Poslao sam ti na PP ali cemo podijelit znanje:
Utipkaj kod za tajni meni : *#8999*TEST#
U meniju imas opciju za Bateriju Status i Resset !!! Ostalo se vec zna kako poslije reseta !!!
evo tražio sam i ne mogu naći kod.
našao sam par koji imaju veze sa baterijom ali na nijednom nema reset battery
da li možete pomoći?
i gdje se taj kod točno ukuca?
hvala
Poslao sam ti na PP ali cemo podijelit znanje:
Utipkaj kod za tajni meni : *#8999*TEST#
U meniju imas opciju za Bateriju Status i Resset !!! Ostalo se vec zna kako poslije reseta !!!
sifra za low batery *#56658378# > low batery-> on
#*2286# = Battery #
ma nema veze to s punjenjem jer je baterija na d900 vec sama po sebi dosta slaba..ja dosta razgovaram i eto sad sam novi mob uzeo jer mi je na d900 kad bi dosta telefonirao trajala po 10 sati...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
i jesi saznao kaj je bilo sa time?
Pozdrav,![]()
malo sam cackao uokolo naokolo i nigdje nisam nasao kako da ubacim neki word file na mob ....pa dali netko zna kako se to stavi????
I jos nesto...dal netko zna kako promjeniti tj. dodati nove tonove za poruke , i dal se moze nekako napravit kad se mob otvara da ima neki ton ( to sam vidio na nekim mobitelima)
tnx svima
i jos ako netko zna ...nasao sam tu neki kod za pojacavanje glasnoce na mobu
( *#8999*8378# ) pa sam isao na H/W test pa na Audio settings i tamo nesto pojacavao i sad mi neradi ni zvuk ni diktafon , pa koju opciju trebam pojacati za ton zvona ,a da mi diktafon proradijer sam sve pobrkao
(sorry sto sam otvorio novu temu o samsungu d900i al nigdje nepise ovo sto meni treba)![]()
Zadnji uredio cody_ri : 26-11-2007 u 19:26
CoDy
a kako , kad sam ja kupovao mobitel , gledao sam sta sve ima ( nesjecam se stranice) i tamo je bilo i word doc i jos par formata
CoDy
D900i ti nemože otvoriti Word dokumente. Za razliku od D900 koji može.
Ali zato imaš radio!![]()
kupio sam taj mobitel i sada bi kupio karticu da mogu staviti muzike puno ali neznam koju treba kupiti i od koliko veličine i di ima kupiti te kartice pa molim za pomoć![]()
kartica u njega ti ide microSD sad neznam koliko tebi treba odnosno koliko bi ti bilo dovoljno....giga?
pogledaj cijene ovdje
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...rtcit&c=C20107
http://www.optimum-online.hr/shop/in...20Digital'
i da naslov ti nevalja a i podforum
★★★★★
Ono je dobro..nego ti naslov teme ne stima.O D900i se dosta pricalo.Pogledaj ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=d900i
Tko rano rani, zajebo je pjetla
kupi polovne prek oforuma...jeftinije ćeš proći a i ako misliš da su polovne pa će se pokvariti neće jer nikome još nisam čuo da mu je otišla kartica.
pa giga ti je oko 100kn tako računaj a 2gb cca.200
★★★★★
a jbgaa dal netko zna kako promjeniti tj. dodati nove tonove za poruke , i dal se moze nekako napravit kad se mob otvara da ima neki ton
CoDy
malo sam cackao po nekim eng. forumima ...posto neznam bas dobro eng nisam dobro skuzio ...al koliko jesam ... ima neki program Doc Viewer koji pregledava te dokumente... pa me zanima dal se to moze ubaciti u mob i kako
CoDy
Ako si čačkao okolo mogao si i tu malo čačkatSve ti je na dlano i sva pitanja su odgovorena, malo bolje motri teme ne samo preskakat postove.
Šta se tiče Java aplikacije da postoji ali iskreno aplikacija če ti usporit mob do daske, ionako kod D900 kad otvaraš dokument bio PDF ili EXCEL, očitavnje se dosta sporo.
ockej moze lock ....
tnx svima
![]()
CoDy
Javlja mi se jedan problem.. danas ujutro nije mi zvonio alarm tj. zvonio je ali ga ja nisam cuo..Razlog tome je sto zvoni jako tiho, kao kada vam pocne zvoniti mob kad vas netko zove onaj tihi dio, i ne presalta se na glasno.. sta da radim tj. kako da to narihtam ako se ikako di moze??
Pogledaj dali je u postavkama zvuka za alarm na tiho ili visoko stupno dizanje tona! Ne vjerujem da je baš do nekog hardware-ske greške!
ali toga u postavkama uopce nema, i sada radi.. neznam kaj je..bit ce da su godine uzele maha star je vec
I kod mene je takav problem, nazalost, kada ugasim i upalim mobitel, tog problema vise nema...
Bookmarks