aha...a di to u winampu ubacim nemrem nac
aha...a di to u winampu ubacim nemrem nac
hvala ekipi na odgovorima za đojstik![]()
jel i vama škripi poklopac od baterije?
e to me toliko živciralo pošto sam imao 6600 sa kojom razbijaš doslovno zid ali ništa da škripi lol!!
i sad slučajno sam imao potrebu izvadit iz starije nokie sim karticu i stavio u N73 na bateriju...stavio poklopac i ne škripi hahha! eto problem riješen! lolčina!
Škripi sigurno poklopac na svakoj ,i tu nema pomoći...i meni i curi bar da...
2. Koristili itko od vas GPS reciver spojen sa N73? zanima me kako to funkcionira...i iskreno mislim uzet jedan po 550 kuna..........a sad..jel ima itko iskustva pa da mi može malo više reči o tome 8(
mama ti sestra!
Pozdrav!
Imam malo probleci...... od kad sam stavio novi software nece mi salti sms poruke preko pc-a, znaci kad mi je spojen kablom na pc sve on hoce, otvorim taj prozorcic napisem br. i tekst i kad idem slat kaze da se nemoze spojit sa mobom...ZASTO??? I dal to ima uopce veze sa novim softwareom?
Hvala!
radi odlicno ja sam iso u njemacku, austriju, mađarsku i doso tocno u ulicu gdje sam trebo, imam i pda sa integriranim gps-om ali mogu rec da ovo radi brze i barem meni bolje, samo jbga manji je ekran, 8 sati voznje s non stop upaljenim mobom i prijamnikom, netreba ni punjac....i to bas taj za 550 kn i N73.
oglasi su zabranjeni izvan oglasnika. Ico
aha! dakle dobro to funkcionira?samo je meni problem jer sam na motoru pa bih morao stavit u tank torbu..odgore je ona prozirna jer se tamo drže karte..ali me zanima..jer konstantno bude upaljen(mob mislim...svijetlo i ne pali se tada neki screensaver ili da se ugasi ekran ili što već?)
treba mi za naše okolne zemlje i za istočnu europu...koji soft mi preporučuješ?mislim da mi je cura sredila neki crackiran TomTom....ma nemam ja pojma,ja sam stvarno početnik što se tiče GPSa![]()
koliko N73 izdrži kad radi sa GPSom? 8sati? to mi je taman jer ni ne vozim više od 8 sati haha!
mama ti sestra!
mi moze neko reci kako se napravi backup memorijske kartice na komp?
ok skuzio, nego kak se sada ti podaci vrate na mem.karticu? naime kupio sam si drugu karticu
Zadnji uredio Ico : 24-09-2007 u 22:46 Razlog: spojeni postovi
Dinamo rules!!!
gle za motor si rađe uzmi pda ili ako stvarno imas para neki zumo, ja isto imam motor i na njemu ti je najbitniji ekran ili ako uspijes izvuci slusalice iz tank torbe super, ja prakticiram uređaj u unutrašnji đep jakne slusalice ispod kacige, tako i tako ti sve kaze sto i prikazuje, a mozes ugasit ekran i produzit vijek trajanja bateriji. za vani je tomtom odlican, imas jako dobru pokrivenost, poi-e i kao software je jednostavan, mob+gps je više za auto ili hodanje - ipak je to mali ekran
kad otvoriš nokia pc suite klikni backup , settings i obiljžiš kvačicom oćeš da ti napravi backup samo phone memory ili i kartice ili samo kartice .... ako bi htio samo karticu onda ostaviš samo tamo kvačicu ....
auto punjač ti je oko 100 a gps oko 350 po trgovinama, karte i programi na dotsis ili tu .... i možeš do amsterdama hehe
Zadnji uredio Ico : 25-09-2007 u 13:09 Razlog: spojeni postovi
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Dal netko zna di mogu kuput slusalice "Nokia HS-20" i kolko kostaju hvala!!
da li znate dal se gubi garancija ako sam promijenim masku?
ma ubij me ako u emmezeti u osijeku nisam vidio za 350 kuna ... cca .... a to pamtim zato što stalno čekam da si skucam neku lovu sastrane pa da uzmem taj reciever .... provjeriću često ja naidjem u emmezetu pa ti javim ....
preduhitrio me sonyck .... no vezano za to ima li neki broj ili šifra na originalnoj masci po kojoj se vidi da pripada telefonu (kao što na autu na šajbi ima posebni broj) jer onda bi se mogla kupit i polovna zdruljana origigi maska samo da je iste boje i stavit na mob ....?
Zadnji uredio Ico : 01-10-2007 u 19:04
Ma mislim da nema serijski broj nego da oni ocijene jel maska original ili kopija,ipak je to mobis pa je kod njih sve moguce...sam pogledaj pricu od forumasa moby-a koji je pito dali gubi garanciju ak stavi masku sam,a oni rekli da gubi,a on pita pa stavite vi onda a oni kazu opet gubis lol.....
jeli mi netko molim vas može objasnit kako da koristin program BT info, sve mi je jasno kako spojit dva mobitela ali onda kad su spojeni nemogu obavljat nikakve radnje s jednog na onaj drugi ( npr. kao paljenje zvona na drugom mobu ). Znan da je tema o ovome programu bila na forumu ali nisan je uspio pronać pa san ovdje napisa?
čuj jedino ako kupim (a planiram uzet uskoro) ti mogu reć jel radi il ne radi ....
http://www.google.com/custom?hl=en&l...=cafe.mobil.hr
eo google pretraga caffe mobila upiši što te zanima i naćeš u sekundi ....
Zadnji uredio Ico : 02-10-2007 u 15:12 Razlog: spojeni postovi... psotoji EDIT tipka
Bookmarks