ubrzanje...pun rupa,naivan i sve to....ali hebeno zabavan...+ne kužim kraj![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ubrzanje...pun rupa,naivan i sve to....ali hebeno zabavan...+ne kužim kraj![]()
Death at a Funeral
8/10
zabavna, pomalo crna komedija: ne moraju svi sprovodi biti mirni i dostojanstveni.![]()
.
2nijala: dobro receno; svodja mi se kako je Clarkson jednom rekao da ima kucu "stariju od ukupne americke povijesti". Film je ionako distribuirao Disney - stoga ga treba tako i shvatiti![]()
evo spojler maknut
Zadnji uredio sonyck : 22-09-2007 u 22:24
Ono.. Ima ljudi koji nisu gledali film Sonyck.. Mislim da ti zahvaljuju na spoileru.
Superman Returns
3/10
previše razvučen i neuvjerljiv. osobito likovi. samo treba početi od njihovog izgleda: kako je kvragu moguće da oni s vremenom ne stare već se pomlađuju!?![]()
npr. Lois Lane, je ovdje cura u ranim 20-im. što nema nikakve logike. jedino ako je završila fax i počela raditi s 12 godina.
film ima dobre efekte i Kevin Spacey-a i to je jedino što funkcionira u ovom filmu.
.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
2nijala: Meni se u cijelom filmu svidja samo babina jahta i Beechcraft Seaplane
2rospaya: I hear you man..![]()
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 23-09-2007 u 19:52
"28 tjedana kasnije" (28 Weeks Later) - original je snimio Danny Boyle, a nastavak je "samo" producirao, što se i vidi. Dosta rupa i klišeja, većinom "bu!" efekata i nedovoljno originalnosti. Nije da je film loš, ali se sve moglo puno bolje napraviti.
5/10
the invisible 7.5/10 dobar, zanimljiv filmic... Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Spiderman 3 6.5/10 veliki show za malu djecu
Balls Of Fury - dobar lol, lol 7/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
"HAIR"
Volim Formana; radi remek djela. A film je legenda sam po sebi koliko i njegov autor. Ipak; da bi ga se pogledalo u sutu, potrebno je voljeti mjuzikle (to je razlog zasto sam ga prije gledao na preskakanje); to valjda dolazi s godinama. Poruka filma je opjevana i prikazana bezbroj puta - ovdje doduse polazuje besmisao rata koliko i opasnost ljudske bezbriznosti. Da skratim;
Ocjena: 7.5/10
f4-ss-dosta bolji od prvog dijela,forica...6.5/10
Resident Evil: Extinction
bio razrocaran...jako losi dio....jedva ima "story" a i mila je svoje u 3.djela dosta napravila...vrijeme za 4.dio da dobi nuvo glavnu ulogu..
rating: 4/10![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Meni osobno najdrazi film, istovremeno i najdrazi soundtrack... Za razliku od kazalisne predstave film unosi mnogo vise osjecaja u sve to i kroz film se polako mice fokus sa detalja na onaj big picture koji se vidi na kraju filma iako je u predstavi drugaciji zavrsetak svega...
Volim mjuzikle, rock opere i slicno tako da sam sucker za ovakve stvari![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
2ross: vidim i potpis je promjenjen u skladu s napisanim![]()
Transformers 8.5/10 puno vise od ocekivanog.. ocito su moja ocekivanja bila mizerna. fora i zabavno..a nisam nikad bas volio te transformerse ko mali
Mr. Brooks - dobar triler o podvojenoj ličnosti - 8.5/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
breaking and entering 7/10 nije ovo film za kojim sam vapio da ga vidim ali ok ne zalim se. uostalom takvi uvjek ostave dobar osjecaj u zelucu
"A HARD DAY'S NIGHT"
ili kolokvijalno The Beatles Movie. Iz doba njihove najvece popularnosti; crtice o njihovom tipicnom danu. Muzika odlicna.
ocjena: 7/10
Bookmarks