Ja sam u D900 drugi dan stavio karticu od 1GB, neku za 100kn i šljaka sve 5 i stvarno super brzo sve učitava. Mislim da je kod tebe ipak bio bed u formatiranju...
j...š mobitel koji toliko kosta,a ne moze primiti karticu vecu od 512mb.
to mi je neshvatljivo.![]()
Ja sam u D900 drugi dan stavio karticu od 1GB, neku za 100kn i šljaka sve 5 i stvarno super brzo sve učitava. Mislim da je kod tebe ipak bio bed u formatiranju...
imam gore navedeni mob,star je 2 mjeseca i displey je poceo malo radit malo ne radit...ima neko slicnih takvih problema d ami da neki pametan savjet?na garanciju ne prolazi jer sam vec bio...![]()
opće je poznato da ako hoćeš slikat, da si kupiš digitalca, a mob je tu za druge stvari.. e, pa tako je i meni, ali opet, zašto Samsung D900 ima tako jadnu kameru? mislim, vidio sam par primjera na netu kak izgleda slika slikana s njim i užasne su, usudio bih se reć da su lošije od D600 koji sam posjedovo a ima 2 mp, a ovo navodno ima jakih 3 mp-a.. jel moguće popravit kvalitetu slike nekako, jer stvarno loše to izgleda, evo primjer:
![]()
Meni ovo više izgleda da je s mobitelom slikao netko tko nezna. Slika nije izoštrena a trebala bi biti - neznam kako točno funkcionira AF na D900, ali u pravilu trebaš pričekati sekundu dvije da se slika izoštri i tek onda okinuti. Čisto sumnjam da su slike na D900 ovakve. Ovo su idealni uvjeti, čak i nokia 6230 daje bolju sliku od ove.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni nije takva slika, puno mi je bolja možda ti nešto ne štima sa kamerom ili nisi stavio na ono superfine SF, al meni je puno bolja slika.
da, evo ja sad isto gledam slike slikane sa D900, djevojka ga ima, odlične su. kristalno čiste, jasne. vrlo rado bi stavio da vidiš, ali su preosobne. ali mogu ti samo reći da definitivno nisu takve slike kao što si ti stavio, ili nešto nije u redu s uređajem, ili nije dobro slikano.
slike su odlične na D900 neznam od kud ti ta slika![]()
...FORCA FIUME...
evo, hvala, sad se ne dvojim da ga uzmem, vjerujem vam na riječ, jer mi je bilo čudno da je tako loša slika..
ma on je to bubnuo od nekuda sliku,nije on slikao...piše ispod samsung,možda niti nije sa d900 slikano...
nije ovo jedini primjer loše slike, ovo je jedan OD takvih slika za koje tvrde da su slikane s D900.. nije da nisam vidio i par lijepih, al uglavnom su ovakve na netu!
smijesno je sto slika ima samo 460kb,a u toj rezolucijij(3mp),trebala bi biti oko 1mb.
ma znam,ali meni recimo neke slike na N80 budu i 1,6 mb.
Flat kabel se izvukao van...sad radi sve normalno..
hvala na savjetu...![]()
ma slike na ovom su fakat koma,a tek da vidis na u 600 jos gore
dakle kartica od gigu.
spojim mob i komp i ocu prebacit mp3 cu od 200mb
to ce trajat 100min.
prvi i zadnji puta sam prebacio 700mb ostavio sam prek noci da prebacuje. zas je tak sporo??
Ovako, pozdrav prvo svima! Kupih na crno mobitel, i stvarno je bio zapakiran i sve, ne taknut, međutim skužio sam da mi se 1-2 put na dan sam od sebe ugasi i upali(kada tipkam po njemu-samo onda), i čak mi se i jednom slovo R izgubilo, znači čitam poruku, i na mjestu r samo pošarano, i kada sam ga resetirao, sve bilo ok). Jel to porblem u software-u? I kako da uopće promjenim soft ili firmware. I koja je razlika između flash kabla i usb kabla?!
Hvala ...
Da li ti se odvijaju još kakvi procesi u task manageru,neki procesi imaju high priority i tako koriste cpu a to nekad zna biti jedan od razloga da prebacivanje ide sporo pa npr za 400 mb piše 49 h
jednom ga napuniš i miran si,rascjepkaj malo možda mu olakšaš
D900i
HSV hvala na ideji budem probao.
@exfreerider nisam miran jer mi dosadilo. rascjepkano ne pomaze jer ovo sto je sad gore su sve mp3ce od najvise 10mb jedna i to je isto tako nevjerojatno dugo trajalo
Bookmarks