e baš ga idem potražit na dotsis, potpisat i bubnit na nokiju pa da vidim razliku ....![]()
e baš ga idem potražit na dotsis, potpisat i bubnit na nokiju pa da vidim razliku ....![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Zadnji uredio Ico : 31-08-2007 u 17:09
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
zasto mi n73 nezeli instalirat sis programe kao sms guard,brother in arms 3d,smart settings,fe explorer koji su svi sa s60 3rd
dali se na n73 moze radit folder u folderu jer ja takvu opciju nisam nasao
ako radiš u izborniku (meniju), onda ne.
ako napraviš neki folder na memo kartici (recimo: pjesme), onda pomoću nekog explorera (FExplorer, X-plore), unutar napravljenog foldera možeš napaviti još par foldera...
ali kada odeš u galeriju, recimo za pjesme, onda su ti sve pjesme izlistane, bez obzira što su ti na memo kartici u različitim folderima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mozes napravit folder u folderu preko kompa ili (nekog explorera) active fille , x-plore
.............................
edit: Ico me pretekao![]()
KISI KISI
hvala!!!!!
Dali ima negdje kupiti orginal maska za N73, ako ima kolika je cijena?
Zavisi koja ti treba. Original možeš dobiti u Mobisu.
Bilo je i po nekim oglasima za maske, ali nisam siguran jesu originali.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma, u Mobisu platiš da ti stave kučište N73ME, znači crno. Platiš, mislim do 300kn. Mirna Bosna.
U Mobisu!
300kn su originalne crne maske iz Mobisa,ali na divljaka vjerujem da ima i za 150kn pa ko voli...
oprostite, znam da se ne tice teme ali mi moze netko reci ime i kod za im too avi mpeg converter ili jos bolje reci neki drugi mpeg to avi converter kojeg ne treba kupiti i registrirati se. zahvaljujem.
Nabavio preko ebaya sluške kakve se dobiju sa ME, zadovoljan sam, samo dal netko zna kakve 3.5mm sluške a da imaju kratak kabel. Ovako mogu mob držat na podu i skakat a da slušam.![]()
Poštovanje!
Ispričavam se ako je o ovom več bilo riječ ali zanima me koliko na N73 traje baterija kod nekog prosječnog korištenja?!
Planiram i ja kupit pa se malo informiram...
Unaprijed zahvaljujem
Ovisno što podrazumijevaš pod "prosječno" korištenje...
Recimo ovako: pola sata razgovra dnevno (nekad i malo više), par poruka dnevno (što primljenih što poslanih), uslikana koja slika i nešto malo igranja, baterija izdrži dan ipo-dva... (ali s tim da sam ju dosta koristio i to smatram mlao iznad prosječnim korištenjem zbog razgovora)
Ako malo ju manje koristiš, možeš komotno računati na 2-2 ipo dana, možda i 3...![]()
Dva do tri dana uz dosta koristenja......
moze vrisnuti i za jedan dan,bez brige!!
jel ima program za vremensku prognozu da prikazuje na desktopu?
Hvala svima na odgovorima! To je u redu trajanje baterije...
N73 mi se počeo često gasiti sam od sebe , recimo svaki put dok malo potrčim , a mobitel mi je džepu , ugasi se . ali i inače se gasi ( nemoram sad trčat da mi se ugasi ). to mi već stvarno ide na živce . i stavljao sam novi softver ( firmware ) sa službene stranice nokie , pa neznam jel to moglo šta utjecati . šta da radim , da go vozim na servis il nešto drugo? hvala na pomoći
Ako imaš garanciju, onda ga odnesi na servis i reci ima da ti se gasi mob...
Ako nemaš garanciju, onda pak odi do nekog serivsera da ti fleša mob... Možda prodati... ja nikad nisam imao problema da mi se mob zgasi...![]()
Nemoj ga prodati zato što se gasi. Možda soft nije legao kako treba, pa se glupira.
A i da ideš nekoga zeznuti s neispravnim mobom ne bi bilo u redu. Daj ga nekom lokalnom serviseru naravno ako nemaš Mobis jamstvo.
U Mobisu!
Sad sam skinuo ove satove pa me zanima kako se postave za screensaver
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=70844
Bookmarks