otiđi u neki privatni servis mobitela.
Dosta popularan mob pa im uvjek trebaju rezervni djelovi.
otiđi u neki privatni servis mobitela.
Dosta popularan mob pa im uvjek trebaju rezervni djelovi.
pozdrav
meni se čini da sam ja kupio mobitel od hp compaq-a ... ekran je čitav ,samo touch ne radi na onom mjestu di je zagreban
naručio sam na e-bayu komplet maske i touch screen novi=24$ , pa ću to zamijeniti
gore je netko pitao di ima maske za njega... ::
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=250412332697
Piše da ima xenonsku bljeskalicu. tj da su slike u mraku ko u se k800i.Da li je to toćno,jer vi pišete da ima samo led.A ovde piše da ima xenon
http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti...viewty-u-tele2
ima,nešto slično led bljeskalici i xenonu,slike ako se k 800i hvata na 10 metara,ovi na 5,ali sve drugo je bolje osobito video.I sad idem po firmama neki govore kupi 1 gb,neki 2,neki 4,neki 8 i sad sam zbunjen.Neki kažu ako kupiš od 4 gb da im sve normalno radi,ali je nešto sporiji,neki kažu da je užasno spor,neki kažu da uopće ne radi.Neki kažu u dučanima da i na 2 ima problema.Ukratko oni koji koriste ovi mob sa 4 gb jeli puno ili malo sporiji? Neka odgovore samo oni koji imaju ovakav uređaj ili su bili u kontaktu s njim,a ne oni koji čuo sam,vidio na netu,rekao prijatel i to.HVALA
kupio mobitel,no video zapis u avi revoluciji mi zastajkiva.Izvadio sam memorijsku no opet![]()
ne mogu se spojiti na youtube preko mobitela.
kako napravitihard reset,imao sam milion nokia,ali ovom cudu nikako na rep da stanem. hvala
Utipkaj 3845#*990# i kada se pojavi menu screen, scroll-aj do "8 - factory reset".Ako ti treba nešto sa moba onda prije toga napravi backup.
ovaj problem sa YouTubeom sam imao i ja na Viewty-ju..
sve ti ovisi o operateru kojeg koristis..
meni recimo kada sam koristio T-Mobile nije htio ucitati video na Youtubeu i pisalo je : NIJE PODRZANO!
uglavnom problem se rijesio kada sam presao na Tele2..
mislim da sam trebao ponovno instalirati GPRS postavke, pokusaj tako![]()
FIAT 4 EVER
IN MEMORIAM
Fiat Tipo 1.4 i.e. R15
Evo o mobitelu,imam ga godinu i pol dana,a mobitel ima masu manu.
1.Lako se ošteti ekran,sav je izgreban
2.Baterija mu je loša,traje 2 dana,nakon godinu i po dana čim napunim bateriju ,baterija se isprazni nakon jednog razgovora od 5 minuta,nevjerojatno
3.Ne može na youtube piše spajanje nije uspjelo izlaz,i znak melodije za zvuk.Sve su postavke ok,primam mms,surfam netom
4.Problem sa operom,rukom moraš doslovce kopat po slovima,a ako ideš preko googlea,nije ti cijeli ekran
5.Sorfer je prespor,dok otvoriš folder
6.Slike u noći su loše,mogu samo na vrlo kratku udaljenost i moraš stavit sunčano da ti ne budu blijede.
Slike su baš dobre, osim ove u mraku, taj blic je dosta slabiji od ksenona ne SE.
PREDATOR
I kakvi su dojmovi sada? Namjeravam uzeti vrlo skoro taj mob pa me zanima kaj se tiče gledanja tih divx filmova, gdje ću instalirati i kako to šljaka?
Po meni je 2GB čisto dovoljno za mob. Sada na k850 i Tytn-u imam kartice od 2GB i nisam ni jednu napunio ni do pola. A ovo da se može pogledati divix je fora, makar nebi nikada gledao cjeli film na mobu nego onako da se može pokazati nekom drugom.
PREDATOR
meni se mob jako sviđa, ali trenutno ih uopče nema za kupiti, no pitao sam frenda iz austrije da mi ga gore kupi, našao je po 3000kn (410 eura, kod nas u oglasu je bio 450), da li ima još netko zainteresiran ako bi išao po to?
mogao bi možda još 1-2 komada srediti. Sa pismenom garancijom iz Austrije
Prvi put čujem da netko kaže da je iphone bolji od KU990...svi tvrde baš suprotno
Ne pratim previse ovaj dio foruma ali navedeni telefon je dosao u Tele2 ponudi:
LG KU990 by TELE2
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
@ predator
Danas je stavljen na njihov web pa sumnjam da je netko vec isao po njega...........pa najbolje da odes do nekog Tele2 ducana i pitas.
Tu imas temu o zakljucanima ili ne Tele2 telefonima pa pusti obavijest:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42526
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
A prošetat ču do njihovog centra da ga vidim uživo i da pitam jel zaključan.... ako nije uzet ču ga onda kod njih.
PREDATOR
Jel ima mozda ko saznanje kad ce se pojavit u T-mobile odnosno hoce li uopce![]()
igram se par sati sa KU990 i jako mi se sviđa...
ekran radi odlično, prima iz prve i nudi dobar odaziv. Upravo taj pritisak koje se mora prijmjeniti olakšava korištenje, kamera mrak.... sve u svemu za sad sam jako jako zadovoljan.
da je iphone u nekim stvarima bolji vjerujem... no da bi stvarno bio dobar treba cekati jos 6mj. da razviju soft do kraja i da si ga onda nadogradiš. Loše je to kad oni izdaju mob bar 6.mj prerano van i onda krpaju sranja koja su propustili na početku.
Zadnji uredio igx : 13-12-2007 u 23:20
Bookmarks