Poštovanje!
Ispričavam se ako je o ovom več bilo riječ ali zanima me koliko na N73 traje baterija kod nekog prosječnog korištenja?!
Planiram i ja kupit pa se malo informiram...
Unaprijed zahvaljujem
Nabavio preko ebaya sluške kakve se dobiju sa ME, zadovoljan sam, samo dal netko zna kakve 3.5mm sluške a da imaju kratak kabel. Ovako mogu mob držat na podu i skakat a da slušam.![]()
Poštovanje!
Ispričavam se ako je o ovom več bilo riječ ali zanima me koliko na N73 traje baterija kod nekog prosječnog korištenja?!
Planiram i ja kupit pa se malo informiram...
Unaprijed zahvaljujem
Ovisno što podrazumijevaš pod "prosječno" korištenje...
Recimo ovako: pola sata razgovra dnevno (nekad i malo više), par poruka dnevno (što primljenih što poslanih), uslikana koja slika i nešto malo igranja, baterija izdrži dan ipo-dva... (ali s tim da sam ju dosta koristio i to smatram mlao iznad prosječnim korištenjem zbog razgovora)
Ako malo ju manje koristiš, možeš komotno računati na 2-2 ipo dana, možda i 3...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dva do tri dana uz dosta koristenja......
moze vrisnuti i za jedan dan,bez brige!!
jel ima program za vremensku prognozu da prikazuje na desktopu?
Hvala svima na odgovorima! To je u redu trajanje baterije...
N73 mi se počeo često gasiti sam od sebe , recimo svaki put dok malo potrčim , a mobitel mi je džepu , ugasi se . ali i inače se gasi ( nemoram sad trčat da mi se ugasi ). to mi već stvarno ide na živce . i stavljao sam novi softver ( firmware ) sa službene stranice nokie , pa neznam jel to moglo šta utjecati . šta da radim , da go vozim na servis il nešto drugo? hvala na pomoći
Ako imaš garanciju, onda ga odnesi na servis i reci ima da ti se gasi mob...
Ako nemaš garanciju, onda pak odi do nekog serivsera da ti fleša mob... Možda prodati... ja nikad nisam imao problema da mi se mob zgasi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nemoj ga prodati zato što se gasi. Možda soft nije legao kako treba, pa se glupira.
A i da ideš nekoga zeznuti s neispravnim mobom ne bi bilo u redu. Daj ga nekom lokalnom serviseru naravno ako nemaš Mobis jamstvo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sad sam skinuo ove satove pa me zanima kako se postave za screensaver
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=70844
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Evo danas mi se baterija ispraznila od 8 h ujutro do 20h,snimio sam 30 videa,jedan poziv,30 sms ova i ti videi pogledani najmanje 60 puta....![]()
Iman jedan problem, često mi se događa da se kamera gasi dok je koristin, na par sekundi se vrati na desktop i onda ponovo vrati u program ( standardni nokin ) od kamere, ništa se nije promjenilo ni sa novim NSU-em.
Jeli se ovo može kako riješit ili da odnesen mobitel na servis ( mob ima garanciju )?
I još jedno pitanje iman na sredini ekrana jednu dosta veliku točku, meni se čini kao neka prašina ispod stakla/pastike od maske, jeli ja mogu sam kako skinit masku da to obrišen ili da i to srede ovi na servisu ( neželin izgubit garanciju ako sam nešto iden otvarat ).
imam mobisovu garanciju ( kupio sam ga u t-mobilu ) . znači trebao bi ga odnijeti tamo na popravak? i jel na nokijinoj stranici uvijek najnoviji software ? jer čini mi se da je iz prvog mjeseca il tako nešto
Jel netko primjetio ikakvu razliku u kvaliteti fotografije kada se mijenja soft.?
imam jedno čudno pitanje .
Kad se piše poruka..poslje točke ne počne mi pisat velikim slovom(prvo slovo) kao recimo na mojoj 6600...
ja sam nešto tražio ali nisam skontao pod kojom opcijom da to napravim da mi se poslje točke piše velikim slovom bez da ja sam moram klikat kad hoću veliko slovo
hvalaaa! 8)
mama ti sestra!
Samo udalji kursor za jedno mjesto. Znači napišeš točku, pa razmak i eto.
Inače, ako hoćeš odmah veliko slovo nakon točke, samo pritisni jednom "ljestve". (#)
To i mene živcira kod novih Nokija. Do 6680 je nakon svake točke pisala veliko automatically.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks