Ocean's 12 7/10
Ocean's 13 8.5/10 prvog se sjecam kroz maglu al cini mi se da je ovaj najbolji dosad
Fantasticna cetvorka srebrni surfer8/10
Transformers 10/10
Ocean's 12 7/10
Ocean's 13 8.5/10 prvog se sjecam kroz maglu al cini mi se da je ovaj najbolji dosad
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
prvi je najbolji , pa 13ica pa 12ica koju uocpe nisam skuzio . mislim jesam , ali nije mi nesto .
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Slom 9/10
legendarni anthony hopkins, leek je kralj, a i frajer koji glumi mladog odvjetnika je dobro odglumio...
Najbolji je 11, najdraži 12, a 13 je ......
"The flags of our fathers"
Američko gledanje na Iwo Jimu; rekao bih da je više patetična drama nego ratni film. Nije mi baš ostavio neki dojam..
Ocjena: [ 5/10 ]
![]()
Evan Allmighty ---4/10 --- gotovo sve vec vidjeno, bezveze
Crni gruja i kamen mudrosti ---7/10--- bolji nego serija
Mrtav Ladan ---9/10--- ona scena kad pronadju lika na ogradi je najzesca ikad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The flags of our fathers --- 5/10 --- prvi dio filma ok, brzo dosadi
Fantasticna cetvorka srebrni surfer --- 4/10 --- predosadno i predvidivo, da nema Albe ni bi se ni isplatilo gledatNadam se da ce bit Silver Surfer solo film bez FF jer su bezveze
Transformers --- 9/10 --- super efekti al se premalo vide transformeri iz bliza
Rush Hour 3 --- 4/10 --- predosadno i predvidivo
Die Hard 4.0 ---- 9/10 --- sve super do samog kraja kad skoci na avion
Simpsons ---7/10 --- Postoje bolje epizode od ovog filma.
sry na mogucim spojlerima
Friday 10/10
Next Friday 10/10
Friday after next 10/10
Filmovi su mi odlicni![]()
NEXT 8/10 >>> Budučnost je stvarno neizvjesna ako si je već vidio!!!
Sve što volim u dobrome filmu Action / Sci-Fi / Thriller
i naravno faca Nicolas Cage + ostale koke oko njega.
knocked up 5/10 dosadno
grindhouse deathproof 9.5/10 malo remek djelo
Eulogy
8/10
neočekivana smrt oca, dovodi na okup njegovo četvero djece i unuke. osim njegove unuke Kate, koju je djedova smrt najviše pogodila i sad dobija zadatak da napiše govor za djeda, svi drugi su zaokupljeni svojim problemima i međusobnim prepucavanjima, što njihovu majku dovodi do ludila.
zabavna crna komedija.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bullit s Steve McQuinom
9/10
Election
8/10
komedija. izbori za predsjednika u srednjoj školi, mogu biti jako opasni.![]()
.
No Reservations - romantična komedija sa elementima drame.
NIšta specijalno zanimljivo, al ok za pogledat. 7/10
"WILD HOGS"
Fora filmic; kriza srednjih godina, financijska kriza, 4 prijatelja, 4 motora i amerika.. + komedija. Zanimljiv filmic.
-- 6/10
"QUEEN"
Pretenciozno i zamorno. Nikakav dojam whatsoever. Newsflash: Queen's a bitch!
-- 2/10
"FLAGS OF OUR FATHERS"
Pogled na Iwo Jimu s americke perspektive. Iako mi je "Iwo Jima" puno puno bolja.. Zapravo, u filmu je teziste na tome "tko je zapravo postavio zastavu?", vaznije je to nego rat sam po sebi. Tipicno americki. Pohvala pozadinskoj prici o "yesterday's heroes"..
Sve u svemu..
-- 7/10
"NORBIT"
Iako sam mislio da ga ne vrijedi niti vidjeti, a kamoli pogledati, ispostavilo se da je dobra komedija. Smijeh.
-- 6/10
"BREAKING AND ENTERING"
Zanimljiv filmic; zanimljivo je kako francuskinje pricaju bosanskiRadnja malo bljutava, ali sve u svemu vrijedi pogledati.
-- 6.5/10
"CLERKS II"
A ono.. Filmic.. O nicemu.. Kao i prvi..
-- 5/10
"RV"
Obiteljska komedija (sortof) s Robinom Williamsom. A ono.. Fora.. I nije fora.. Ali je na kraju fora.. I tak..
-- 5/10
"KRONK'S NEW GROOVE"
Iako mi nista ne moze zamijeniti Cuzca, nije ni ovo lose. Ali daleko od prvog dijela..
