Evo i ja uzeo mob za 330 eura. Mob je još u kutiji, nisam ga još isprobao ali ovako na prvi pogled izgleda stvarno fenomenalno, odaje dojam luksuza. Navečer ču iznjeti prve dojmove.
Evo i ja uzeo mob za 330 eura. Mob je još u kutiji, nisam ga još isprobao ali ovako na prvi pogled izgleda stvarno fenomenalno, odaje dojam luksuza. Navečer ču iznjeti prve dojmove.
PREDATOR
Svi velite uzeli smo..a nas zanima koji???KE970???
Review oćekujemo s nestrpljenjem![]()
Evo, upravo sam ga izvadio iz kutije, KE 970, večeras ću napisati review.
PREDATOR
kak mu je cijena pala nevjerovatno....do prije 2tj bio je oko 500e
Ajde bubni i neku slikicu uz to da se uvjerimo kako izgleda uzivo...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Evo da napišem početne dojmove o Shineu.
Kutija je crno sive boje, tanka, u skladu sa mobitelom i kad se uzme u ruke sugerira da je unutra nešto stvarno lijepo. U kutiji uz mob dolazi punjač, USB kabel, mali privjesak, slušalice, cd i upute. Slušalice se sastoje od dva dijela- dio koji ide iz mobitela na sebi ima pune komande za preslušavanje pjesama i javljanje na poziv i utor za 3,5mm jack. Drugi dio se sastoji od jacka i slušalica sa mikrofonom. Budući da imaju 3,5mm ulaz po zelji se mogu uštekati i bilo koje druge slušalice- ja sam probao one od SE HPM 70 koje imam za k 800 i sve štima.
Sada malo o mobu. Kada se uzme u ruke odaje dojam luksuza. Kučište je cijelo od brušenog aluminija, izgleda jako kvalitetno napravljeno, ništa ne škripi pod prstima. Na prednjoj strani domonira veliki displej, koji kad je ugašen ima efekt zrcala (komadi neće morati vaditi ogledalce iz torbice kada budu popravljali šminku i frizuru). Sve to izgleda jako lijepo i privlačno i mob me oduševio na prvi pogled. Toliko za sada, buduči da sam ga danas dobio nisam stigao puno prčkati po njemu, za dan dva ću napisati dojmove o onome što se nalazi ispod ovog blještavila
.
Zadnji uredio predator : 21-03-2007 u 10:07
PREDATOR
Po ovome što si do sada napisao..sve to zvuči nice.Posebno činjenica da mob.izgleda lijepo i kvalitetno(a par ljudi je na forumu reklo da je jeftinjak).Sviđa mi se jack za slušalice..tak da se mogu piknut na njega neke puno kvalitetnije.
E sada treba vidjet kakav je unutra..i šta sve može.
Moj je isto Ke 970, ali bio, prodao ga frendu, tak da ga nisam ni isprobao posteno. Razlog prodaje, dobio vise love![]()
Predator aj javi di si uzel za 330 eura, da ustedim 20eurajer bi si uzel ga sebi opet.
Slijedi nastavak o početnim dojmovima.
Dakje kvaliteta izrade i završna obrada su stvarno odlične i mob je baš gušt drzati u ruci, brušeni i kromirani metal stvarno dobro leze u ruci. Slide mehanizam je za sada dobar, nema ni malo lufta. Opruga je jaka i kada se gurne do pola dalje se mob sam otvori uz jedan lijepi klak a sve to prati i zvučna kulisa koja se moze i maknuti. Ispod je tipkovnica takoder od brušenog metala koja je skroz ravna, najbolje bi je usporedio sa moto V3. Osvjetljenje je lubičaste boje i sve to izgleda jako cool. Tipkanje na tipkovnici je ok ali zamjerka funkciskim tipkama: uzasno su tvrde, to još nisam sreo ni na jednom mobitelu. Stvarno se treba jako pritisnuti po njima, mozda se s vremenom malo smekšaju. Ispod ekrana su dvije funkciske tipke a u sredini skrol tipka koja sa strane ima još dvije male tipke. Skrol je jako osjetljiv.
Sa desne strane su tipke za mp3 player, kameru, glasnoću odnosno zoom i utor za punjenje odnosno slušalice. Za umetnuti mem. karticu treba se maknuti poklopac ali to se napravi u sekundi. Ovo je najlakše skidanje poklopca koje sam vidio.
Funkcije mobitela su standardne, nema ništa što nije videno. Za pozadinu se mogu staviti vlastite slike ili se moze birati jedna od 5 flash tema. Izbornik se takoder moze mijenjati- ikonice kao mreza ili kao popis, jedno ispod drugog.
