C140 kako otključati? Može preko imei-a ili kabel ili.......
Može li mi netko reći kako da dekodiram Motorolu L6 sa tele2 na vip?
Hvala
C140 kako otključati? Može preko imei-a ili kabel ili.......
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
To ti je ova mala Motorola!
http://www.gsmarena.com/motorola_c139-1304.php
Ne znam koja je platforma!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
ODM je,mislim da ne postoji nijedan free/krek'd program za otključavanje iste.
odnio sam tipu u konzumu c118 i nije mogao otkljucat,da probam negdje drugdje il jednostavno nejde taj model..?
el bi mi mogo netko napisat na pp točno kako otkoditar motorolu v550, aj molim vas pomagajte, jako je hitno!!!
aj el bi mi netko moga pomoć otkodirat motorolu v550, aj pmagajte ljudi, hitno je, stvarno!
može se preko P2K Easy Tools s TP..
|\/|0T0r0La
Bok majstori, ovako imam V3, lockana je na T-mobile i zelim je otkljucati, nest sam pretrazivao po ovoj temi i skinuo si jedan program, RSD Lite, nakon toga stavio sam neki .sh file koji sam našao na netu i pokrenuo postupak fleshanja, nakon par minuta, pojavila se poruka da je mob uspješno fleshan, no problem je što sad imam sivi ekran na mobu![]()
Još uvijek se može upalit onaj boot loader i komp tj. svi programi mi mob prepoznaju....
Pitanje: što sam krivo napravio i da li se može to doma popravit i unlockat?
Evo sto pise na boot loaderu:
07.D0
SW_version:
R374_G_0E.40.9
CR
Battery OK
OK to program
Connect USB
Data Cable
Lijep pozdrav
Edited: Jucer skinuo neki monsterpack i uspjesno sam fleshao motorolu, no jos uvijek me trazi onaj subsidy password!
Dal zna netko kako se to makne?
Edit2:
Pokrenem P2K Easy Tool v3.7 postavim se na Unlock SP, program radi i na kraju kad pise da je sve gotovo jos uvijek mob trazi taj Subsidy password.
Kaj nitko ne zna kak to rijesit? Ili jednostavno ne zelite?
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 06-11-2007 u 10:45
Mozda ovo pomogne... Postovi 379-382 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103&page=16
Ovako, nabavio sam noviju verziju P2K toolsa, pokrenem v3.9 i onda idem na Unlock SP
Naravno mob je tada u bootloadu i pokrenem otkljucavanje, nakon toga mi dodje ona poruka da otkopcam mob sad usb-a, da ga upalim, pricekam da se podigne i tada da ga spojim i kada ga komp opet prepozna da kliknem OK, ja sve tako napravim, no tada mi dodje Error da se ne moze spojit na mob i tako stalno......
Bas banana
Sta radim krivo? Jel treba mozda SIM kartica bit u njemu?
baci ga nazad u boot mode i pokušaj opet. ovaj put sa drugom verzijom easy toola. za SIM karticu - nebitno je hoće li biti unutra ili ne. Bolje da je izvadiš van i mirno more.
Ma skinuo sam sa motodestination foruma onaj file koji ima sve verzije P2K-a i isprobo sa svim verzijama i nista, budem danas jos par puta probao ako ne bude islo odnjet cu ga na otkljucavanje
Edited:
Stavio sam jucer jedan drugi flash, mislio sam da je mozda greska do flesha bila ali sve jedno nista, evo koje errore dobijam.
![]()
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 12-11-2007 u 12:01
imao si to i ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=237
jel možda di bilo pričano o temi dekodiranja ili flashanja L6-ice i v235??
tnx
Born To Be Alive
L6 ide preko TP s p2k easy toola 3.9 (provjereno) samo napraviš unlock i gotovo...
|\/|0T0r0La
e hvala ti... =)
Born To Be Alive
ah, svakako, ajde baš neka se netko zaleti sa v360 BL v 0x902, pa nek proba...
kad nešto navodiš, ipak računaj da postoje iznimke, treba se ograditi od nekih stvari, nikome nije cilj ubijati telefone.
toliko od mene, ti nastavi dalje
Bookmarks