...za sve moguće znakove drži # ......
pozz!
jel moguće da nema znakova u porukama poput točke zareza, zvijezdice, navodnika ili sam ja jednostavno predumb da to nađem?![]()
i kakvi su to ludi smajli, frend mi pošalje poruku "sad sam..." a ovaj za riječ "sad" izbaci smajlija koji plače![]()
![]()
koje su ostale riječi?
i jel se može ikako namjestiti neki drugi zvuk za poruku osim onih 10 što su oni ponudili u fonu? (edit-ok, sad vidim na dr temi da se ne može![]()
)
aj, hvalapozdrav svima
![]()
...za sve moguće znakove drži # ......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nemoj me zezat!! aaaaaaaahahahhah![]()
e, 'naš kolko sam prčkala po tome
![]()
gle stvarno!! LOL
e, hvala ti![]()
![]()
...ma ništa...
...a ovo "sad" - pretvara riječ u smajli (engl. sad = tužan) ....pogledaj po postavkama poruka, trebalo bi se moći negdje isključiti..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, da, to za sad sam skužulila.. samo bi to zbilja isključila.. odo ja prčkat jošočito nisam dovoljno
![]()
![]()
aj, do idućeg tipkanja.. pozz i thnx![]()
To ti se zove VIVID prikaz!
car=auto
sad=tužan
kiss=usne nekakve...
U postavkama isključi i neće ti ići polako poruka kad dođe nego normalno bez tih znakova...
zamolio bih nekog ako zna neki program, link, da vratim imenik izbrisan sa moba e390.. ajde pliz jako mi je važno..
i dal se može preko bluetootha to napraviti ili baš treba kabel?
hvala
to ti je nemoguće osim ako nisi napravio backup...ili ako nemaš te kontakte na sim kartici.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Postoji program, ja ga osbno nisam koristio ali mnogo ljudi sam cu da su sa Phone Manager uspijeli izvadit izbrisan imenik !!!
Sad koliko je to pouzdana informacija i o kojem programu se to radi nemrem ti reci!
Jeli zna ko di ga ima kupiti?![]()
Mislim da to ne postoji.
postoji postoji
imas na www.ebay.com samo neznam jeli to pouzdano
Ja sam tražio na njemačkom ebay-u pa nisam vidio apsolutno ništa pa sam zaključio da nema.
A slušaj to je kod nas ipak malo teže nabaviti. Probaj kontaktirati šefa http://www.crazy-shop.com/ i pitati jer če to možda nabavljat i sl.
zašto u postavkama tona ne mogu uci u podmeni zvuk tipkovnice, vec mi je posivljen.
Zadnji uredio HSV : 02-11-2007 u 14:52
Ok
Razlistala sam ovaj forum i nisam nasla odgovor na moje pitanje, pa zato sam resila da otvorim novu temu. Unapred se izvinjavam ako vec ima slichna tema
Znaci imam jedno pitanje, a odnosi se na Samsung D900
Kako da blokiram dolazni poziv?
Znam da ima Ignore list-a ali ipak nije to to, zato sto i dalje mi pokazuje blokirani broj kao propusten poziv. Zato pitam, jel postoji mogucnost da taj blokirani broj uopste se ne pojavljuje.
Hvala
Zadnji uredio HSV : 02-11-2007 u 03:38
Zanima me je imo ko ovakvih problema sa D900 baterija se puni cijelu noć i upalim ujutro mob i baterija traje jedno 4h s tim da obavim dva tri kratka poziva, odneso sam na servis i lik je reko da je bluetooth pokvaren i da on prazni bateriju i uredno mi zamjenio bluetooth i ja uzmem mob i sve odlično i nakon tjedan dana opet ista priča odnesem liku i kaže da će pogledat i napravi mi ponovo reklamira ovo šta je zamijenio i stavi mi novi dio, i dao mi mobitel i opet radi savršeno baterija traje 2dana bluetooth radi savršeno, i onda nakon 4dana opet ista priča, i danas ga opet idem nosit liku ,lik ni sam nezna šta mu je nemoguće da je dva puta dobio neispravan bluetooth,inače nosi dečku koji se bavi popravkom telefona cijeli život i sav je u tome nije neki mucko smotani, uvijek mi sve probleme riješava, pa ako ima tko kakvu pametnu ideju neka kaže bi bih mu jako zahvalan
![]()
...FORCA FIUME...
Kao prvo, lijepi pozdrav svima!
Nedavno sam kupio ovaj mobitel i oduševio me al neke stvari ipak nisu onakve kakve sam očekivao da će biti. Da budem precizniji, glasnoća zvona. Toliko je tiho da ga u malo većoj buci uopće ne čujem ako je u đepu tj., udaljen od uha. No, negdje sam pročitao da ima način da se to poglasni, pa ako itko zna kako, i ako ima još pokoji savjet u vezi ovog mobitela neka tu napiše! Ja sam unaprijed zahvalan!
Pozz!![]()
Zadnji uredio HSV : 02-11-2007 u 14:53
koje postavke treba podesiti da bi zvuk bio što glasniji?
Zadnji uredio HSV : 02-11-2007 u 03:03
Maksimalni zvuk-podesavanje:
1. *#8999*8378#
2. 2 put 2 (H/W-Test > Soundproperty)
3. onda dole scrolat na IIS NORMAL (ili jednostavno pritisnut 9)
4. Onda na pod meni "Rx vol."
5. Onda dole na Stufu 10 i 0 utipkat umjesto 10 za maksimalni zvuk
Origi stufe su:
Stufe 10 = 10
Stufe 9 = 18
Treba ti blacklist patch
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=427915&postcount=1
zato sto ti je aktivirana tema a ne wallpaper
Maksimalni zvuk MP3-podesavanje:
1. *#8999*8378#
2. 2 put 2 (H/W-Test > Soundproperty)
3. onda dole scrolat na IIS NORMAL (ili jednostavno pritisnut 9)
4. Onda na pod meni "Rx vol."
5. Onda dole na Stufu 10 i 0 utipkat umjesto 10 za maksimalni zvuk
Origi stufe su:
Stufe 10 = 10
Stufe 9 = 18
#############################################
Maksimalni zvuk za snimanje:
1. *#8999*8378#
2. 2 puta na 2 (H/W-Test > Soundproperty)
3. 1 (NORMAL)
4. dOnda na pod meni "Rx vol."
5. Onda skroz dole na Stufe 5 i utipkat 140 umjesto 120 eingeben
Zadnji uredio HSV : 02-11-2007 u 03:43
Mobitel je star oko 6 mjeseci, a baterija je dosta slaba.
Poslušam 2-3 pjesme na dan i baterija jedva izdrži jedan dan?
Da li netko zna u čemu je problem?
Moguće da je baterija ošla, ali želim čuti vaše savjete!
Hvala
Moguće da si u startu neispravno punio bateriju ! Imaš opciju da formatiraš bateriju i ponovo je puni 3 x 12h. Znači nakon 12h punjenja istrošit bateriju do kraja i ponovo je punit 12h !! Tako sve ukupno tri puta !!!
Treba se restart cijele hardwareske instalacije pomogućnosti postavit novi FW !!!
znači da ispraznim bateriju sada skroz do kraja, pa je punim 3x12h i prije svakog punjenja je obavezno do kraja isprazniti?
to je formatiranje?
ok thanks, reć ću liku pa javim šta je bilo
...FORCA FIUME...
Imaš kodove za D900 u temi Samsung Secret Codes! Imaš kod za resset battery, taj kod ukucaj i počenš sa punjenjem baterije 3 x 12h !!!!
Bookmarks