frend si je zajebao mobitel. stavio je privatnost na poruke 2 mjeseca nije dirao mob. i sad nezna koja mu je sifra.
zna samo da počinje sa 5 i da je komb. brojeva 589
što da sad uradi
iPhone je tu....
možda je ova tema postala već dosadna, ali dali je netko uspio pronać koji kodovi su potrebni i koji postupak da bi se pojačao zvučnik na d 900i, već na puno foruma sa naišo na kodove, i sve bude u redu dok ne uđem u tajni meni, naime na d 900i nema onog IIS pa dalje ne znam kako namjestit da mi zvučnik bude jači
također gdje se može pronać nešto više o d900i moding
hvala
prvo pozdrav svima !
evo trazio sam malo po forumu ali nisam nista naso jer neznam sta trazim....D:
uglavnom htio bi na mobu staviti neku svoju melodiju za zvuk poruke no kako vidim spominje se firmware al neznam ni sta je to :S
pa bih molio da mi pomognete, da mi date neki link gdje je to i neki link s uputama...
naravno ako je to moguce napraviti na navedenom uredjaju...
Hvala puno
D900i je Dragonfly platforma a na njoj je nemoguće staviti vlastite zvuke za sms
D900I MI JE UPAO U VODU.OSUŠIO SAM GA I POKUŠAO UPALITI ALI NIŠTA.MOŽE LI SE NEŠTO UČINITI DA PRORADI
UNAPRIJED HVALA
Trebao si odmah izvaditi bateriju i onda ga osusiti.Ovako sutra pravac servis
Tko rano rani, zajebo je pjetla
imas tu pojedinosti o istoj situaciji
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17391
Da se nadovezem na ovu temu ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51181 )
Naime, kupio sam D900i samo zbog preglednika office i pdf dokumenata.
Gledao sam prije mobile review i tamo zaista pise da ima:
http://www.mobile-review.com/review/...d900i-en.shtml
Evo čak i skrinshota:Picsel Viewer. One of the best things about the D900i, similarly to the D600, is Picsel Viewer. To put it shortly, Picsel Viewer is an application that is capable of opening MS Office files (for instance, MS Word, Excel, PowerPoint), Adobe Acrobat (PDF), graphical and video formats on the phone. All the pressure of the technology is its fast action, opening a 20 MB PDF file will take about a couple of seconds, then you can quickly scroll pages, scale them, rotate. No editing capabilities, only viewing, but that is enough sometimes, especially considering there is no need in extra converting for the mobile phone.
Kako ta da na ovom forumu ničiji ga nema?
Da li postoji kakav firmware upgrade da to riješi. Jel ga mogu u krajnjem slučaju flashnuti na D900...to mi više odgovoara
BTW kupio sam u ducanu otkljucani mob, bez ikakvog, kodiranja, brandiranja itd...
nema potpisaaaaaaa
Ima ga za Kineske mobilne kompanije! D900 Firmware ne moreš tek tako lupit preko ovoga, nisu identični u funkcijama programiranja!
Moj savijet prihvati ili ostavi. Picsle Viewer je ipak standard za očitavanje dokumenata.
imas doc viewer koji je radjen za se k800i i otvara manje word dokumente,instaliras ga kao java. jbg i ja sam se tu sjbo.
Ljudi čuda Se Dešavaju.pokušam Upaliti Mobitel Upali Odmah Kao Da Ništa Nije Bilo Svi Podaci Netaknuti Samo Se Sat Poremetio.
