eto gu u teletu za 1395kn.. to mu i je realna cijena a ne ono sto je vip stavio 1991kn...
bit će problema :/
eto gu u teletu za 1395kn.. to mu i je realna cijena a ne ono sto je vip stavio 1991kn...
----------Sony Ericsson----------
slažem se potpuno![]()
ali po meni je opcenito dosta pristojna cijena telefona... pogotovo sad ova u tele2
Forumaš godine :)
Je, još kad bi bila ta cijena za model u slobodnoj prodaji, ovako...hm...kupit, otključat - problemi-garancija, ali ako Vam to nije prepreka cijena je super!![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
koliko sam ja shvatio crni nema problema s tipkovnicom? razmisljam o kupnji, a nitko jos nije nigdje spomenuo crni i puknuce tipkovnice?![]()
![]()
cvita
Pa crni je prvi koji je izisao, i taj ima problem![]()
ima i žuti tj imao je brzo sređeno
a procitaj citavu temu, uglavnom, navodno pukne radi spajanjem kemijskih spojeva iz određenih boja i plastike! za crni ja nisam nigdje procitao!
cvita
Kakav je zvuk na s500 u usporedbi sa samsungom d600 ili SE v600i?
Evo cura koja radi u casinu kod mene ga kupila pred tjedan dana. Guess what - pukla tipka [2abc]![]()
haha, pa to je i ocekivano... ******.![]()
Ma ček pročitao sam cijelu temu od poečtka do kraja, zagrijan sam za mob jako!!!
Svidjaju mi se light efekti, vibra pri meniju, dizajn, boja, te prelude teme za kojima sam ovisnik jer promijenit temu je skoro kao da promjenis cijeli mob...navodno je baterija ok sto je dosta bitno, kamera 2MPX, nema autofokus (nazalost) a bljeskalicu ionako 1% puta koristim jer na svim mob slike u mraku su loše...
A sad idemo dalje:
- Što je sa ovima sa crnom tipkovnicom (TELE2 Ponuda), napisano je da su prvi izašli ako se ne varam, ali isto tako nigdje nema slika sa napuknutom crnim mobitelom,ali se navodno priznaje garancija za to zar ne?!
- Sad glupa usporedba, ali cijena mu je malo veća od k750 (do danas) pa smatrate li da je bolje preć na S seriju...? (ja sam sad zagrijan pa me strah da se ne zaletim, muči me ovaj bug sa tipkovnicom)
- Kolika je garancija u TELE2???
K800 pravi dobre slike u mraku![]()
Dalje, prvo je tastatura pukla na crnom modelu, posle se to desilo i na zutom modelu.Ali oni koji su pijavili to, njihov telefon je poslat nazad u SE fabriku gde je stavljena siva tastatura(kakva je na zutom S500i)
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
u vipu ima isto crni !!!hebote daš toliku lovu (mislim ne baš toliku) i pukne tipkovnica!jedino kupiti i prvi dan puno tiipkati da pukne pa da ti daju drugi! a nema SE bez nekog sranja! svaki model ima neku boljku!ka npr k700 joystick,k750 poklopac kamere,k800- zna crkuti sw za javu,s 500,tipkovnica! zato sam ja prešao na njoku!
★★★★★
i sta bude ako pukne ta tipka, jel se osjeti razlika u tipkanju ovo ono, jer ako je samo vizualno onda bi mogao cak uzet uredaj.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
da, s.e. je definitvno jaci od njoka... njoke su jos ok obicne, al ne daj boze ove sa simbianom , to je sve sporo, uzmes pda, il laptop i igras, a ne simbian, isti drek ko java samo sporo...
s500 vrlo simpatican mob, al ovo s tipkovnicom stvarno iritira... koj ce mi q krhak mob, i ne kuzim ovo zeleni i crni, sta nije to jedan model, crni sa zelenom tipkovnicom i zelenim osvjetljenjem jojsticka? - ovaj je po meni extra lijep, al jebote, zamisli kupim mob iskljucivo jer mi se dopada kombinacija crno-zeleno i posaljem u servis i da mi stave sivu il zutu tipkovnicu?WTF? pa onda mi vise nije to to i kao takvog ga ne bi ni kupovao...
bio nekad oglas...
moj frend će ga kupit u tele2 za 500 kn!
pa na pretplatu!!!!čitaj malo.......http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=promocije&sp=mamac
Jel ima netko da mu nisu pukle tipke na S500? Kolko sam skuzio sa gsmarene.com da nakon sto pukne tipka sve normalno funkcionira al izgleda napuknuto.
Bookmarks