kolko to košta?????
baš sam zval jedan dučan,i navodno k850 dolazi kod njih krajem ovog mjeseca tj početkom 11.
kolko to košta?????
k850 je jeftin mob(za razliku od nokije n95me koji če dostič cijenu oko 5500kn(sigurno!!))
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Ovi igrači na stranim forumima koji već posjeduju ovaj telefon i nije baš previše zadovoljna, naime spominju nekakvo škripanje uređaja na pojedinim dijelovima, zatim uslijed pritiska tipke ''back'', također iritantno škripanje, tipkovnica neudobna totalno gdje su tipke 2 i 5 užas.... reset telefona također dosta čest pojam....
Ne znam, malo su ga poboljšali samo u odnosu na k800 dok je kamera vele samo upgrade pixela na postojeću od 800-ke...to je ona prva varijanta softvera tako da sve vezano za soft zicer ide u (+) kroz neko vrijeme....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
evo dobio mail od SEa
"Prije nekog vremena zamolili ste nas da vas obavijestimo kada će novi K850i biti dostupan u trgovinama. Sada je dostupan. Isprobajte ga kod najbližeg prodavača i budite prvi koji će ga imati!*"
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Mislim da najviše ljudi ima K850 na esatu...
http://www.esato.com/board/viewforum.php?forum=2
Iako i tamo su,kao i svuda,mišljenja dosta podijeljena,jedni ga pljuju na svim poljima (kamera,kvaliteta izrade itd...),dok drugi nemaju nikakvih zamjerki i sve im je savršeno...
Ja mislim da će unatoč svemu ovo biti moj idući mob,inače sam zadovoljan s K800,ali jedina stvar koja me živcira je poklopac kamere koji mi se otvara jer ga nosim u džepu... Tako da mi se onaj automatski poklopac kamere iznimno sviđa kod K850-ke...![]()
I mene iritira poklopac na mom K800.Nosim ga u džepu i malo malo pa neđem poklopac otvoren.
(Iako nije to neki veliki problem...ali...
)
I ja sam htjela ubosti K850 ali sada sam nekako sve sklonija P1 iako nemam za to niti jedan konkretan razlog. Zapravo kada malo bolje razmislim možda bi bilo najbolje pričekati sljedeću seriju K850 (pa i P1) pa onda kupiti.
Nekako sam mišljenja, a nakon pročitanih svih mogućih recenzija, da ovi mobiteli boluju od onih osnovnih dječjih bolesti (poglavito K850).![]()
Ne znam...imam još vremena za odlučiti, a i ako cijena bude oko 4000kn, nema šanse da ga uzmem. Ne zato kaj nemam love, nego zato jer je to idiotarija. Jednom sam za mob (nokia 6600) dala skoro 5000kn (netom kada je izašao) i rekla samoj sei nikada više!
To jednostavno nema smisla. Bacanje love u vjetar. Pričekat ću malo i isti mob ubosti po recimo to realnoj cijeni!![]()
Zadnji uredio m@m@ : 18-10-2007 u 10:54
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Da li itko zna kada dolazi u t-mobile ili vip ponudu da ga odem provjeriti tamo u njihov centar, jer ova osobna mišljenja drugih ljudi mi ništa ne znače...
Pojavio se k850 u Plavom oglasniku, zvao sam tipa i cijena je 500 eura.
PREDATOR
hmm,meni mob djeluje predobro ali ipak 4200 jemalo puno za to,ili na crno kad ih se vise pojavi u oglasniku ili čeka pol godine da cjena padne
Kaj, još uvijek niko nije kupil k850?
Molim da njegovi vlasnici odgovore na ova pitanja:
1- je li se skuplja prašina unutar objektiva kamere?
2- da li je ovaj mobitel magnet za otiske prstiju i da li svakodnevno čišćenje tog mobitela dovodi do stanja da ga puknete u zid sobe?
3- općenito, kako biste ocijenili kvalitetu materijala?
4- da li k850 može bez poteškoća stati u džep traperica (doduše, moj w800 stane u džep, ali ga osjećam pri svakom koraku) ?
5- koliko dobar je zvučnik prilikom slušanja glazbe? Koliko je glasniji u odnosu na k750 i k800?
6- je li ima svijetleće efekte tijekom slušanja mjuze?
7- koliko je jaka ksenon bljeskalica u usporedbi sa onom na k800 (ako uopće postoji razlika)
8- jel ste zadovoljni s tim mobom?
Puno pitanja, ali svaki odgovor zlata vrijedi za neodlučne
PS, za sve one koji nisu vlasnici k850- nemojte odgovarati na ova pitanja!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Sad sam malo cito review na mobilnom svetu i svida mi se ono vezano za tipkanje po tipkovnici da mjenja boje i ovisi o ritmu stvarno super...meni tipke izgledaju pre maleno i cini mi se da ce bit pakao tipkat sms-ove na njemu..uredaj mi se cini pre debel ali tek o cijeni da ne pricam ali bude se to spustilo vrlo brzo...
N95 je bolji od k850 po fotkama,nemrem bilivit
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...view-162p3.php
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
e pa nije bolji.to je K850 sa beta verzijom softvera,a N95 ima bolji video,ali sam fotoaparat je bolji na K850 cak i u beta verziji.
preneseno sa Mobilnog sveta:
" Kada je reč o rivalstvu između Nokia-e N95 i Sony Ericsson-a K850i, ovaj drugi ima prednost u vidu nekih zanimljivih karkateristika i mogućnosti kao i prirodniji algoritam za obradu slika. Ovaj put su obe kompanije, i Nokia i Sony Ericsson, ponudile veoma tražene modele koji su stekli svoje pristalice. Posle svega, ukoliko tražite trenutno najbolje rešenje po pitanju najbolje obrade slika, slobodno mogu reći da je to Sony Ericsson K850i."
Ja sam definitivno odustala od k 850!![]()
Preskup je i čini mi se da je za tu lovu isplativije uzeti P1 pa ću uskoro njega ubosti.![]()
Da je k850 oko 3000 (+/- 200-tinjak kuna) uzela bih njega ali ne dam za njega 4200kn jer mišljenja sam da toliko ne vrijedi. Onda mi je jeftinije ostati pri svom K800i.
A s obzirom da imam namjeru promijeniti mob (nemam neki određeni razlog zakaj jer sam zadovoljna i sa sadašnjim) onda sam se odlučila za P1. Kad ga uzmem javim! (ako se opet ne predomislim)
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Jel tko zna hoce li K850 moci imati Flash menu i Flash theme.
Prijatelj ima W810 s Flash menuon i themama i to mi super izgleda.
iss prema ovim slikama na moblinom svetu mob iz profila se čini predebel,tipke su premale,a kamera nije nis posebno,mrvicu bolja neg na k800i, prema prilozenim slikama na n95 su boje življe neg na k850....k800 je imo bolju kameru neg n93 ili n80,dok ovaj bar po meni ima lošiju neg n95...kad skupim novce uzimam n95,bolje neg k850...mob me pomalo razočaro
Bookmarks