A prošetat ču do njihovog centra da ga vidim uživo i da pitam jel zaključan.... ako nije uzet ču ga onda kod njih.
PREDATOR
evo ovako...
osjecaj u ruci je totalno bezveze, ...ekran, ...mekan, za razliku od iPhona, ...samo lagani dodir i reagira, ...a tu moras bas nagazit, ...u nekim trenucima uopce ne reagira, ili jako neprecizno....skrolanje je...tamo gdje je to moguce ocajno...moras nagazit na ekran i onda ide al pri tome najcesce kliknes na nesto sa strane...pokusaj kopiranja iPhona, totalno neuspio...nema wireless, ...odaziv ako si u mem.kartici...no comment!
e sad...pisanje poruka...uzas! kod iPhona...svi koji ga imaju, to znaju...ide super, ...reagira brzo i precizno...tu opet moras nagazit...samo mjenjanje je lose zamisljeno...rukopis?! Usporedno sa Se p1...jako lose, ...nista ne kuzi nit nakon calib.
Jedinu presnost dajem kameri...ostalo?! lose...ekran...s obirom na iPhone minijaturan...googl maps, za razliku od iPhona...lose, stalno se brejkaju...
eto?! koga jos sta zanima?!
NE MOZE se uporedit s iPhonom, ni pod razno. Jedino, ponavljam, ...kamera na Lgjevoj strani.
igram se par sati sa KU990 i jako mi se sviđa...
ekran radi odlično, prima iz prve i nudi dobar odaziv. Upravo taj pritisak koje se mora prijmjeniti olakšava korištenje, kamera mrak.... sve u svemu za sad sam jako jako zadovoljan.
da je iphone u nekim stvarima bolji vjerujem... no da bi stvarno bio dobar treba cekati jos 6mj. da razviju soft do kraja i da si ga onda nadogradiš. Loše je to kad oni izdaju mob bar 6.mj prerano van i onda krpaju sranja koja su propustili na početku.
Zadnji uredio igx : 13-12-2007 u 23:20
LG ima stvarno dobar video. Baš me zanima taj video od 2MP, kako če to ispasti. Nekako sam skeptičan prema tome. Imao sam ja video od 2MP na tytn-u i nakon tjedan dana sam pobrisao tu aplikaciju.
PREDATOR
uskoro,eh-kao i sve od jabučice uvijek treba čekat nadogradnju i ostale pizdarije
b) kopija prade?! Hmmm...patent je daleko prije izdao apple pa ga je lg iskopirao i pod mus izbacio. So, ko tu koga kopira? I opet, preciznost prade je uzasna
o ovome čovjek,ne znaš ku*ca pošto patent nijedan od vas dvojice nije osobno izdao pa o vremenskim razlikama i mus izdanjima ne bi trebalo razglabat ovdje,viewty nije predstavljen kao iphone killer iako po svim rezencijama(isključujući tvoju baš to i ispada svaki nedostak na iphoneu ovdje je sređen i ne trebamo čekat da dođe u 3g verziji,i nismo trebali čekat snimanje videa,uostalom,toliko pišeš o njemu,imaš ga ili?
koliko se dalo vidjet na videima ekran radi dobro,koliko sam mogao vidjet IZ >RUKE ja nisam imao nikakvih problema s time,pa onda...ne shvaćam,očito iaš neki zastitnički osjećaj prema ljubljenom nam ajfounu ali ovoliko srat protiv mobitela bez ikakve osnove i relativno zadovoljavajućih argumenata je posve nepotrebno a i glupo pošto je masa ipak protiv tebe,odnosno ne slaže se s ovim,a emože nas ovoliko bitu krivu,nhf
Review iz BUG-a:
Nabrijana Prada
Za sve one koji vole estetizirane uređaje s kojima je zagarantirano da će biti uočeni u društvu, LG je pripremio Viewty, telefon koji trenutačno predstavlja sam vrh ponude u toj klasi aparata Ekrani osjetljivi na dodir nisu novost u svijetu mobilnih telefona, no čini se da s LG-ovim uređajima oni polako postaju standardnom opremom. Top-model ovog proizvođača, aparat nazvan KU990, odnosno zvučnije Viewty, zapravo je nasljednik takozvane "Prade", brandiranog telefona koji je postigao zavidnu tržišnu pozornost, a upravo je touchscreen jedan od detalja koji je doživio ponajbolje izmjene u odnosu na prethodni model.
Osim na dodire prsta, Viewty je, za razliku od Prade, osjetljiv i na dodirivanje stylusom, što će uvelike olakšati rad u situacijama kada valja pritisnuti (odnosno dodirnuti) neki sitniji element na ekranu. Dobar primjer je pisanje poruka putem pune QWERTZ tipkovnice, kada su iscrtane tipke dosta sitne kako bi sve stale na ekran.
Kada već spominjemo tipkanje, valja spomenuti da je i ono u odnosu na prethodni model uvelike olakšano - manje se griješi i vrlo se lako naviknuti na nepostojanje pravih, već samo virtualnih, ekranskih tipki. Vjerojatno je tome tako i zbog toga što je LG uradio opciju laganog vibrirajućeg efekta koji se manifestira svaki put kada se pritisne neka takva virtualna tipka.
