loša baterija? wtf!? meni uz 2 sata razgovora dnevno, 15-20 poruka i eventualno pokoja slika, izdrži 3 dana bez problema...
loša baterija? wtf!? meni uz 2 sata razgovora dnevno, 15-20 poruka i eventualno pokoja slika, izdrži 3 dana bez problema...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
hmm.... ovako...
ako je kartica do 2GB, nema problema... MORA ju čitat itd...
a sad...
mana kod ovog mobitela je da ti on na kartici stvara SVOJE foldere (znači ''Glazba'', ''Slike'', itd), i ti moraš stavit svoju glazbu u odgovarajući folder, u protivnom kao da je nema, ili ju očita, ali ne pokreće (kao što su neki već rekli - kaže da format nije podržan itd...)
bilo bi najbolje da ako imaš čitač kartica, da s njim otvoriš svoju karticu, sve prebaciš na mjesto, i ako tad ne bude radilo... ne bi znao u čemu je problem....![]()
meni se nije svidio a sa nokiom se ipak ne moze mjeriti mislim po nicemu a ponaprije po tome sta ce mu brzo pasto cijena a i nije toliko ekskluzivan.ali mislim da je normalno da se nekome svidja a drugome ne.meni osobno nije nista posebno
Ma biti će review, bez brige![]()
PREDATOR
Danas sam nazvao za mob, zena je rekla da je već prodan, da nazovem drugi tjedan...
PREDATOR
Bookmarks