LG ima stvarno dobar video. Baš me zanima taj video od 2MP, kako če to ispasti. Nekako sam skeptičan prema tome. Imao sam ja video od 2MP na tytn-u i nakon tjedan dana sam pobrisao tu aplikaciju.
LG ima stvarno dobar video. Baš me zanima taj video od 2MP, kako če to ispasti. Nekako sam skeptičan prema tome. Imao sam ja video od 2MP na tytn-u i nakon tjedan dana sam pobrisao tu aplikaciju.
PREDATOR
Review iz BUG-a:
Nabrijana Prada
Za sve one koji vole estetizirane uređaje s kojima je zagarantirano da će biti uočeni u društvu, LG je pripremio Viewty, telefon koji trenutačno predstavlja sam vrh ponude u toj klasi aparata Ekrani osjetljivi na dodir nisu novost u svijetu mobilnih telefona, no čini se da s LG-ovim uređajima oni polako postaju standardnom opremom. Top-model ovog proizvođača, aparat nazvan KU990, odnosno zvučnije Viewty, zapravo je nasljednik takozvane "Prade", brandiranog telefona koji je postigao zavidnu tržišnu pozornost, a upravo je touchscreen jedan od detalja koji je doživio ponajbolje izmjene u odnosu na prethodni model.
Osim na dodire prsta, Viewty je, za razliku od Prade, osjetljiv i na dodirivanje stylusom, što će uvelike olakšati rad u situacijama kada valja pritisnuti (odnosno dodirnuti) neki sitniji element na ekranu. Dobar primjer je pisanje poruka putem pune QWERTZ tipkovnice, kada su iscrtane tipke dosta sitne kako bi sve stale na ekran.
Kada već spominjemo tipkanje, valja spomenuti da je i ono u odnosu na prethodni model uvelike olakšano - manje se griješi i vrlo se lako naviknuti na nepostojanje pravih, već samo virtualnih, ekranskih tipki. Vjerojatno je tome tako i zbog toga što je LG uradio opciju laganog vibrirajućeg efekta koji se manifestira svaki put kada se pritisne neka takva virtualna tipka.
Svidio nam se iznimno atraktivan i intuitivan softver koji se isporučuje s ovim telefonom (podsjeća na Vistu ili Mac OS), kao i njegove multimedijalne mogućnosti. Uređaj, naime, ima ugrađen fotoaparat s rezolucijom od čak pet megapiksela, a snimanje omogućava gustoćom od čak 120 fps, što ne podržava čak ni većina videokamera. Zbog toga je moguće pregledavati atraktivne slow-motion snimke, a s Viewtyjem se dobiva i kabel koji omogućuje reprodukciju filmova na TV-u. S obzirom da je podržana i reprodukcija DivX-a te da aparat možete nahraniti MicroSD karticama, mogućnosti su neslućene. Šteta je što optički elementi nisu nešto kvalitetniji jer ovako snimke ne ispadaju baš naročito oštre i živopisne.
LG-ov Viewty je i 3G aparat, s podrškom za HSDPA mreže, što znači da omogućuje vrlo brz prijenos podataka, pa ne čudi da je uz solidan web-browser proizvođač ugradio i razne aplikacije prilagođene internetskoj "generaciji", poput Google Mapsa ili one za upload videa na YouTube. Najveća vrijednost ovog uređaja je ipak estetska, čega je proizvođač itekako svjestan, pa će se on najviše i dopasti upravo onima kojima je to glavni kriterij.
![]()
![]()
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Da ponovim pitanje sa sličnog topica gdje nisam dobio odgovor...
Kad se surfa pomoću njegovog programa za web (Opera) na koji način se unosi tekst? Negdje sam pročitao da se onda ne može koristiti ona virtualna qwerty tipkovnica. A kak da se onda unosi tekst?
ja nisam koristio operu jer nemam ovaj mjesec aktiviranu nikakvu tarifu za internet pa ti neznam odgovoriti.
ima na youtube puno testova pa pogledaj tamo možda naletiš i na taj dio.
no malo mi je čudno da bi morao rukopisom to unositi jer stylus nije sastavni dio moba te će ga malo ljudi nositi na privjesku kako su predvidli
i eto odmah mali update nakon par dana korištenja...
mob mi se i dalje jako sviđa, meni je ljepo složen, baterija ipak ima 4 crtice a ne 3, no i to je premalo, ali ajde... prvo punjenje je trajalo 3 cijela dana, od toga 2 sa dosta prčkanja po njemui jedan normalnog korištenja. Pretpostavljam da bi zahtjevniji korisnici dobili 2 cijela dana bez proglema. Sad drugo punjenje imam več 3 dana i tek je na pola ali nisam ga baš puno koristio. Treba još par punjenja da se baterija do kraja formira pa budem vidio onda točno, no relano je očekivat 2-4 cijela dana ovisno o korištenju šta je po meni dosta dobro
jeste vidli test na phoneareni? ja kad sam slikao sa njim slike su bile jos slabije. mozda je to zbog vremena jer ima vrlo malo sunca. ali svejedno ocekivao sam bolje od toga. nemojte misliti da je sada los jer uopce nije i preporucio bih ga svima.
Dinamo rules!!!
Bookmarks