ako bas trazis PSP onda pogleday ebay.com ...tamo ih imas na bacanje..i nove.
Moj stari nick je bio: nokman
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
koliko košta umd disk u dučanu jel netko zna??thanx
ovisi o igrici...... od 250kn do 450kn
angels might have been eaten.
LCS je kostao vise od 500 kn kad je dosao.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
evo cure i decki,danas bas prijatelj iz njemacke doveo PSP 2000(Slim) ...stvarno nesto brze ucitavanja UMD i fora je da se igra na TV ....ima 3.60 soft na njemu,baterija dulje traji.. i svida mi se ...tako da cu si isto ovu verziju kupit![]()
p.s. samo da nevedem u paketu je dobio "2 GB Memory Stick Pro Duo i igru;"FIFA 08 "
neznam kako je dosao do te nove psp,jer mislim da jos nije u prodaju??
Zadnji uredio cirano : 30-08-2007 u 17:55
ja mislim da jeste... :S
u ve-mila u dbku sam pitao dal imaju pspove na lageru, i rekli su da za tjedan dana dolazi nova posiljka psp-ova ujedno i sa novim slim modelima.
pa kontam da se moze nac vec u europi. :S
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
znam da se zove PSP"2000" u slim-verziji....
bio je prikljucen na plasmi 110" .......moram reci da je dao sliku kao PS2 i tako je isto reagirao na igru,bez problema....kak receno,igrali smo FIFA`08 nogomet i radilo je zabavu,nismo probali vrtit film,da vidim kako je tu prikaz na TV`u...samo smeta taj kabel malo,bio njemu 1,5 metar dugacki,po meni malo pre malo,ako sjedis pred dako velikoj telki...ali sigurno ce tu isto nesto doci da se to moze zbjeci..
po meni se moze PS2 od tada zaboravit da se kupi,jer imas sada sve u jednom,prenosni PSP i kucni PS2 u jednom.
i skuzio sam toliko ga je platio;dode ko normalni PSP![]()
Vidio sam da su pale cijene nekim dobrim igrama, poglavito Tekken!!! 149kn!!!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
evo ja samo da pitam, kako funkcionira taj wlan na pspu, jel lovi normalno itd???
i mozda si ga kupim pa pitam koliko sad vrijedi polovni psp, tj kolko vrijedi dati love?
hvata normalno stogod to bilo.
cijena polovnih varira do opreme,a cijene u ducanima su pale ..jucer sam u algoritmu vidio psp za 13xx kn ,nazalost nesjecam se koje su znamenke na xx mjestima.
pa evo ovako, uzeo bi neki psp, sa slusalicama, kablom, mem karticom od gige
naravno da je ocuvan...
e da, mora citati one piratske igre s kartice...
kolko bi to vrijedilo?
oko 1000-1200kn.
na pspcroatia imas stalno takve ponude.
evo decki stigao isto kod nas NOVI PSP ...ovdje ga ima ---> http://www.playcom.hr/detalji.asp?ID=764
![]()
![]()
![]()
citiram one sa web stranice "UMD pogon od 64 MB RAM-a (stari 32 MB)" a joooj e umd pogon ima ram heheh.Nego ovo kosta 1550 kn i mislim da je stari isti a i bolji.Narucito za ljude koji igraju iso\cso.
ak imas stari nekupuj ovaj.posto ima nacina da se na velikom ekranu igraju igre.Samo treba znati.
A ja znam.![]()
izašao je 3.60 open edition m33 firmware za slim i mogu se igrati iso i cso igre onda ali ne sve kako kaze jer nije do kraja probijen,tako da se isplati uzeti novoga,ali ja sam uvijek za old school tako da![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pa eto...osim toga kada pogledas cjene,staru za istu cjenu ko novu daju,tak da se vise splati novu uzeti,kabel na telku prikljucit i "udri" ....![]()
ajde ne laprdaj,
ima tri alterntivna načina na koja se to može izvest i dva su komplicirana i nepraktična a treći nemože dati ni približno dobar rezultat (spajanje usb kablom preko kompjutera ), sve su to kvazi rješenja dok nova slim verzija pspa ima predviđen output za flat ekrane.
apsurdno je govorit da je lošiji jer nema jednu stvar koja je lošije izvedena nego na prvom modelu, veća je autonomija , hardverski je dorađeniji i ima manje dimenzije.
Zadnji uredio sodom : 14-09-2007 u 19:03
da nemoze se povezati,a dobro ko voli new school i da mu se čekati da se do kraja probije za sve igre onda dobro,ali ja derem na starom i gotovo,kao i n-gage što je bio pa je izašao onaj novi ali je bio lošiji i ostalo,cijena je ista pa bolje uzeti novi![]()
e da usput izašao je 3.71 officalni firmware relase za old school psp pa za par dana bi trebao m33 open edition isto izaći,evo nekoliko karakteristika što ispravlja:
* Revisions to strengthen security have been added
* The number of PLAYSTATION Network titles that can be played under [Game] has increased
* A correction has been made to the settings for some regions
* You can now set custom themes in [Theme Settings] under [Settings]
* Support has been added for assigning buttons in [Remote Play]
* A scene search feature has been added under [Video]
* Sequential playback is now supported under [Video]
* Simultaneous playback of content hunder [Music] and [Photo] is now supported
* A correction has been made to the settings for some regions
-Mogučnost zamjene tema, tj. ikona, boje i pozadina u XMB-u
-Mogučnost gledanja slika dok u pozadini ide muzika, slično kao na PS3
-Sad je moguća i preciznija kontrola za vrijeme Remote Playa s novim setom komandi
-Dodana je opcija prebacivanja između video materijala snimljenih na sticku s tipkama R i L bez potrebe izlaska pa pokretanja drugog videa
-Dodana je i opcija za povezivanje na besplatni PlayStation Spot, naravno gdje postoji takva opcija. Ovdje mislim na državu.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks