kad je repriza? koja tv?Izvorno postao tomo
mozda smjesn ozvuci ali zadnji film koji sam pogledo u kinu misli mje bio 2fast 2furious i to sam zato jer me fakat zanimo taj film pa reko ajd idem..
a neznam dobar je , ocjena 8,5/10
voznja je bila zakon :8
kad je repriza? koja tv?Izvorno postao tomo
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bilo na rtlu prije par dana, fakat ne znam kad je repriza al film je opaljen. 8/10
Slackers 5/10
Tapir rules!
ma zakon je film, žao mi je kaj ga nisam snimio... al jednog dana ću si nabavit kolekciju DVD-ova od Guy Richya...Izvorno postao tomo
Isto kao i sve filmove od Sergio Leona...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa uvijek imaš videoteku![]()
Meni je super onaj vas film,mislim da se zove POSLEDNJA VOLJA i onaj tip sto u celom filmu samo ponavlja NOT ME,NOT ME... Uvek se smejem do suza,kada gledam taj film 8/10
Sergio Leone =
Treba imat kolekciju doma, to je ko Ratovi Zvijezda ili trilogija Kuma
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Totalno nisam fan westerna, pa makar bio on Leonov, ali imam Dobar, loš, zao na DVD-u već mjesecima i nikako da se natjeram da ga pogledam.
lejmeru
zadnje sam pogledao coffee & cigarettes i film je 9/10
kad si iggy pop i tom waits spuštaju![]()
Mislim da ti ja to imam negdje na divx-u doma, ček da pogledam....Izvorno postao whiteboy
hmm, na popisu nije no budem ščekirao cd-ove, Snatch imam sigurno...
Ali onaj njegov zadnji "Swept Away" sa Madonnom treba zaobilaziti.
dodgeball 8/10 jako dobro
Da, meni je isto bio smiješan...![]()
Ja sam upravo pogledo neki nivi sa Jhon Travoltom3/10 sranje film i gledao sam The aviator isto bezveze meni se nimalo nesvidja
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
kemijski orgazam 9/10 večeras je bio ponovo na novoj tv
fakat su braća wayans ma koji got glumio preštrašni
danas pogledao Hitch u kinu i zakon je film! 9/10
svi vi 'smooth operator wannabe' obavezno pogledati!
gog osobito! tebi će se film sigurno svidjeti!
ma zato si i ti išao u kino wannabe![]()
ja nisam wannabe, ja sam taj o kojem curice maštaju potihoLOL
![]()
opet nacugan odgovaraš na postove![]()
Nope, nisam ni kapljicu popio... u biti lažem maznuo sam jedan q-pack ali to je bilo oko 22h..![]()
Pa to bi WBa složilo pod stol, ali tebe!?Izvorno postao gog
ne ići off...![]()
Mea culpa, mea maxima culpa.
Vidio Aviatora (DivX) i Oceans 12.
Aviatoru dam 7/10, Oušn ima 9/10. Dopao mi se.
I malo stariji filmovi svakako za pogledat (ako netko još nije):
From Dusk till Dawn 9/10
Four Rooms 9/10
i cijela trilogija o dr. H.Lecteru:
Silence of the Lambs 10/10 (večeras na HTV1 u 21:45)
Hannibal 10/10
Red Dragon 9/10
The last ride(Posljednja vožnja) 8/10
Bookmarks