Ne znam kad će biti kod nas, ima ga već u Italiji (oko 1700kn ali kodiran na tim mrežu), i u Srbiji u Mobilwoodu, ne znam kolika je cijena..
A mi ništa, kasnimo..
Ne znam kad će biti kod nas, ima ga već u Italiji (oko 1700kn ali kodiran na tim mrežu), i u Srbiji u Mobilwoodu, ne znam kolika je cijena..
A mi ništa, kasnimo..
evo upravo sam vidio na mobilnomsvetu da ga ima... cijena 230 eura... znaci kod nas bi trebo biti negdje oko 2300kn kad dode...jer znamo da nasi vole nabijati cijene....![]()
![]()
![]()
![]()
----------Sony Ericsson----------
Zna se da su u srbiji mobovi jeftiniji nego kod nas,ja ocekujem cijenu s500 2999kn
PS. jel mi netko moze rec zast se mob naziva s500 jer jos nisam naisao na SE sa takvom oznakom....jel to neka nova serija ili?
Za sve vas
* D series - Low-mid range mobile phones. T-Mobile network operator exclusive. ("Deutsche Telekom") (D750)
* F series - Low-mid range mobile phones. Vodafone and Vodafone partner network operator exclusive. ("Vodafone") (F500)
* J series - Low end candybar mobile phones. Do not feature cameras. ("Junior") (J100-J300)
* K series - Low to high end candybar mobile phones. Feature cameras with dual front design. Certain models are branded under the CyberShot name. ("Kamera") (K200-K850)
* M series - Mid range Symbian OS smartphones. ("Messaging") (M600)
* P series - High end Symbian OS smartphones. ("PDA") (P800-P990, P1)
* S series - High-mid end swivel and slider mobile phones. ("Swivel"/"Slider") (S500-S700/S710)
* T series - Low to high-mid end candybar type mobile phones and a carryover from the former Ericsson line of mobile phones (Fashion). (T68-T650)
* V series - Mid to high end mobile phones. Vodafone and Vodafone partner network operator exclusive. ("Vodafone") (V600-V800)
* W series - Low to high end mobile phones branded under the Walkman name. ("Walkman") (W200-W960)
* Z series - Low to high-mid end clamshell mobile phones (Fashion). ("Clamzhell") (Z200-Z1010)![]()
Ja ladno nisam ni video da je dosao u Srbiju![]()
Inace te cenue su u dinarima ali bez PDV, tako pise, ali nesto mi nije jasno posto sveradnje u Beogradu, prodaju telefone bez ikakvog fiskalnog racuna, i to uglavnom sa neke mreze(brendirane) zasto se onda koji djavo kao uracunava taj PDV.Inace neke radnje daju i tacnu informaciju koliko kosta, ali onda kad vide da je interesovanje vece za telefon oni podignu odjednom...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Pojavile su se i slike telefona na MSZnao sam da ce biti sa TIM mreze, gde to Srbima da promakne da ne uzmu sa TIM kad vec ima...ccc
Evo ga kod nas!!!
http://www.propero.hr/product_info.p...ducts_id=24136
Pa nije toliko nabrijana cijena, ja mislila da će biti više.. samo kad bih znala jel zbilja taj problem s tipkama (pročitala na nekim forumima), da ako se malo jače stisne, tipka se prelomi na pola.. Valjda nije baš tako![]()
ovo bi bila neka realna cijena.zanima me bas koliko ce ovi mulci u electromagicu nabrijati cijenu.
Ja sam zbilja planirao uzet ovog malog, ali u zadnje vrijeme sam malo vise promatrao t650 i naprosto se zaljubio!![]()
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
S500i stvarno dobro izgleda, ali su ga nekako osakatilimislim da ce se vise prodavati w580i
![]()
op....super cijena...ako ga bude u telcu bit ce jos puno jeftiniji...
vjerojatno i u prepaid paketima svih operatera.
jedna zalosna scena...posledajte kako izgleda kad se ukljuci kamera...nije preko cijelog ekrana
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...sson/S500/17/1
Bas ljepo izgleda na ovim slikama iz ruke.Bas glupo sto nije preko cjelog ekrana....
Žao mi je što sam ovo danas pronašla.. pogledajte..
A meni se baš sviđa(o) mob..
http://justamp.blogspot.com/2007/07/...16773050934616
joj,SE tako dobra tvrtka a neznaju bolju tipkovnicu napraviti![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
hm nece se sa tom tipkovnicom nis desit ak se neponasas kao divljak.....
Misliš da je to isključivo zbog primjene sile? Na gsm areni je dosta ljudi to isto prokomentiralo, da im se već nakon par dana korištenja desilo isto.. ?
ja sam ga neki dan imao u rukama. mob je zakon, zbilja prelijep. ali to je model koji je vise za pokazivat nego za nesto vise, tj. nema neke super funkcije ( za razliku od w580). iako, najvise aludira na prirodu i sl. (sam mijenja pozadine i teme ovisno o danu i godisnjem dobu... ) mislim da je to vise mob za cure i za one koji ne koriste mob za nesto vise osim razgovora, sms-a i pokazivanja. ja bi radije uzeo w580.
Bookmarks