Pošto ga imam tek tjedan dana, dakle baterija još ni nema puni kapacitet, najdulje mi je držao 2 dana (i noč), a jedanput sam ga ispraznio za 1 dan ali to je bilo kad sam instalirao na njega sve moguče i isprobavao to isto... Ali i ja uz sve to jako puno razgovaram (unlimited)... Neko normalno korištenje mislim da 3 dana bez problema.![]()
Evo da pitam ovdje, dal ima razlike u przini pristupa podacima na microSD od 1Gb i 2Gb, tj. dal je 1Gb brža od 2Gb ili se to ni ne primjeti?!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cek, nema ona valjda 3.5mm jack za slusalice, jer preko slike ne mogu procjenit, ili je 2.5mm?
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
uzeh je danas, 185e nova bez memori kartice.
Brzina, vrh.
lagana, fino stoji u ruci, ma odusevljen sam
jos samo da mi je skontati kako da kopiram imenik iz sima na mob, ili ako moze da ga ne kopiram uopste, neg da da mi ucitava sa sima direktno kad udjem u imenik?
symbian noob![]()
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
e jel kome radi ntorch ili nesto slicno?..to bi mi jako dobro doslo...do tad sam si smislila a je to ntorch
..skinula sam prog za citanje qreader..i onda u setingsima nastelala da se svijetlo nikad ne gasi dok citam(odn ne citam) neki tekst u qreaderu...i tako dobila stalno svjetleci display
..bolje i takvo svjetlo nego nikakvo
..dok mi netko ne veli kak nastelat netorch ili naci nesto drugo,ili dok to sama ne nadjem kad skola popusti
e a si ti probao ono u imeniku copy..pa imas izbor na mem. karticu..na sim(valjda)..sa mem. kartice...nikad se nisam s tim zabavljala..al ja bi s tim probala..
there is a thing in my BACKPACK..njoka 3660:D
Na fonu je dosao instaliran Windows live messenger. Kad ga pokusam pokrenuti, ukucam login i pass, i dobijem poruku : sorry, this device is not available yet outside China mainland, Taiwan and HongKong. For more information go on mclien.msn.com.cn.
Telefon je inace stigao iz Dubaija? Jel ima to kakve veze?
pokusam sa mig33 na net, al' nece, ne pojavi mi se opicja register kad prvi put pokrenem mig33.
I jos jedno pitanje, mozda kljucnokako i gdje da podesim internet konekciju majku joj, isao sam da posaljem ova automatska podesavanja al za N73, kontao sam da moze, al' ne radi mi net. Onda sam isao rucno, u messages > pa email i mms podesavanja, al' nisam uspio, a na sajtu mtela nema podesavanja za ovaj fon.
i da...
znam da se spominjalo da ima program koji omogucava da flash stalno svijetli, a ne samo da blicne, pa ako ko ima link...![]()
A dok se slika sa mobitelom kako stoji mob? Kao 6233 vodoravno ili okomito?
Vodoravno!
http://www.gsmarena.com/nokia_6120_c...review-161.php
Pogledaj si tu malo i sve će ti bit jasnije. Imaš i video...
Evo kupio bih 6120 u u Vipu , pa me zanima da li se moze promjenuti SW tako da se makne ovaj od vodafona posto citam da ljudi imaju puno zamjerki na taj Sw???
Da li su zakljucani na mrezu uredaji u Vip-u???
ja mislim da jesu..jer to je sad postalo normalno ocito..kad sam ja jednom zensku u u t comu isla pitat jel zakljucan mob ona me onak cudno pogledalai rekla da je...pa pretpostavljam da su i u vipu tako..
there is a thing in my BACKPACK..njoka 3660:D
Probaj ovaj program za blic ili bljeskalicu kako vi to kazete. http://rapidshare.com/files/60267246...Com_.SISX.html
Nemam mobilni da probam pa nisam sugaran da li ce raditi.
Evo sto saznadoh prije kupnje 6120-neke specificnosti:
Instalacija programa-mogu iskljucivo v3 ali i oni nisu svi kompatibilni npr, Ntorch, SpotOn, Nstarter, Starter itd. koji ne mogu da se instaliraju!![]()
Baterija se puni dosta dugo u odnosu na ostale S60 cca oko 3h!!
Velika brzina prebacivanja podataka preko kabela u odnosu na dosadasnje nokie!!
Utor za slualice je klasicni kao kod mp3 uredaja , tako da se lako mogu zamjenuti slusalice koje su u paketu i koje su uzasno lose, zvucnik na mobitelu inace odlican!!
Radi i kao telefonska sekretarica,ako je poruka na engleskom onda je razumljiva ako je na hrvatskom cita poruke sa engleskim naglaskom sto ispada lose i nerazumljivo!
I najvise me vaga za kupnju zracenje uredaja SAR koje je 1.16 W/kg sto je dosta veliko iako je max. dozvoljeno 2 W/kg!
to je jos uvijek dosta daleko od maksimalne dozvoljene vrijednosti SAR-a.
nemas razloga za brigu.
Nabavio sam 6120c i mogu rec da je mob jebenica, sam da je stereo zvuk. Inace zakon, pogotovo soft
http://www.ipmart-forum.com/showthre...ighlight=brute
Znaci moras ga "hakirat"Napuni bateriju jer zna potrajati, s tim da mozes prekiniti i kad opet pocnes nastavit ce, nece ici ispocetka. EDIT: ja sam morao staviti datum na mobu - 2.mj. ove godine
Al moram priznati da nisam skontao prednost u odnosu na DivXPlayer. Cak mi je zvuk jako tih i to mi je prelose, a ako u converteru previse boostam onda krci
Da li neko ima problem sa screensaverom? Kod mene je aktivan 2 min, a posle toga se ugasi i ekran je skroz crn.
Bookmarks