od njega.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3050 kn,1 god. garancije.kupljen kod naseg lokalnog svercera.vec sam i prije kupovao od njega.
    Jos malo i bit ce moj... cekam 2500 kn da bude

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vepar dakle sve u svemu dosta je glomazan...tako mi se cini preko reviewa pa ajd molim te ako možeš da ga usporediš s k800 ili n73 jer me baš zanima...možda nagovorim starog da ga kupi sebi
    ★★★★★

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.996, Nivo: 21
    Bodovi: 7.996, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam sa n95 obične prešo na n82.....

i prezadovoljan sam... mob je ludnica... brži od n95, kamera bolja, jedino kaj je tak malo veći... meni osobno---- mob je mrak... stavil sam si gore garmina gps puno brže pronađe signal, pa čak i u kuči....

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pbreaker Pregledaj post
    Vepar dakle sve u svemu dosta je glomazan...tako mi se cini preko reviewa pa ajd molim te ako možeš da ga usporediš s k800 ili n73 jer me baš zanima...možda nagovorim starog da ga kupi sebi
    veci je i od N73 i od K800,odnosno širi i visi,ali nije los za drzanje iako malo klizav.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 14 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N95 8GB] - korisnički review, pitanja vezana za mobitel
    By Wisher in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 990
    Posljednji post: 22-04-2010, 14:32
  3. [6120] Korisnički review