the spiderwick chronicles-za klince ok..![]()
6.5/10
the spiderwick chronicles-za klince ok..![]()
6.5/10
Mirrors 9/10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
redbelt ..stvarno solidno uz neke nedostatke
6/10
Zadnji uredio smogovac : 21-08-2008 u 13:21
Batman: The Dark Knight
Film me oduševio, Nolanov serijal je daleko realniji od prijašnjih Batmana (zbog čega sam mrzio Batmana). Bale-ovo produbljivanje glasa kao Batman je još izraženije u drugom nastavku, što je presmiješno (nažalost). Heath Ledger me uopće nije previše oduševio: svaka čast, bio je jeziv nekoliko puta, ali Jack Nicholson ga je bolje odglumio. Također nema puno magičnih trikova, a po tome je Joker najpoznatiji.
No, sve u svemu, film je izvanredan i zaslužuje 800 milja (koliko je zaradil ATM).
9.5/10
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
felon--odusevio me...8.2/10
The Dark Knight: The IMAX Experience - Ne toliko zbog samog filma, koliko zbog IMAX-a u Londonu, ali moji utisci su odlicni. Pogledao ga i drugi put u kinu, da pohvatam i one djelice sto tamo nisam uspio i sve u svemu, moze proci.
10/10
A Clockwork Orange - Dobar. Nemilosrdan. Jak.
9/10
Reign Over Me - Tjah. Nije nesto, ocekivao sam vise. Podsjeca me na Crash, a muzika na Babel (iako ju je radio Rolfe Kent aka Dexter).
6/10
High Fidelity - Odlican!
Nick Hornby standardno dobar.
9/10
|Think again.|
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
520 kvadratna metra platna, 11.600 wati na 42 zvucnika i treci red od vrha pruzili bi bilo kojem filmu vrhunski ugodjaj. Uz sve to, udobne stolice i live najava za film, te osjecaj da ste nasli kartu u novom terminu na koji ste slucajno nabasali, dok je mjesec dana unaprijed sve vec rezervisano, podizu eg... ovaj, uzitaksvakog gledaoca koji se nasao tu u predvidjeno vrijeme filma, a jedan od tih sam bio i ja.
Uglavnom, iskustvo je odlicno, ja sam, iako sam bio u trecem redu s' vrha, i dalje micao glavu lijevo-desno, da vidim citave panorame grada, koje su prilicno visoke rezolucije, tolike da sam, dok se prikazuje panorama Hong Konga (ili cega vec), vidio normalno auta dole kako idu ulicom, dok u obicnom kinu ni a od auta.
Cijeli Dark Knight nije sniman IMAX tehnikom, kako pise i u trivii za film, ali su scene koje jesu jednostavno odlicne:
Evo i samog kina, kako izgleda; cijela zgrada - jedna sala za projekciju.Christopher Nolan shot part of the film in the IMAX format. Nolan had wanted to shoot in IMAX for 15 years, and even now wishes he could have shot the entire film in IMAX, as he felt "if you could take an IMAX camera to Mt. Everest or outer space, you could use it in a feature movie." Nolan shot in IMAX four major action sequences and quiet dramatic scenes which he thought would be visually fascinating.
![]()
|Think again.|
bank job 8/10
3d ,najblize u ljubljani,kazu da je mrak
ne,pravo imax kino...
Nama najblize IMAX kino je u Madzarskoj.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a hebem ti,ja uvjeren bio da je imax..cak mislio i otici..na netu sam na pono tema našao imax u ljubljani??![]()
Ovoga puta ako ne odem u jedno IMAX kino u SAD-u, kaznit ću se javno kad se vratim.
titanic 8/10![]()
Evo malo Stathama..
Transporter 5/10
Transporter II 4.7/10
Snatch 7/10
London 8.5/10
Chaos 9/10
Crank 9.5/10
War 7/10
The bank job 9/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
American History X - 10/10
Kung Fu Panda - 6/10
Onako, previše kung fua rekao biSome kind of pokemon stuff, blah..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Vitez tame - neloš film, zaspao 4 puta, probudio me betmen sa karcinomom grla. 7/10
Bilo bi više da nije bilo ideje s motorom. Med. sestra Joker spašava stvar.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nije zlato sve što sja ,zabavno,ali nista vise:d
6/10
"Planet terora"(Planet Terror) - Tarantinov dio Grindhousea mi se ipak nešto više sviđao, ali opet je to prilično daleko od njihovih boljih ostvarenja. Ne vidim neku svrhu i uopće poveznicu ta dva djela. Jedina koliko-toliko svjetla točka u filmu je Rosie McGowan.
5.5/10
Ispravak, još jednog netočnog navoda: Rose McGowan.Da me bi tužilo.
"Iluzionist" (The Illusionist) - jedna solidna, ali ništa više od toga povijesna drama sa elementima misterije (što mi god to značilo). Edward Norton mi je skroz mlak u ovoj ulozi i kao da se nije previše našao u njoj. Jessica Biel je tu samo zbog ženskog lika, a Paul Giamatti standardan.
6/10
Hancock-Odličan film, baš mi je fora to kad leti i kad ga nemogu ubit... 9/10
Jumper-Sličan Hancocku, lik se stvara gdje hoće, sad je na Havajima sad na Alpama u sekundi... 8/
Bookmarks