taj RocknRolla valja šta?
No Country For Old Men-precijenjen film, toliko stavljen u prvi plan, a pitam se čemu,..razočarana.
ocjena 3/10
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Zadnji uredio wildbabe : 29-01-2009 u 15:13
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Upravo zato što su to braća Coen, zato sam se i razočarala i zato tako niska ocjena. Ovo je jedan vrlo jasan triler i jedini koji mi je nešto odglumio kako treba je Woody Harrelson.
A stvarno nemam volje ga dvaputa gledati, a niti nalazim razlog da ga pogledam još jednom.
a opet da, mišljenja su podijeljena, tako da ...
a soundtrack nemam...a možda se potrudim i nabavim i poslušam ak ti tako kažeš![]()
Nisi me dobro shvatila, dva puta sam pogledao R'n'Rollera.
Brzo na Youtube i poslušati soundtrack
-> Javier Bardem je sjajan u tom filmu i treba mu skinuti kapu
-> Josh Brolin također, njega se samo sjećam iz Gooniesa. Ostalo mi je [?] što se njega tiče
A Coen brothers, mene je npr razočarao >>Burn after reading<< jer sam puno više očekivao.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ahaa to nisam gledala, (RockNRolla), samo sam pitala da li je film oke
@smogovac krivo me shvaćaš, ne kažem da Bardem ne valja, neg kažem tko je meni najbolji u cijelom filmu.
A braća Coen u zadnjih nekoliko filmova ko da sami neznaju šta žele reći ili je to što žele nije vrijedno spomena.
i ne skidam kapu nikome![]()
3/10??ma malo si predarezljiva...
WANTED - 10/10 meni je predobar film, dobra nova fora sa onim felšanjem.... 8)
What else you gonna do on a saturday?
ocito ti nije bas sve jasno...![]()
cek,cek..bardem nije dobro odglumio?![]()
Slumdog Millionaire- 10/10
Film o 18- ogodišnjaku iz Indije, koji nije imao nikakvu obrazovanje (odrastao je u onim kućicama u Indiji, ona naselja s 4164135 limenih kućica na 15 kvadrata- sad sam zaboravio kako se to zove), ali se prijavio na Milijunaša (milijunaš je isti kao i kod nas- koja slučajnost
, samo je glavna nagrada 20 000 000 rupija i nema pragova).
I svako (dobro, nije baš svako- film bi trajao 3 dana) pitanje povlači neka sjećanja iz njegovog teškog djetinjsktva u kojem se prisjeti odgovora.
Uglavnom, u filmu ima i smješnih scena, i tužnih...
Kroz cijeli film taj dečko traži djevojku koju je ostavio (neću reći kako- da ne pokvarim doživljaj) kada je imao 7-8 godina.
Na kraju dolazi onaj ples kao u onim Indijskim glazbenim spotovima (meni je smješno- ali u filmu je dobra muzika).
Uglavnom, film mi je predobar.
Pokazuje teško odrastanje u Indiji, i naravno, ima i ljubavnu priču.
Što me iznenadilo, film je realan- jedino što je malo čudno što se taj dečko niti jednom nije nasmijao kada je odgovarao na pitanja i osvajao velike svote.
Ali, to je stvarno zanemarivo- s obzirom na ukupni dojam.
Toplo preporučam.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ove sve navedene filmove sam gledao više puta i stvarno su dobri i dosta stari...
Rambo 8/10
Film mi je dobar, posebno zato što u gotovom cijelom filmu Rambo se skriva u šumi i ubija policajce. Stvarno su dobro to snimili. Mislim da bi bilo bolje da je prvi nastavak bio kako ratuje u Vijetnamu..
Rambo 2 10/10
Ovaj nastavak mi je najbolji. Jednostavno sam se u film uživio, sve je savršeno...
Rambo 3 9/10
Također dobar nastavak, malo mi je glupo što se baš ratuje u Afganistanu...
Gledao sam i 4. nastavak, ali me se nije dojmio...
Gas do daske 8/10
Prava komedija, Chris Tucker i Jackie Chan tijekom cijelog filma nasmijavaju...
Gas do daske 2 9/10
Malo mi je bolji ovaj nastavak od prethodnog, jer se radnja djelomično odvija u Kini, pa je smješnije gledati Chrisa Tuckera kako se snalazi među Kinezima..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Vječni sjaj nepobjedivog uma(2004)- jedan od meni dražih filmova...
ocjena 10/10
Wall-E 8/10
Ocjena je manja zbog nekoliko nelogičnosti, ali sam film daje poruku koja je vrla aktualna... Film je zabavan, zanimljiv, bla bla...
Preporuka...
Čekam da se skine Pink Panther 2, onda bum nekaj rekel i o njemu...
Ma, onak...
Vidim da si i ti gledao film, pa buš skužil o čem pričam.
1. Robot Wall-E je kao pravi čovjek, miče se, rasteže, osjećajan je, zaljubljiv (!)... a i dugotrajan, skupa sa onim žoharom, ipak 700 godina bez nekog veće kvara, ni hrđe
2. znači, ljudi su napustili Zemlju pred oko 800 godina zbog zagađenja... zašto bi se uopće vraćali?
3. Wall-E naleti na onu zelenu biljku u frižideru?!? Bez ikakvog znaka života na Zemlji, znači nema niti vegetacije, ključne za stvaranje kisika. Od kud sjemenka? Baš se sad sjetila, nakon 800 godina, proklijati, bez vode, zraka, svjetlosti?
4. Zašto EVE ne govori normalno, nego nekako kao robot? Ako je za vrijeme Wall-Ea AI bio tako visok, zar u 700 godina se ništa nije promijenilo osim gloss laka? A i robot bi morao biti razumljiv ljudima...
5. Ona zelena biljka je zbilja izdržljiva, preživjela je padove, nagnječenja, sudare, vakuum u svemiru...
6. ...
Sorry, ali meni su smiješne takvi apsurdi... Možda jesam sitničav, ali jbg...
Svjestan si da si gledao crtić, ne?
Zadnji uredio frish : 12-02-2009 u 00:51
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
underworld 3 (il koji vec,ovaj zadnji) bzvz,nist posebno.. 2/5
gidi jap!
Bookmarks