Svidio nam se iznimno atraktivan i intuitivan softver koji se isporučuje s ovim telefonom (podsjeća na Vistu ili Mac OS), kao i njegove multimedijalne mogućnosti. Uređaj, naime, ima ugrađen fotoaparat s rezolucijom od čak pet megapiksela, a snimanje omogućava gustoćom od čak 120 fps, što ne podržava čak ni većina videokamera. Zbog toga je moguće pregledavati atraktivne slow-motion snimke, a s Viewtyjem se dobiva i kabel koji omogućuje reprodukciju filmova na TV-u. S obzirom da je podržana i reprodukcija DivX-a te da aparat možete nahraniti MicroSD karticama, mogućnosti su neslućene. Šteta je što optički elementi nisu nešto kvalitetniji jer ovako snimke ne ispadaju baš naročito oštre i živopisne.
LG-ov Viewty je i 3G aparat, s podrškom za HSDPA mreže, što znači da omogućuje vrlo brz prijenos podataka, pa ne čudi da je uz solidan web-browser proizvođač ugradio i razne aplikacije prilagođene internetskoj "generaciji", poput Google Mapsa ili one za upload videa na YouTube. Najveća vrijednost ovog uređaja je ipak estetska, čega je proizvođač itekako svjestan, pa će se on najviše i dopasti upravo onima kojima je to glavni kriterij.
![]()
![]()
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Da ponovim pitanje sa sličnog topica gdje nisam dobio odgovor...
Kad se surfa pomoću njegovog programa za web (Opera) na koji način se unosi tekst? Negdje sam pročitao da se onda ne može koristiti ona virtualna qwerty tipkovnica. A kak da se onda unosi tekst?
ja nisam koristio operu jer nemam ovaj mjesec aktiviranu nikakvu tarifu za internet pa ti neznam odgovoriti.
ima na youtube puno testova pa pogledaj tamo možda naletiš i na taj dio.
no malo mi je čudno da bi morao rukopisom to unositi jer stylus nije sastavni dio moba te će ga malo ljudi nositi na privjesku kako su predvidli
i eto odmah mali update nakon par dana korištenja...
mob mi se i dalje jako sviđa, meni je ljepo složen, baterija ipak ima 4 crtice a ne 3, no i to je premalo, ali ajde... prvo punjenje je trajalo 3 cijela dana, od toga 2 sa dosta prčkanja po njemui jedan normalnog korištenja. Pretpostavljam da bi zahtjevniji korisnici dobili 2 cijela dana bez proglema. Sad drugo punjenje imam več 3 dana i tek je na pola ali nisam ga baš puno koristio. Treba još par punjenja da se baterija do kraja formira pa budem vidio onda točno, no relano je očekivat 2-4 cijela dana ovisno o korištenju šta je po meni dosta dobro
može li mi netko molim vas poslati vlastite slike slikane ovim aparatom... vjerujem da je netko testirao sve moguće pa bih bio jako zahvalan.. to mi je presudno da li da ga kupim....
PS zna li netko u kojoj poslovnice tele2 ga ima u okolici osijeka do 200km
cveletdi@gmail.com
hvala
još jedno pitanje... ima li ku990 skype?
navosdno ima i njeg i google maps
Google maps ima a skype mislim da nema.
PREDATOR
e ne znam za ziher na jutubu neki klip jebio i pokazivali su kaj sve ima imao je google maps skype i još par programa i kao sve to je bilo prethodno instalirano,al...
moj tata si je kupio ovaj model. mob je odlican, puno funkcija, razocarao sam se sa kamerom. kamera daje nekako mutne slike, malo nejasne, na mojoj n73 je slika ostrija i sa vise boja. nekako mi se cini da rucno izostravanje malo poboljsava stanje ali za to treba vremena. sve ostalo je odlicno.
Dinamo rules!!!
možda ak postavke malo središ...al inače kažu da kamera jednaka k850 na primjer al da je jako dobra al što se videa tiče nitko nije konkurencija
Evo za sve vlasnike najbolja stranica, pogotovo forum sta se tice ovog modela. Ima zanimljivih tema itd.....
Jos samo da dodje u t-mobile... Jel ima kakvih naznaka da bi se u skoroj buducnosti mogao pojaviti???
Ajde vi sa vezama u t-mobile,malo se raspitajte!
![]()
http://ku990.co.uk
jeste vidli test na phoneareni? ja kad sam slikao sa njim slike su bile jos slabije. mozda je to zbog vremena jer ima vrlo malo sunca. ali svejedno ocekivao sam bolje od toga. nemojte misliti da je sada los jer uopce nije i preporucio bih ga svima.
Dinamo rules!!!
Kakav je prikljucak za slusalice i jel ima ikakvu zastitu za kameru, i jel sam rotira sliku na ekranu sa promjenom polozaja moba?
Zadnji uredio hat : 07-01-2008 u 22:08
KISI KISI
Slušalice imaju adapter za 3.5mm jack sa kontrolama za MP3 player.Kamera nažalost nema nikakvu zaštitu,ali ja "objektiv" malo uvučen tako da ga je teško za oštetiti.Slike se rotiraju samo ručno.
A kakva je zastita ekrana , tj. dal se lako zgrebe i kakav je zvuk na vanjskom zvucniku?
edit: jel se mogu ratiti svoje datoteke kao na sonyer.
Zadnji uredio hat : 08-01-2008 u 12:49
KISI KISI
@ Vepar :
Sa slikama sam super zadovoljan.Na mobitelu izgledaju odlično.Na kompu je malo lošije,ali ja zadovoljan.
Vjerovatno je problem u mirnoći ruke.Ja sam na objektivu imao i foliju.Možda je nisu skinuli.
Na ekran je naljepljena nekakva zaštitna folija i još dobiješ jednu rezervnu.Na foliji imam par ogrebotina koje su nastale kada sam probao scrollati sa stylusom.
U folderu "moje stvari" možeš praviti podfoldere.
Bookmarks