I Believe I Can Fly
![]()
![]()
Nema mi smisla, radije cu onda d900i zamijeniti za d900...
ali cudi me da se nemoze to flashatti...HW telefona je jako slican...
iako postoji negdje, a očito da postoji jerbo ga je eldar imao na testu, onda mora postojati SW sa time...
nema potpisaaaaaaa
ti si vrlo sretan covjek.
ne bi htio pesimistićan , al meni je tak mob upao u wc školjku ( duga prića) . odmah sam ga otvorio i osušio , radio je on al se nakon nekok vremena poćeo svako malo gasit ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Pod obavezno u servis!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bas tako, da ga stave u ultrazvucnu kadu jer ako to ne napravis u medjuvremenu korozija ce napredovati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Našao sam slijedeci popis firmwareova za D900i...ima li netko ideju koji od njih bi mogao imati picsel ili...
d900ibdgd4.zip 42.944 MB
d900iboge1.zip 39.201 MB
D900iBRGF6[1].part1.rar 31.25 MB
D900iBRGF6[1].part2.rar 6.369 MB
D900iBTGE1.zip 39.077 MB
D900iCXGE4.zip 42.378 MB
D900iCXGE4[1].part1.rar 31.25 MB
D900iCXGE4[1].part2.rar 7.023 MB
D900iCXGF3[1].part1.rar 31.25 MB
D900iCXGF3[1].part2.rar 5.827 MB
d900icxgf3_cla.zip 12.285 MB
D900iDDGD5.zip 41.106 MB
D900IDXGD4.zip 43.660 MB
D900iJPGE3_fixed.zip 46.918 MB
d900ijvge1.zip 44.063 MB
D900IXAGD3.zip 42.973 MB
d900ixage1.zip 42.876 MB
D900iXBGD2.zip 43.060 MB
d900ixcge1.zip 42.942 MB
d900ixdge2.zip 43.141 MB
D900IXEGC4.zip 43.500 MB
D900IXEGD9.zip 43.700 MB
D900IXEGDA.zip 43.629 MB
D900iXEGF2.zip 34.310 MB
d900ixfgd2.zip 42.844 MB
d900ixfgd3.zip 42.914 MB
d900ixfge1.zip 42.918 MB
D900IXFGE2.zip 43.066 MB
D900iXFGE2.zip 42.922 MB
d900ixfgh1.zip
nema potpisaaaaaaa
Svi Firmware koji počinju sa DX,DC i ZC to su Azijski,Malajzija,Vietnam,Taivan i China Firmware-i, koliko mi je poznato samo Brandirani FW ima Viewer !!!! BTW. ako nađeš brandiran Azijski FW onda si HELD !!!
Posjedujem ovaj telefon i imam Pc Studio 3 sa USB kablom.Sa ovim programom mogu prebaciti fajlove izmedju racunara i mobitela al ne mogu prebaciti recimo neki mp3 mix od 200MB na memory card jer je nema u opcijama PC Studija.Sta treba da radim i ako postoji neko drugo rjesenje koje je?Hvala
Aha znaci koliko sam razumio telefon trebam prebacit u mass storage nacin rada da bih mogao prebacit taj mix na memorisku karticu od 512Mb recimo koju sam kupio?
Pozdrav svima
Iman jedan veliki problem sa d900i
-gubi mi signal i izbaciva me tijekom razgovora
- pricam normalno i odjednom prekine i odbaci poziv i pise usluga nedostupna nema signala i bude onaj mali telefončič prekrižen
i to tako bude cesto puta
i znam bar 5 ljudi kojima se ista stvar desava
ako neko moze pomoc puno bi mi znacilo
stvarno neznam sta mu je.
samo napise usluga ogranicena ili nema mreze, i tako bude 5sec, i onda dodje signal ponovno
poludim s tim,
pričam na mob i odjednom izbaci i nema i signala
AKO NEKO IMA NEKI SAVJET NEKA MI JAVI
HVALLA PUUNO![]()
Jesi li možda isključivao EDGE na mobitelu,ako jesi naprvi full reset
*2767*3855#
ili probaj sljedeće *#4777*8665# ->GPRS meni će e pojaviti idi na 2 GPRS Attach i izaberi Attach.Upali i ugasi mobitel i pogledaj dali ima signala
Bookmarks