300 spartans - 9/10 meni pre*eben film
the simpsons-jako dobro po meni 9.5/10 (ali možda nešto sitno fali,nisam imo dojam da gledam film več neku produženu seriju ali svakako za pohvalu)
transformers-ja sam uživo 9/10
die hard 4-bez riječi,po meni odličan 10/10
surf up-nije nešto posebno,odlična animacija,pile je zakon a tek onaj živčani vrabac ili več koja je to ptica,po meni 8/10
hanibal rising-slažem se sa kolegom ::diaboliq:: 6,5/10
300 spartans - 9/10 meni pre*eben film
What else you gonna do on a saturday?
Pogledao sam ultimatnu Kevin Smith kolekciju:
Clerks 8/10
Mallrats 7/10
Chasing Amy 7/10
Dogma 8/10
Jay and Silent Bob Strike Back 7/10
Clerks II 8/10
Iako to ocjene ne pokazuju toliko, Kevin Smith mi je definitivno najbolji redatelj i radi jednostavno odlicne filmove... Jersey Girl se ne racuna (i sam je rekao da je morao).
Dijalozi, apsurdi, radnje, likovi, ma sve je jednostavno odlicno. Osobno najdrazi su mi Clerksi, prvi dio. Jay i Silent Bob su odlicni likovi koji daju savrsenu pauzu izmedu radnje. Inace, Kevin Smith glumi Silent Boba.
Svima preporucam ove filmove.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mr. brooks 8/10 dobar psiho triler
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
The prestige- film prikazuje tematiku života iluzionista, kako žive, što rade....film pravi doživljaj, jedina mana je možda ta što je malo predvidljiv al nije strašno....još se i spominje Nikola Tesla....ocjena 9/10...
Children of men-meni nevjerojatan film, još glumi Clive Owen di ćeš bolje, glazba odlična u filmu...10/10....
Zodiac-odlični Kevin Spacey, jednostavno pogledati...9/10...
simpsons 10/10
300 spartans 10/10
die hard 4 10/10
transfgormers 10/10
moje ocjene
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
simpsons 9/10
Kukci 1/10 Samo jedna rijec: katastrofa!
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Goal 2-living the dream 6/10,nemogu rec da film nije dobar ali fali mu nesto i pomalo sve djeluje isprazno...GOAL 2
"Good Shepherd"
Dobra i poučna tematika; ne volim Damona, ali mu stoji uloga potpuno.
Ocjena: 8/10
--Volim te- 10/10![]()
reign over me 9/10 rijetko dajem ovako velike ocjene... adam sandler, svaka cast na ovoj famoznoj ulozi. koje mu bolje stoje od onih idiotskih komedija.
Arsenic and Old Lace
9/10
dosta zabavna crna komedija s cary grantom.
malo me uhvatila retromania...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Evan Allmighty - 6/10 - ovo je više vrsta humora za moje starce
Stranger Than Fiction - 8.5/10 - dugo je stajal na hardu, pa reko ajt - vrlo zanimljiva priča
Transformers - 8/10 - dobro napravljeno (mislil sam da bu sranje)
Wild Hogs - 7/10 -
Stephen Kings Desperation - 7/10 - standardni Sjepan Kralj, dobra priča, možda da je malo bolja završna obrada
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zadnji film koji mi je onako super je 300,9/10
fizz>mc912>mc912>s35i>bosh>5110>3310>T10>C250>t191 >myc3b>af51>c100>5210>VS3>K608>P900i>D600>v3i>X820 >t630>6280>v360v>3120>8310>k800i>6230>e250>k550i >
nije zadnji al dobro, nego sam vidjela da je netko bacio komentar pa se sjetila...da Stranger Than Fiction...dugo mi to stajalo, al na kraju ok, onako za pogledati i baciti mozak negdje..priča nije loša..ocjena 6/10...
Heathers
8/10
zabavna komedija/triler o srednjoškolki koja se, želeći biti dio "cool društva", druži s 3 najpopularnije cure u školi koje slučajno imaju isto ime: Heather. iako ih, zapravo ne može smisliti.
sve se mijenja kad upozna problematičnog novog učenika...
The Company of Wolves
6/10
mješavina horora i fantasy žanra. film se bavi pričama o vukodlacima, ali i odrastanju djevojke (verzija crvenkapice) kojoj baka priča te priče, kako bi ju upozorila na opasnost.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
sunshine 7/10 gledljivo al nevolim takve filmove nisu mi interesantni odlasci u svemir
puzzlehead 6/10 vidio da je ovaj low budget usporedjivan sa AI pa iso skinut i pogledat ali... nije me se bas dojmio, prica je vec vidjena, pomalo i glupa, a poanta je poznata i ocita
blades of glory 5/10 hm.. meni se nije svidio bas. fali komedije tj vise glupo smjesnih situacija
Pan´s labyrinth
Mračna bajka; sa festivala u Motovunu. Nije me se pretjerano dojmila, ali je ok..
Ocjena: [6.5/10]
Blood and chocholate-nije lose onak za ubit dosadu 5/10 http://www.imdb.com/title/tt0397044/
The grizzly men-dokumentarac(2004)....jojj neki bolesni tip...treba pogledati, nije loš dokumentarac...teško mi je za ocijeniti...neka sredina 6/10....
ovaj film mi je zakon odkad znam za sebe, odlična maska
Grindhouse: Death Proof - bolestan film, tipični tarantinovski pristup, priča i karakteri se detaljno razvijaju za finalnih 5 minuta destrukcije (dvaput). 9/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mrtav Ladan 9.5/10
Crni gruja i kamen mudrosti 9/10
srpske komedije, mnogo smjesne![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks