Touch tipke se kvare, neki imaju problema s displayom, resetira se.
Touch tipke se kvare, neki imaju problema s displayom, resetira se.
Frend mi ima već godinu dana k850 i nema nikakvih problema i super mu radi... Kupljen naravno u slobodnoj prodaji!
ljudi kakvo je stanje sa ovim mobitelom, dali ima kakve igre/aplikacije koje podrzavaju accelerometar, kako ste zadovoljni s njime?
Ima igara,programa svega za accelerometar,samo neznam koliko ce biti stabilan. Ja vec 2-3 mj koristim mob i nije se restartirao do sad. Tu i tamo ga ugasim,upalim kad uspori. Igre neigram.. Dobar je mob samo zna bit hirovit s restartima ak ga se preforsira.
Good, moze li jos netko podijeliti s menom svoja iskustva szto se tice ovog mobitela, accelerometer + camera + baterija + brzina itd.
Pa sva iskustva i komentare imas u ovoj i u temi K850 review, sto ti je jos vise potrebno?
Sve detaljno opisano, od pocetka do kraja, pa zakljucke izvuci sam.
Da, ali 2x godišnje po 90 kn... Glupo mi je uložit 2500 kn u njega pa za popravke doplaćivat.
BTW, još jedan bug: treba svaki malo čistiti štapićem senzor za blic, jer su inače slike blijede.
moj je star godinu dana i nikakvih problema s hardwerom
Mi6 Black
Auuuu nemojte mi ovo radit
Baš cu uzeti od Chief_Wolfinjo-a k850, tako da ga sada nahvalite i ohrabrite me a ne mi stavljat strah u kosti xD
[QUOTE=Chief_Wolfinjo;870803]ma nemaš sa kaj bojati...
imao sam x puta k850i koje sam preprodaoa
i samo je jedan imao problem sa touch tipkama.
i kao što sam rekao jeftin porpavak...
nemaš se kaj brinuti.![]()
eh ovako ljudi,mobitel mi je do jucer radio kako treba ali zato sto ja volim cackat po mobitelu isprobao sam ono(desno,zvijezdica,lijevo,lijevo,zvijezdica,lije vo,zvijezdica)i tu znaci mogu vidjet sve njegove karakteristike i softwer itd,ali eto sta sam ja uradio dole zadnje mi pise ISPRAZNITI BIJESKALICU i ja ajd pritisnem na to i fino mi pise BLOKIRATI SENZOR BIJESKALICE?i ja pritisnem UREDU sto sam budala,eh i od tad mi neradi blic kad hocu da slikam vec samo na displeyu miga ona mala ikona od blica i nece da slika mobitel sve dok neiskljucim blic jer kad ga ukljucim on nece!!!Eh sad da vas pitam jel ko imao ovakav problem i znal kako da to opet napravim da mi radi moj Xenon flash???
idi opet u skriveni menu i odblokiraj bljeskalicu
nemam k850 više da isprobam
Mi6 Black
A kad klikneš ne?![]()
ili pročitaš u uputama?
Mi6 Black
pa nepostoji NE vec samo pise blokirati senzor bijeskalice i samo mozes kliknut UREDU ili natrag i stim nisam nista uspjeo,a nemam nikakve upute posto mi je polovan mobitel od rodjaka ga dobio prije 3 mjeseca
ej a bil mi znao objasniti kako da flasham ovaj mobitel jer ja se stvarno nerazumijem bas najbolje u to jer nisam nikad to radio,jer stvarno bi volio da mi radi opet bijeskalica jer ruzno je kad moras slikat bez njega,znaci sta trebam skinut i kako da to uradim na mobitelu,et ako bi mi mogao pomoc bio bi veoma zahvalan hvala unaprijed
Zadnji uredio ravilov : 18-06-2009 u 16:48
ej a kako staviti onaj Acceleration meter program u k850i evo ovaj program sad sam ga uploadirao samo znam kako staviti flash menie u mobitel pomocu onog A2 i SE theme creatora,ali mozel mi ko objasnit kako stavit taj program http://rapidshare.com/files/24896988...meter.zip.html
Hm, kao i svaki drugi file?
Koliko vidim to je obican Flash (SWF) file. Sa njim mozes raditi sto god hoces, staviti kao wallpaper, kao screensaver, ili ga samo gledati u slikama.
U vezi restartiranja mobitela, možda kome bude koristilo: meni čini se pomaže ugasit pa upalit mobitel tu i tamo. Pogotovo nakon što uslikam više slika ili video snimam i ako ću odigrat neku igricu zahtjevniju - ukoliko ga ne ugasim, on će se sam... Ali ako izbjegavam multimediju koristiti i kameru i igre - radi ok. Čim sam nešto malo ga "zakrčio" restartira se. Tako da ga obavezno ugasim ako sam uslikao npr 50 slika i igrao 3d igru koja ima par stotina kb. Čini mi se kako je to ta memorija problem, i da se ona isprazni gašenjem. Loše upravlja mobitel tom heap memorijom. Na kartici naravno što manje podataka - to bolje!
Meni se vise ne gasi,ne restartira..kao sto sam reko-tu i tamo ga ugasim pa upalim.. I sad radi odlicno,vec mjesecima. Na servisu mu stavili fw i skriptu. Cekat cu idou ili kako se zove..taman ce pretplata istec i onda bi ga mogel zemit!
Da malo podignem temu,imal sam k850 prije kojih 1god.i bil sam prezadovoljan,sad si razmišljam da ga opet nabavim,pošto ovaj se w890 ne radi bogzna kaj slike,a za fotkanje k850 je dušu dalo...
Bookmarks