Skinuo sam neku temu i kad ju idem instalirat pise da instalacija nije moguca jer ju potvrda sprecava? Sto to znaci? Da ju treba potpisati ili?
formatiranje memo kartice ti ide tako da odeš u izbornik -> alati (ili neki drugi folder) i tamo nađeš ikonicu ispod koje ti piše memory card (memo kartica, a i ikona je u obliku memo kartice) kada si označio tu ikonu odeš na opcije -> formatiranje memo kartice
i onda ti se pobriše sve na memo kartici...
Ovo sa kodom za vraćanje postavki, nisam sigurna, ali mislim da ne... (najbolje je napraviti backup imenika na kompu, pomoću USB-kabela)
ako formatriraš memo karticu ili vratiš tvorničke postavke, sva imena i poruke na sim kartici će ti ostati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Skinuo sam neku temu i kad ju idem instalirat pise da instalacija nije moguca jer ju potvrda sprecava? Sto to znaci? Da ju treba potpisati ili?
ajde ti lijpo probaj ponovo instalirati tu temu, pa onda lijepo prepiši što ti mobitel napiše kad ju neće instalirati.
jer kad napišeš da ju potvrda sporiječava, onda to može značiti ili da tema nije potpisana ili da je potvrda istekla...
tako da si se ti mogao malo ljepše izraziti. jer kako da ti pomognemo kad neznamo o čemu se točno radi. jer meni nikad dosad nije mob izbacio poruku: "...potvrda spriječava..."
I meni je to izbacivalo, pa sam onda prebacio datum umjesto 10. mjesec, stavio sam prvi i onda je radilo.
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Mislim stvarno.....AKO PISE DA JE POTVRDA ISTEKLA ONDA PROBAJ MALO STIMATI VRIJEME(POMAKNI ZA 2,4,6,8,10 ILI GODINU DANA U NAZAD)
Evo ja kupio 6120 Classic u Vipnetu i bio je otključan i radi fantastično na Tele2 Knock OutuZanimljivo da mi prijavljuje da ima 3G mrežu
Nisam testirao da li prenosi podatke brzinom UMTS-a zbog skupoće paketa, a i mislim da je to u krajnjoj liniji nebitno.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i ja nabavih 6120c iz Vip-a...
I isto nije zaključana... nešto sam čuo da neće zaključavati, tj da nisu zaključavali te skuplje mobitele...no to je druga tema...
Ja sam zasad oduševljen nokiom 6120c.
jedino bi izrada zadnjeg poklopca mogla biti malo bolja, jer ima mm lufta... ali ne škripi, što je bitno...
Do sad su me svojm brzinom iznenadile nokie E50,6630 i donekle N73. ali ovaj 6120c je još brži...![]()
Makar je displey iste veličine kao i kod E50, čini mi se nekako boljim i čitljivijim...
Sad samo treba formirati bateriju i vidjet koliko će durat...
koliko vama drži baterija??
Jeste možda našli neku aplikaciju koja bi koristila onu diodi kao lampu? Ako tko ima neki dobar program za to, nek slobodno pošalje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni baterija traje do 4 dana
Meni sa konstantnim slusanjem glazbe i koristenjem ostalih funkcija traje i po dva dana. Iznimno dobar i brz Symbian za siroke mase.
Zar ne bi nTorch trebao imati funkciju lampe sa onom bljeskalicom otraga...
meni torch ne radi i gotovo, badava piše da svjetli, ali niš
E, dali se može nekako podesiti, da alarm odsvira cjelu pjesmu (mp3), a ne samo kraći dio pa stane?
ne znam zasto ti je to vazno.alarm sluzi za budjenje,a ne da ti svira cijeli pjesmu.
Zato jer on prekine prije neg se probudim
Lol, pa jer me jedno 3 puta nije probudio, a svaki dan aktiviram alarm
Moram neki žešći metal stavit da me budi
al bezvveze je svira kakvih 15 sekundi i onda se sam ugasi, na 6020 je sviralo dok cjelo selo nije bilo na nogama![]()
Zadnji uredio Ico : 07-11-2007 u 23:59
može li se kako poboljšati kamera(fotoaparat),oče li u skoroj budučnosti to poprviti novi firmware, kako je to znalo biti kod SE ili smo osuđeni na ovo....k800 ima jedno 10puta bolju kameru,pa barem da ne bude deset nego 5x hehehehehe.....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma nije mi bitnan,ali ako se može zašto ne, znam da je k750 sa novim sw-on dobio veliko poboljšanje....
@Zero: Ma kad možeš dobiti i EDGE funkciju i što ja znam, kako ne bi softver od kamere očistiti leće da daju bolju sliku![]()
![]()
evo , upikno sam si i ja ovo .nakon što mi je na variu crko flatcable , budala uzeo sam si kg800 . izdržao sam ravno tjedan dana.
6120c je jedan odličan mob ,ako ne i najbolji koji sam imao do sad
nemam sig.
ajd sad malo da budem party breaker
Ja CUO (naglasak na ovo CUO), rece mi jedan momak, da sva classic serija ima bug, tj. da zraci 800% vise neg' ostali telefoni. Ima mozda jos neko ovu informaciju. Kad cujem to, dodje mi da ga prodajem, i uzimam si nesto drugo, a skroz sam zadovoljan telefonom.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Bookmarks