izgleda mi kao bruseni aluminij i stvarno je puno atraktivniji od klasicnog Shinea.
ima npr. http://www.mobiledia.com/news/60981.html ali upiši si u tražilicu, ima i sa više slika i informacija - ovaj sam zadnji gledao. zapravo ima iste funkcije kao i obični Shine samo što je ovaj 100 puta ljepši. dolazi u Hrvatsku krajem 10. ili početkom 11. mjeseca iako se počeo prodavati već krajem 7. mjeseca u nekim europskim državama
izgleda mi kao bruseni aluminij i stvarno je puno atraktivniji od klasicnog Shinea.
Jel zna tko mozda kako ga unlockati??
odeš u servis i platiš 100 kn, to ti je najjednostavnije
Ovaj izgleda vrhunski ali i obicni shine mi je na slikama bio prekrasan a u zivo me jako razocarao, ke800 koji sam imao i prepustio curi mi je puno ljepsi a i ekran mi se cini daleko boljim zato sto je sve puno sitnije i ostrije...
meni mob izgleda jako krhko
da, lip je ovaj novi titanium black, al kad vec iman "klasicni" srebrni shine necu ga uzimat... rade SE K850 (nema veze sa Shine om)
nie bitno ...
nego postoji li novi firmware za Shine a??
ako postoji i ako ga neko ima..
moze link i upute![]()
![]()
Zadnji uredio Vaqua : 29-09-2007 u 02:09
U can only do what you allow yourself to do ...
evo danas sam uživo vidio i držao u ruci lg shine titanium black i moram reći da je jaaaako lijep uživo, svakako preporučujem potencijalnim kupcima shinea da razmotre i titanium black. inače, packe koje se vide na običnom shineu ovdje se ne vide toliko a mob je prekrasan. ja sam se oduševio
ja sam se jucer igrala malo sa shineom (titanium black) i bas me razocarao...
kamera je ok..i to je to...
tipke su mi uzas, pogotovo onaj kotacic..
a nisu bolje ni one pored kotacica, onak sve se skupa nakosi kad se tipka stisne tak da![]()
dali su one tipke za meni i imenik na dodir ili je to bas prava tipka??
dali ga se isplati uzeti ako ga mogu dobiti za kunu na tarifu 60
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
mislim da cu to i napraviti
Evo, posto sam ostao bez telefona svog ostao doma jedan black label pa ga uzeo dok ne stigne novi mob, ugl
ajmo ispocetka, prvo sam se pola sata hebao sa com portovima i razno raznim kombinacijama da ga spojim na komp dok nisam na kraju skuzio da u meniu samo treba prebacit na mass storage !
stavim u mobitel 10 slika od 500tinjak kb svaka i treba mu 35 (čita: trideset i pet) sekundi da napravi samo preview tih slicica, i onda jos po cca 4 sekunda kada se uveca da promijeni sa slike na sliku ... na pozadinu ide ili u originalu (znaci ostaje luft gore dole) ili landscape osim ako nije drito 240x320 format slika!
i ajd nek mu bude i to sa slikama, ja si odma prebacim 10ak mp3 u telefon i upalim njegov mp3 player i skuzim da ima automatsko azuriranje pjesama, znaci odma su bile koje sam ja nasnimio + one njegove original melodije, i krenem izbacivat te original i skuzim da treba jednu po jednu i nema opceje oznaci visestruko i svaki put kad se pobrise vrati marker na vrh pa usporeno do dole tralalala i stavim obrisi sve. odjednom pise nema fileova u playlisti ili tako nesto i ne ponudi gumb za slozit listu, odem van a ono glupi telefon bas pobrisao iz telefona sve te pjesme umjesto iz liste mp3 mutavebacit cu ga u zid njezno kad me sljedeci put nazivcira da se razleti u sastavne komade i da ga vjetar odnese u kinu smrdljivu nazad !
NE KUPUJ ! ! !
ako te toliko živcira, prodaj ga meniionako sam namjeravao kupiti titanium black
Izgleda da LG nikako da sredi tu brzinu softa kod rada s multimedijom. Sve ovo što si rekao vrijedi i za KG320 koji je skoro samo dno ponude LG-a. Izrada i vanjština odlična - srce šteka:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni nije toliko bitna mutimedija na shineu jer bi mi to bio drugi mob, za mutimediju imam TyTN-a. ovo bi mi bio mob i ništa više (naravno, mob koji lijepo izgleda)
jel vam se desava da se telefon zamrzne tj . da nista ne reagira kad se bilokaj stisne
Uzeo i ja Shine i poprilično sam zadovoljan, ono - kolko para tolko muzike. Nije istisnuo 6288 iz uporabe. to će eventualno 6500 ali kao drugi mob je OK. jedine zamjerke su malo slabija baterija i dosta viski tonovi zvučnika.
La donna e MOBILE
a s kojom tipkom se zumira kad je ukljucena kamera ?
sve sam probao ali nece
jel zna netko kolika je razlika između brandiranog softvera i onog normalnoga
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
buraz nabavio ke970, malo sam cackao po njemu i skuzio da je bluetooth jako spor (1.2) i software takoder, ne previse al mozda ja ocekujem puno- inace koristim se i nokiu.
kaze da je frend prije njega koristio memorijsku karticu za slusanje mp3-ca i da nije imao problema koje vi navodite s prebacivanjem, mozda su to u meduvremenu rjesili
inače znam da je LG teški shit u mobitelim i da isfuravaju samo fency dizajn ali uzo bi si taj Shine ali ne znam dal da uzmem ovaj srebrni ili titan black ... uzo bi titan black ali na nekim slikama sam vidio da je telefon jako taman onak mat pa mi ne zgleda baš neš ...
jel netko vidio srebrni vs. titan black ?
Hvala!
![]()
ja imam crnog a sestra srebrnog. osobno, ljepši mi je crni... kad budem mogao ću ih slikati zajedno i postati
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Bookmarks