Na početnom zaslonu postoji shortcut kojim se ulazi direktno u poruke, profile, imenik i brzi izbornik u koji se stave prečice po zelji. To sve se moze i maknuti.
Kontaktima se moze pridruziti slika i melodija, ali slika mora biti jako mala. Ja sam ove svoje morao smanjivati da ih stavim u kontakte. Svakom kontaktu se moza dodati i neki podsjetnik. Od funkcija koje mi fale nema govornog biranja, sa druga dva moba večinu poziva biram govorom. Nema ni filtera poziva, ali to mi za ovaj broj i nije toliko bitno.
Sada kamera: ima AF i Schneider-KREUZNACH leće, rez. 2.0 MP. Iznenadila me kvaliteta slika, ispadaju jako dobro, rekao bi odlično za mob. U mraku su slike lošije, kad ih usporedujem sa sa k800 razlika je ogromna zbog ksenon flasha na k800, ali te su fotke ipak bolje od noćnih sa N6280.
MP3 player me ugodno iznenadio, kvaliteta zvuka je odlična, usporedivao sam kvalitetu sa k800, oba sa HPM 70 slušalicama. Čak bi rekao da je zvuk kod Shinea i bolji- puniji je sa jačim basevima. Slušalice koje dolaze sa LG-om po kvaliteti nisu loše ali ja na njima uopče ne mogu slušati glazbu- nastavci koji idu u uho su jednostavno pre veliki i ne stanu mi u uho , stalno ispadaju. Dobra stvar je 3,5 mm ulaz pa se na onaj prvi dio koji ide iz moba mogu priključiti neke druge sluške.
Ekran je odličan, velik, dobro se vidi na svijetlu a kada se ugasi ima efekt ogledala. To stvarno odlično izgleda u kombinaciji sa metalnim kučistem a i mob je tanak pa izgleda ko pravo ogledalce.
Evo, toliko za sada, ako još nešto otkrijem napisat ču. Dakle ukratko: odličan dizajn, odlična kvaliteta izrade, standardne funkcije.
PREDATOR
Evo još dvije sitnice, mozda nisu bitne ali... na početnom zaslonu je dva puta prikazano vrijeme odnosno sat, u donjem lijevom dijelu i gore desno u kutu. Nisam uspio skuziti zašto je to tako. Druga sitnica: na slušalicama se nalaze pune komande za mp3 player, znači start, stop, premotavanje u pijesmi napred nazad i premotavanje cijelih pjesama. A moze se sa tim komandama ući i izaći iz mp3 playera, netreba se uopče dirati mob.
Zadnji uredio predator : 22-03-2007 u 23:51
PREDATOR
Po ovoj recenziji stekao sam pozitivne dojmove.Posebno o nahvaljenom dizajnu.Predator hvala na ovom iscrpnom review-u.Ako tokom korištenja naletiš na još nešto zanimljivo znaš šta ti je činiti![]()
![]()
Ako bude nešto zanimljivo napisat ću. Trebam još formatirati bateriju pa da vidim koliko če trajati.
PREDATOR
E,bravo..to je ono bitno..baterija.To svakako vidi.
Pa valjda su se potrudili i oko baterije, ako se izgled i funkcionalnost Ok, onda su se valjda potrudili staviti blju bateriju, da ne rikava nako 1-2 dana...
Evo još malo o Shineu. Nakon trečeg punjenja baterija je izdrzala 4 dana uz par minuta razgovora dnevno, par poruka, oko 1-1,5 sati slušanja glazbe i malo prčkanja po izborniku.
PREDATOR
Pa nije lose, mozda ce cak i vise kad se potpuno formira...
Imam par pitanja:
1:Kolko košta(u kunama) i gdje se(osim oglasnika) može nabavit u HR
2:jel ima alarm,i ak ima ak isključiš mob oće se sam upalit da zvoni alarm
3:Kolko ima memorije,rekli ste 1GB???jel ima utor za mem. kartice
4:Jel ima mp3 player i slušalice da ga možeš koristit negjde vani i to,mislim jel dobar kao mp3 i jel se dobi neki soft za prebacivanje pjesama na njega![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
e a kakav je softver koji dobiš,jesi probo već prebacivat pjesme,jel se može
jel dobiš uopće kakav sotver?
Carpe diem
Dobiješ cd sa softverom za prebacivanje i usb kabel ali mi se nije dalo zezati s time pa sam mp3-ce i fotke prebacio bluetoothom.
PREDATOR
Bookmarks