-- 4.5/10
"FAUST"
Verzija iz 1929. Ona prava. Malo tesko za gledati ako nisi navikao na takve filmove, ali je masterpiece; treba ga pogledati ako nista, onda barem zbog kulture.
-- 9/10
"WHAT THE BLEEP DO WE KNOW"
Poprilicno zanimljiv i radikalan dokumentarac; prepricati ga, kao i dojmove koje daje bi bio cudan posao. Uglavnom; naslov sve govori; ljudski um je cudna stvar.
-- 7/10
"THE RINGER"
Johnnz Knoxville at his best. Cak se na trenutke cini i ozbiljan. Ali tema je nenormalna; ne znam samo kako su reagirale udruge za ljudska prava i moral na ovaj film. Paraolimpijada, namjestanje rezultata, Knoxville.. Sto vise reci. Smijeh.
-- 6.5/10
"APOCALYPTO"
Moram priznati da sam dugo odgadjao gledanje filma; ne znam zasto. Valjda jer mi je zadnji Gibsonov film bila "Pasija". A ona je teska. Tezak je i ovaj, ali je unatoc tome nevjerojatan ep sa poraznim, ciklickim zavrsetkom. Buduci da je bilo govora o njemu i prije, nije otkrivanje tople vode - film je jak, koliko dramski, toliko i sa kulturolosko socioloskog stajalista.
-- 8/10
"FACTORY GIRL"
Andy Warhol, Velvet underground, The Factory.. Tko zna, zna. Tko voli, gledati ce. Mene inace fascinira Warhol i cijela prica uz njega, tako da je cista preporuka. Subjektivno i objektivno.
-- 8/10
"TENACIOS D - THE PICK OF DESTINY"
Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh! Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!
Scena za pamcenje: duel na plazi gdje se na klasicno djelo otpjeva kvazi rock opera! Priceless!! "don't you think it's time to fuckin' rock and fuckin' roll and fuckin' roll".. ROTFL!
-- 8/10
"AMADEUS"
Remek djelo Milosa Formana. Svaki put me iznova iznenadi; vjecna prica o ludosti, briljantnosti, talentu, ljubomori, osveti i mrznji. Nezaobilazno.
-- 9/10
"CASANOVA"
Filmic ko filmic; nis posebno.
-- 5/10
"THIRTEEN CONVERSATIONS ABOUT ONE THING"
Upravo sam dovrsio ovaj film.. Poprilicno kompleksan; ciklicki napravljen, cak me i asocira na jedan slican film; "23:14" (cini mi se da se tako zove). Radnja obuhvaca isprepletenost zivota par ljudi gdje (po teoriji kaosa ili slucajnosti) cinidba jednoga ima odraza u zivotu drugoga.. Vrijedi vidjeti.
-- 6/10
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 17-09-2007 u 14:19
What the hell diaboliq?! Smo uzeli dva tjedna godišnjeg samo da bismo glumili couch potato?![]()
Noup.
Ovo su filmovi koje sam gledao tijekom ljeta, ali nisam nista o njima pisao. Za mene inace ne postoji godisnji; mana kad radis za starog. Sve sam ih gledao otprilike na sljedeci nacin: ili kad dodem s posla, ili pred spavanje pa bih nastavljao oko 7 kad se budim uz kavu.![]()
Ja ne znam kaj je meni. Do prije cca godinu dana gutao sam filmove, a sada nikako da se išta pogledam. People DO change.
điz diabolik ja godišnje ne pogledam toliko filmova....
Reese je uvijek dobra.![]()
još bolja mi je bila u filmu Freeway gdje glumi "crvenkapicu". svakako film koji vrijedi pogledat.![]()
.
bjeg neki francuski shit
meet the robinsons 8.5/10 nisam dugo poglkedao crtic tj animirani, dobra radnja i gledljivo cak i starije, ne samo za djecu
1408 7.5/10 volim takve vrste horora i film sve u svemu nije los
Evo i ja pogledao simpsone,imao sam osjecaj kao da sam pogledao 2-3 epizode od jednom....sto se tice fora pre genijalne su,ocjena 9/10
National treasure (nacionalno blago)
3/10
vrlo mlak film s tu i tamo nekim zabavnim trenutcima.
amerikanci pokušavaju neći povijesno blago, a i to su, naravno ukrali, tako da mi nije jasno otkud se stvorio pojam "nacionalno".
očito je film snimio neki simpatizer masona...
.
Huh dobro si ga se sjetila pogledati. Meni je film ok iskljucivo gledano s povijesne strane jer naucis ponesto o americkoj povijesti (koja me nikad nije pretjerano zanimala). Film je vise-manje scavanger hunt; fali mi malo vise radnje; mogao se bez problema produljiti jos pola sata - sat
Bookmarks