Formatiraj je preko kompa na fat16 !
Imam problema sa mem cardom san disk 1GB,prije je bio u d600 i sve ok ali u d900 mi ga prepoznaje ali kad želim ući kaže NOT ALOWED ili na hr NEDOPUŠTENO,bio sam je formatirao ali nije pomoglo,any idea?
Formatiraj je preko kompa na fat16 !
Kako?
Tražio sam u samsung pc studiu i nisam našao tu opciju??
tu opciju imaš na kompu dok umetne karticu kao imaš čitač
gdje na kompu?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nažalost nemam
Pa jednostavno je, spojis mobać na komp i postavi na mob da prima preko USB-a Masstorage i na kompu ti se pojavi da si prikljucio USB masstorage memoriju! E tu ćeš formatirat karticu na FAT16!
napravio sam sve kako si rekao i kaže mi;there is no disk in drive H please insert disk and then try again!?
tek danas kad mi je proradio mem na mobu sam mogao tak formatirati preko kompa i uspio sam i nadam se da više neće biti problema,hvala svima na pomoći pozz
sad ugasim i upalim mob i opet not allowed!!!!!
Odnedavno sam vlasnik samsunga d900 nakon niza SE, i doživio sam softverski šok. Stoga bih vam uputio nekoliko pitanja:
1. Kad odaberem u imeniku da mi pokaže samo brojeve u telefonu, on i dalje pokazuje i one na krtici.???
2. Kada promjenim karticu u mobu, izbrišu se sve poruke, liste poziva, timer...???
3. Kada prebacim melodiju na memori karticu, ne mogu je više koristiti za zvono...?
Kako, zašto...???
1.Pod postavkama za imenik ima opcija za podesavanje prikaza imena ili prezimena,te da li pokazuje podatke sa sim-a ili telefona.
2.Da,za to postoji patch koji ostavlja informacije na mobitelu ukoliko se promijeni sim.
3.Ta opcija ne postoji niti nece jer mobitel mora imati na svojoj memoriji taj podatak da bi ga ocitavao kao dio svog zvuka.
Odaberem u postavkama za imenik da pokazuje samo brojeve iz telefona ali i dalje pokazuje sve.
2. To se dešavalo na svim Samsung mog. koje sam imao, a imao 5-6 vrsta.
3. Pjesmu koju hoćeš stavi na plej listu i onda je možeš metnuti na ton zvona ili pozivatelja.KRIVO. ipak je moraš kopirati u telefon.To i nije neki bed imaš dosta mem. u samom mobu.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Planiram zet ovaj mobitel izgleda fenci, ali nakon ovog posta sam u dilemi...
I ja sam user SE serije...
imam d900 jos od 12. mjeseca, do sada sve super radilo...
sad mi se pojavio jedan problem, a to je da mi kamera na mobu stalno prikazuje neke kao tockice. prvo sam mislio da mi je display zmazan, al nije. prebacio sam sliku na laptop i na laptopu su te mrljice tamne.
evo te slike:
slikan je papir bijeli..
Sto vi mislite sto bi moglo bit mobitelu? gledao sam dal je zmazana leca na kameri al mi se cini da nije, i puhao sam i brisao..neznam..mozda moram otvorit ovaj gornji dio plastike iznad lece pa da direktno lecu ocistim?
help![]()
Na gornjoj slici vidim dvije tamnije mrljice dok na ovoj donjoj ne vidim nikakve nepravilnosti...ajde pliz označi na donjoj slici kakve mrljice te muče, jer meni slika izgleda skroz OK...
Inače, mrljice i točkice se počinju pojavljivat kada odlazi flat kabel, makar mislim da je tebi sve OK...
Stvarno neznam što se dogodilo sa mojom vezom kompjutora i mobitela. Naime, ja sam instalirala Samsung PS Studio 3.0 na svoj C drive-u, i sve je savršeno radilo, itd. Poslije mi nije odgovaralo da bude na C, nego sam ga htjela premjestiti na D-drive, instalirala sam Samsung PC Studio 3.0, ali nisam instalirala USB Drive, zato što kad na to kliknem, pojavi se next, i accept the..next i onda poslije kad traži nemože naći, da je spojen! To sam pokušala i na još jednom kompjuteru koji je malo slabiji od ovog i isto neće pronaći, neznam u čemu je problem, voljela bih kada bi mi netko mogao pomoći! Unaprijed hvala!
ps. Ak je taj oblik komunikacije prestao djelovati, molim vas recite mi kako da ga obnovim! pozz
Zadnji uredio lucka1pink : 04-07-2007 u 16:31 Razlog: Zaboravila sam da je mobitel koji imam D900
Jučer sam u t centru gledao d900, al u njemu je onaj stari meni, onaj klasični kao što imaju motorole i lg. Meni uopće nema veze s orginalnim samsungovim. Zašto je to tako??
neki slabiji samsungovi mobiteli u t mobile bilo simpa ili pretplata imaju nove menije, a zašto onda d900 ima taj stari, ružni, ofucani.
Jel je tako sa svim d900 il je možda samo neki. mislim možda je stariji software ili šta??
jer d900 je top klasa i puno košta, a kad uđeš u meni ono katastrofa
nemoj me krivo shvatit , al možda to nije bio d900
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks